Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre

A különböző munkaterületi világítások, mint például az építkezési reflektorok, kézilámpák és munkalámpák, biztosítják a megfelelő megvilágítást még rossz fényviszonyok között is. Legyen szó sisak lámpáról vagy akkumulátoros reflektorokról, fedezze fel a széles választékot a kaiserkraft webáruházában!

A Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: SCANGRIP, Ansmann, UK Underwater Kinetics, Waldmann, RAU.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 75

Reflektorok és kézilámpák: Erőteljes fény mindenholAkár műhelyben, üzemben vagy építkezésen dolgozik, a reflektorok és munkalámpák nagy teljesítményű világítást nyújtanak. Ezek segítségével pontos munkát végezhet, még ha a természetes fény nem is elegendő. Olvassa el, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor munkalámpákat vásárol.Munkavilágítás kiválasztásánál fontos szempontokSzüksége van mindkét kezére a munkavégzéshez? Milyen körülmények között dolgozik? Ezek fontos kérdések, amikor munkalámpákat és reflektorokat választ.
Szabad kezek: Amikor szerel, valószínűleg mindkét kezét használja. Ilyenkor jól jöhet egy mágneses kézilámpa, amit könnyedén rögzíthet a munkaasztalhoz vagy -padhoz. Vagy válasszon egy lámpát, aminek kihúzható a horga. Ha egy kézzel kell tartania a munkalámpát, olyat válasszon, aminek kényelmes, ergonomikus a fogantyúja, hogy kímélje a kezét és megelőzze az esetleges sérüléseket.


Munkakörnyezet: Nedves vagy koszos helyen dolgozik? Akkor vízálló és vegyszerálló munkalámpára lesz szüksége. Robbanásveszélyes területen, mint a petrolkémiai iparban vagy sürgősségi helyzetekben, elengedhetetlen a robbanásbiztos, szabványos világítás.


Univerzális használat: Sok reflektor és kézilámpa fényereje állítható, így mindenki a saját igényeinek megfelelően szabályozhatja. Vannak olyan lámpák is, amelyeknek forgatható a feje, így pontosan oda világíthat, ahova szükséges.


Ha kisebb helyeken van szüksége világításra, a kézilámpa a tökéletes választás. Nagyobb terület megvilágításához a reflektorok kínálnak megoldást, hiszen akár 1000 lumen fényerőt is képesek biztosítani. Egyszerűen állítsa a munkalámpát a földre vagy egy állványra, és az állítható fogantyú segítségével irányítsa a fényt, ahova szükséges.Reflektorok és kézilámpák vásárlásaA kaiserkraft webáruházában sokféle munkalámpát és reflektort talál különböző méretekben és tartozékokkal, mint például állványok vagy mágnesek. A lámpák akár töltőrendszerrel vagy beépített akkumulátorral is működnek. Nem biztos a döntésében? Készséges ügyfélszolgálatunk személyes segítséget nyújt – lépjen kapcsolatba velünk!Ezek a termékek is érdekelhetik:ESD-vezetőképes szőnyegek | Gumiszőnyegek | Baklétrák | Kézi emelőkocsik | Göngyölítők | Csomagmérlegek