Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre

Kézi lámpák és építkezési reflektorok manapság már számos kivitelben érhetők el. Itt megtudhatja, mikor jobb egy kézi lámpa, és mikor jobb egy építkezési reflektor, valamint milyen funkciók milyen felhasználási célt szolgálnak.

A Kézi lámpák, reflektorok építkezésekre kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: SCANGRIP, Ansmann, UK Underwater Kinetics.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Teljesítmény
Relevancia szerint
Modell száma: 60

Folyamatos fény: akkumulátoros kézi lámpák és építkezési reflektorokVágjunk is bele! Mit kell tudnia egy üzemi és műhelyi használatra készült kézi lámpának? Zseblámpaként és munkalámpaként természetesen erős fényt kell tudnia kibocsátani. Az általunk kínált kézi lámpáknál ez természetesen alapvető tulajdonság. Számos további tényező is van azonban, amelyeket a kézi lámpák és az építkezési reflektorok vásárlása előtt érdemes figyelembe venni:1. Hány kézre van szüksége?


Javítás és szerelés esetén általában mindkét kezére szükség van a munkához. Ezért ezekre az esetekre a mágnessel ellátott kézi lámpák a legideálisabbak. A mágnesek a lámpába vannak beépítve. Ugyanúgy a kezek felszabadítását szolgálják a behúzható akasztók is.2. Nedves környezetben dolgozik?


Ha víz csöpög vagy olaj spriccel, a kézi lámpának víztömítettnek és vegyszerállónak kell lennie. Az ilyen akkumulátoros kézi lámpák kifejezetten ilyen környezetben való használatra készültek, és nagy népszerűségnek örvendenek a profik körében.3. Robbanásveszélyes területeken dolgozik?


Akkor a kézi lámpa legyen robbanásvédett – az érvényben lévő szabványoknak megfelelően. Az olajiparban, valamint tűzoltás vagy katasztrófaelhárítás stb. során ez elengedhetetlen.4. Fontos, hogy állítható legyen a munkafény?


Az egyik embernek rendkívül erős fény szükséges, a másiknak viszont ez fejfájást okoz, és csak sötétebb fény mellett tud a munkájára koncentrálni. Ezért számos kézi lámpánk fényereje állítható. Egyszerűen csak állítsa be a munkájához megfelelő fényt. Tekintse meg fokozat nélkül állítható fényerejű kézi lámpáinkat: 10 és 100% között állítható fényerővel.5. Fontos, hogy állítható legyen a lámpa?


Akkor a forgatható fejű kézi lámpa a megfelelő. Egyszerűen forgassa el a fejet arra, amerre szükséges: balra fel, jobbra le és újra egyenesen.6. Milyen hosszan tartja a lámpát a kezében?


Ha már egy órát kézben kell tartania a lámpát, egészségügyi tényezők is fontos szerepet játszanak. Az ergonomikus fogantyúval rendelkező lámpákat javasoljuk erre az esetre.Kézi lámpák vagy építkezési reflektorok? Mindkettő!Bár, ha szabad kézre van szükség, szóba jöhetnek a kézi lámpák, de ha egy nagyobb munkafelületet kell megvilágítani, akkor csak az építkezési reflektorok kiegészítőiként szolgálhatnak. A reflektorok egyszerűen elhelyezhetők a padlón vagy egy állványon, és a mozgatható fogantyúval a fényáram a megfelelő szögbe állítható. Miért jobbak ehhez az építkezési reflektorok? Mert akár 1000 lumen megvilágítással rendelkeznek, rendkívül masszívak, és általában vízállóak. Emellett az akkumulátor rendkívül hosszan tart. Természetesen egy építkezési reflektort kézben tartva is lehet világításra használni – ez ugyanakkor hosszabb távon megerőltetőbb. Ezért, ha kiegészítő fényre van szüksége egy adott területen, a kézi lámpa jelenti a megfelelő megoldást.Kézi lámpát vagy építkezési reflektort keres? Ne feledje a teljesítményt.A webáruházunkban megtalálható kézi lámpák és építkezési reflektorok bármilyen igénynek megfelelnek. Kis, közepes és nagy változatokat kínálunk tartókkal, állványokkal vagy mágnesekkel. Az energiát a lámpák töltőrendszerekkel és beépített powerbankokkal kapják. Ráadásul három év garanciát biztosítunk a lámpákra. Sikerült meggyőznünk? Akkor vásároljon máris!