Fogasok, akasztók

A lényeg a részletekben rejlik! Nem tanácsos tehát alábecsülnie a ruhatárolási lehetőségek jelentőségét, hiszen gyakran ez az első dolog, amelyet a látogatók, az ügyfelek és a vendégek a vállalatából látnak. Jó hír, hogy náluk a legkülönbözőbb ruhafogasok széles választéka várja.

A Fogasok, akasztók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, MAUL, hofe, eurokraft basic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 84

Ruhafogasok: ruhatárolás és köszöntésHely a kabátoknak, kalapoknak és esernyőknek, de akár a munkaruházatnak is: a ruhafogasok az átgondolt vállalati berendezés elengedhetetlen részét képezik. Köszöntik is a látogatókat és az üzleti partnereket. Végtére is azt jelzik, hogy Ön a sikeres látogatás minden apró részletére igyekszik ügyelni.Hova és milyen ruhafogast válasszak?Ruhafogasaink kínálata olyan sokoldalú, mint a vállalati ruhatárolással kapcsolatos különféle igények.  • A klasszikus ruhafogasok helytakarékos megoldást jelentenek, emellett tetszetős megjelenésűek és rugalmasan felállíthatók. Alkalmasak váróhelyiségekbe, ügyfélforgalmú irodákba vagy tárgyalókba.

  • A vállfákkal és kalaptartókkal rendelkező fali fogasok nem foglalnak helyet a padlón, és mindig rendezetten festenek. Alkalmasak a kabátoknak és a dzsekiknek fenntartott irodai sarkokba.

  • A ruhafogasok és a fali fogasok akasztókkal a közösségi helyiségek berendezésénél és a munkatársak öltözőjében megmutatják erejüket. Mindegyik munkatárs kap egy saját akasztót, amely a legjobb, ha az öltözőpad fölött kap helyet. A kettős kivitelek például a védősisak és a munkavédelmi kabát megfelelő tárolásáról gondoskodnak.

  • A mobil ruhafogasok és soros fogasállványok elengedhetetlenek szemináriumokon, kongresszusokon és nagy rendezvényeken. Itt az ideális megoldás az, ha kinevez egy munkatársat a ruhatárba, és jelölőrendszert is használ.

  • Steril helyiségekbe való ruhafogassal teljesíti az ezekre az érzékeny munkaterületekre vonatkozó szigorú követelményeket.


Milyen magasságba érdemes felszerelni a ruhafogasokat?A különböző testmagasságok ellenére a ruhafogast nem érdemes túl mélyre szerelni a falon. Így biztosíthatja, hogy még a hosszabb ruhadarabok sem gyűrődhessenek meg. Alapvetően 1,80 és 1,90 méter közötti magasság ideális kompromisszumot jelent.Hogyan akaszthatja fel a különböző ruhákat?Nem számít, hogy finom kabátokat vagy intenzíven használt munkavédelmi ruházatot szeretne felakasztani: minden textíliának helyre van szüksége a szellőzéshez és a száradáshoz. Ezért a ruhafogasok méterét nem érdemes szűkösen számolni. A kabátokhoz és a dzsekikhez vállfa szükséges, mivel az anyagok deformálódhatnak. A masszív munkavédelmi ruházatot akasztóra érdemes helyezni a ruhadarabok átfedése nélkül.A vállalati berendezés területén további elengedhetetlen részleteket is kínálunk Önnek, például öltözőszekrényeket és zárható rekeszeket. Tekintse meg kínálatunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal.