Feszítőkészülékek, zárófogók

Szeretné biztonságosan lezárni a csomagokat vagy a raklapokat a szállításhoz? A kaiserkraft kínálatában mindenfajta pántoláshoz megtalálja a megfelelő pántolóeszközt – a kézi feszítőszerszámoktól az akkumulátoros pántológépeken át az elektromos pántológépekig.

A Feszítőkészülékek, zárófogók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szalag fajtája
Relevancia szerint
Modell száma: 37

Rakománybiztosítás pántolóeszközökkel – jobb, mint bármelyik csomóA professzionális rakománybiztosítás külön tudomány? A mi pántolóeszközeinkkel nem. A különböző felhasználási célokhoz szükséges feszítő- és lezáróeszközök mellett erős műanyagból és acélból készült, megfelelő pántolószalagokat is kínálunk. Rakománya így optimálisan biztosítva lesz a szállítás során.Feszítőeszköz és fogó vagy egy kombinált feszítő- és lezárószerszám?Feszítés, lezárás, vágás: ez a három lépés mindig ugyanaz a pántolásnál, de különböző módon is elvégezhető. Ha alkalmanként csomagol, elegendő egy kézi feszítőszerszámot, majd lezárófogót használni. Vagy választhat olyan pántolóeszközt is, amelyik az összes lépést el tudja végezni. Az ilyen eszközök többek között akkumulátoros és kézi változatban is kaphatók, lefelé nyomható karral.Még kényelmesebbek és gyorsabbak a félautomata vagy teljesen automata pántológépek változtatható szalagsebességgel, kijelzővel és különböző funkciókkal. Egyes esetekben még a pántolószalag sebességét is egyszerűen, egy gombnyomással beállíthatja. Ezek az eszközök ideálisak azoknak, akik gyakran csomagolnak nagy mennyiségű árut.Így találhatja meg a megfelelő pántolóeszköztFeszítő és fogó, kézi készülék vagy automatikus kötözőgép? A válasz elsősorban attól függ, hogy milyen gyakran csomagol. Ezenkívül az is szerepet játszik, hogy a csomagolt áru szögletes vagy kerek, mivel egyes pántolóeszközöket sík felületen kell használni. Figyeljen arra is, hogy a pántolóeszközök milyen szalagszélességhez alkalmasak.Ha már a pántolásnál tartunk, webáruházunkban praktikus pántolókészletekben szerezheti be a pántolóeszközeihez illő műanyag- és acélszalagokat, a lezárókapcsokat és a biztonságos csomagoláshoz szükséges további termékeket. Böngéssze át most! Ha bármilyen kérdése van, bármikor szívesen segítünk Önnek!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Fa raklapok | Összehajtható kartondobozok | Hegesztőkészülékek | Kézi lecsévélők | Zsugorfóliák | Ipari raklapok | EUROKRAFT pántolókészletek | Tesa ragasztószalag-lecsévélők