Pultszekrények

Semmiképpen sem mellékes: a stílusos pultszekrények az irodai térkihasználás igazi nagyágyúi, könnyedén beilleszthetők a legkülönbözőbb szerepekbe. Köszöntse új térelválasztóját, új pultját, a bútorok között az új kedvencét!

A Pultszekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, C+P, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 79

Pultszekrények: az irodai oldalvonal főszereplőiEgy bizonyos méret felett még a legszebb irodabútor is dominánssá válik. Minél nagyobb a szekrény vagy a polc, annál valószínűbb, hogy megfojtja a szobát. A pultszekrények nem okoznak ilyen problémákat. Ellenkezőleg. Az irodai oldalvonal főszereplői a tárolóhely és az optikailag szellős elrendezés szempontjából is segítséget nyújtanak.
Mire jók az irodában a pultszekrények?A pultszekrények nem csak funkcionális komódok. Az ilyen tárolási megoldások a lehető legkisebb alapterület mellett nyújtott kiváló helykihasználással is kitűnnek. A szárnyasajtók helyett tolóajtókkal és zárható fiókokkal felszerelt szekrények többre hivatottak, mint az íróasztal, az irodai szék és az irattartó szekrény kiegészítőjeként funkcionálni.A pultszekrények…
  • … a kis irodákat vizuálisan nagyobbnak láttatják.

  • … tolóajtós szekrényként nem igényelnek nyílási szöget a bútor előtt.

  • … letisztult, diszkrét formatervezésükkel nyugalmat kölcsönöznek a helyiségnek.

  • … felső oldalukon további tároló- és bemutatóhelyet kínálnak.

  • … pultként és térelválasztóként is használhatók.

  • … kényelmes hozzáférést biztosítanak az aktákhoz és az irodai anyagokhoz.


A legszínvonalasabb gyártóktól, például a C+P, mauser vagy saját márkánk, az EUROKRAFTpro kínálatában megtalálható néhány pultszekrény már a nevében is viseli a multifunkcionalitást. Más darabok további részletekkel, például zajcsökkentő akusztikus előlapokkal és hátfalakkal, rugalmas görgő- és lábkoncepciókkal vagy különösen alacsony magassággal keltik fel a figyelmet. Akárhogy is, a fiókokkal, szekrényelemekkel és hasonlókkal ellátott pultszekrények ideálisak arra, hogy túlszárnyalják a hagyományos szekrény-asztal-szék koncepciót az irodában.
Rendezzük be az irodát pultszekrényekkel – mire figyeljünk?Az első és legfontosabb dolog, amit az iroda berendezésénél figyelembe kell venni, mindig az íróasztal és az ergonomikus irodai szék. Ezen túlmenően pontos előírások vonatkoznak arra a szabad térre vagy ún. cselekvési térre, amelyet minden munkahelynek biztosítania kell a munkavállaló számára. Számoljon munkahelyenként körülbelül nyolc-tíz négyzetméternyi teljes területtel.Tehát a pultszekrényeket, irattartó szekrényeket, guruló tárolókat és egyéb tárolási megoldásokat csak akkor válassza ki, ha már megtervezte az iroda magját. Ennek során a harmonikus munkakörnyezet szempontjából is kulcsfontosságú, hogy az egységes kialakításra helyezzük a hangsúlyt.Általánosságban elmondható, hogy nem szabad túl nagyvonalúan kalkulálni az irodai tároláshoz szükséges hellyel. Még ha az iratokra és a papírra szükség is van, a túl sok irodabútor arra csábítja az embereket, hogy (rendezetlen) tárgyakat halmozzanak fel. Ez a szobát a kelleténél zsúfoltabbá és tömöttebbé teszi. Jobban jár, ha kevesebb, de célzottan kiválasztott bútort használ. Úgy helyezze el a bútorokat, hogy tartalmuk a kapcsolódó munkaállomásról egy mozdulattal elérhető legyen.Több legyet akar ütni egy csapásra? Egy nyitott terű irodában például helyezzen el két egyforma pultszekrényt egymásnak háttal, és hozzon létre egy szigetet a beszélgetések, rövid megbeszélések vagy a kávéfőző berendezés számára.Mindig rendelkezésre állunk ötletes lakberendezési tippekkel. Természetesen az Ön kérdéseire is nyitottak vagyunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen egyből tanácsot az irodai tervezéssel kapcsolatban.