Irodai felszerelések

Egy iroda asztalok, székek, polcok, művirágok nélkül… Szép sivár és teljesen használhatatlan. Hogyan és mégis hol lehet itt dolgozni? A megfelelő irodai berendezéssel és a hozzáillő irodaszerekkel mindent megadhat a cége számára, amellyel az üzlet produktívvá és jövedelmezővé válhat. Azaz: beállhat a szokásos rend.

Irodafelszerelések – egészséges és hatékony munkavégzésArról álmodozik, hogy minden napot egy olyan helyen tölt el, ahol minden szükséges kéznél van, elegendő a hely, elég a fény, és friss a levegő? Akár munkahelyét is ilyen hellyé változtathatja. A kaiserkraft irodafelszerelései hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön és munkatársai jól érezzék magukat a munkahelyükön, és minden nap a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból. Az irodai termékkínálatunk áttekintésében felfedezheti komplett irodai választékunkat.Tárolórendszerekkel a stressz ellenA pszichológusok már régóta mondják: a rend megnyugtat. A tárolórendszerek véget vetnek a hosszadalmas keresgélésnek. Így szükség esetén mindig a megfelelő tárgyat veheti kézbe. Ez időt takarít meg, zökkenőmentesebbé teszi a munkafolyamatokat, és az ügyfelek számára is megnyerőbb, mint a kreatív káosz.Nálunk különböző kivitelekben rendelhet tárolórendszereket:  • osztályozópolcok íróasztalhoz

  • osztályozószekrények és polcos szekrények

  • bedugható kártyás táblák a tervezéshez

  • rendszerező- és osztályozóállomások munkaasztallal

  • postaelosztó szekrények

  • iratrendező forgóoszlopok


Tipp: Tárolórendszere kiválasztása előtt gondolja át, mennyi helyre van szüksége. Alapszabályként egy tárolórendszert legfeljebb 80%-ban szabad megtölteni. Így biztosíthatja az áttekinthetőséget és a rugalmasságot.A modern irodai tartozékok megkönnyítik a rutinmunkátA rutinmunkához idő és kötélidegek szükségesek. Használja ki a modern irodai tartozékokban rejlő lehetőségeket: a bankjegyvizsgálók és -számlálók, a feliratozókészülékek és a vágógépek a sok kézmozdulatból keveset varázsolnak, egyszerűen kezelhetők és helytakarékosak. Emellett a hibák számát is csökkentik a monoton tevékenységek során.Ha pedig gyorsan meg kell semmisíteni egy bizalmas dokumentumot, jó szolgálatot tehetnek az iratmegsemmisítők. Nálunk különböző biztonsági fokozatokban találhat iratmegsemmisítőket az általános és a bizalmas dokumentumokhoz, hogy éjszakánként nyugodtan aludhasson. A témával kapcsolatban további információkat talál „Az iratmegsemmisítők biztonsági fokozatai'' című vásárlási tanácsadónkban.Jó levegő a megfelelő irodafelszerelésselA ventilátorok és a levegőpárásítók a helyiség kellemes klímájáról gondoskodnak. Segítségükkel az elektromos eszközökből, például a nyomtatókból szárazó finom por nem száll a munkatársak orrába, és az allergiásoknak sem kell aggódniuk a pollenek miatt. Az irodában a természet egy darabja serkenti az agysejteket, és barátságos légkört teremt. Senki sem ért a vállalatánál a növényekhez? Műnövényeink nem igényelnek vizet, rendkívül ellenállóak, és nagyon hasonlítanak természetes rokonaikra – ideálisak nagyterű irodákban, ahol gyakran fordul hektikusra a helyzet. Ha pedig ki szeretne szakadni a nyüzsgésből a koncentráció érdekében, ideálisak lehetnek mobil válaszfalaink.A nappali fény ereje az irodábanMi hiányzik még ahhoz, hogy az egész irodában jól érezhesse magát? A villódzásmentes mennyezeti lámpák és íróasztali lámpák megfelelő kombinációja, az egyéni munkahelyre van igazítva. Ez javítja a hangulatot, kíméli a szemet, és támogatja a koncentrációt. A nappali fényű lámpák a természetes fényhez hasonló világítással energiát adnak, a LED-es lámpák pedig energiatakarékosak és költséghatékonyak.Apróságok nagy hatássalLegyen szó akár nagyterű irodáról vagy főnöki szintről, a megfelelő irodafelszerelés segítségével munkahelyén is otthon érezheti magát. Ez mindenképpen kifizetődő, ugyanis, ahogy már Arisztotelész is mondta, a munka élvezete elengedhetetlen a jó eredményhez.