Munkahelyi kabátok

A munkahelyi kabátok ugyanúgy a munkaruházat részei, mint bármelyik másik ruhadarab? Távolról sem. Amikor először belebújik egy professzionális modellbe, azonnal látni fogja, mire gondolunk. Próbálja ki a téli, őszi és minden évszakra való, kis- és nagyiparba szánt munkahelyi kabátokat most üzletünkben!

A Munkahelyi kabátok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Leipold+Döhle, JUTEC.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Nem
Relevancia szerint
Modell száma: 13

Munkakabátok: Ne hagyja, hogy az időjárás meggátolja a munkábanMínusz fokokban, esőben vagy szélben: a mindennapok hőseinek mindig munkába kell állniuk. A téli munkakabátokkal, jelzőszínekben vagy hő- és szélvédelemként, minden hőmérsékletre jól felkészült lehet. Mire kell még odafigyelnie? Természetesen a tökéletes illeszkedésre!
Mitől lesz professzionális egy munkakabát?Maximális teljesítmény magas viselési kényelemmel: a munkakabát a jó munkaruházat egyik legfontosabb eleme, nem csak a szabadban. Legyen szó könnyű munkahelyi kabátról, téli meleg férfi munkahelyi kabátról vagy átmeneti softshell munkakabátról, mindig figyeljen a következőkre oda: • Szélálló, víztaszító vagy hőálló anyagok

 • Masszív és strapabíró gyártás

 • Légáteresztő kényelem

 • Megerősített varratok és cipzárak

 • Optimális illeszkedés kényelmes viselettel

 • Sok zseb a munkaeszközök számára

 • Esetleg fényvisszaverők és/vagy jelzőszínek

 • Melegítő részletek, mint például hüvelykujjnyílások vagy bélésMelyik munkakabát milyen területen használható?Narancssárga, kék, fekete vagy zöld munkakabátok? A színválasztás nem divatdöntés, hanem biztonsági, láthatósági és szakmai kérdés: • A narancssárga színű láthatósági kabátok elengedhetetlenek a kültéri láthatósághoz – mind az útépítésben, mind az aszfalton vagy bármely más olyan terepen, ahol emberek és gépek találkoznak.

 • A fényvisszaverő elemekkel ellátott sárga színű munkakabátok szintén hozzájárulnak a nagyobb biztonsághoz, például a mentőszemélyzet vagy a föld alatt dolgozó mesteremberek számára.

 • A hővédő köpenyek és lángálló kabátok létfontosságúak minden olyan szakmában, ahol a tűz a fő munkaeszköz vagy veszélyforrás. Ez vonatkozik az acélöntőkre és a hegesztőkre is.

 • A kék, zöld vagy fekete színű softshell munkakabátok mindennapos viseletet jelentenek a kert- és tereprendezők, erdészeti munkások vagy más iparosok számára, akik a szabadban, maximális mozgásszabadsággal szeretnék végezni munkájukat. A megfelelő szín itt a szakmai hagyományoktól, valamint a vállalat arculatától függ.A munkakabátokat a munkáltató fizeti?Ha a munkakabát a jogszabályban előírt munkavédelem része, a munkáltatónak kell viselnie a költségeket. A törvénytől függetlenül is érdemes a vállalatnál beszerezni: A jól védett munkavállalók ritkábban betegednek meg, és jobban érzik magukat a munkahelyükön.Ha a költségeket a munkáltató nem fedezi, a munkakabát az adóbevallásban érvényesíthető. Természetesen ez vonatkozik a munkanadrágra is, és még inkább a munkacipőre, a munkakesztyűre és más egyéni védőfelszerelésekre.A munkavédelemmel kapcsolatban még ennél is több részletet kell figyelembe venni. Ezért állítottunk össze több útmutatót:

Amennyiben kérdései vannak a munkaruhák és munkakabátok beszerzésével kapcsolatban, személyesen is állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.