Rendelésre tervezve

Egyedi gyártás

Termékek az Ön kívánságai szerint

Minden igényt teljesítünk – az egyedi gyártástól a speciális festékekig, szinte bármilyen RAL színben, bármilyen méretben és egyedi felszereltséggel ... bármit, aminek Önnek szüksége van. Az RAL színválasztás a webáruházból is elérhető, a megfelelő termékeknél közvetlenül a kosárba helyezésénél ki tudja választani az Önnek megfelelő színt.

Kérdése van? Keressen minket telefonon: +36 (23) 513 823, Mobil: (30) 55 25 400, vagy e-mail-en: service@kaiserkraft.hu

Egyedi gyártás

Különleges kérésektől a kívánt termékig

Túl magas, túl rövid, túl hosszú, túl kék, túl nagy, túl... a méretek, színek, vagy a különböző modellek, amelyek rendelkezésre állnak nem mindig elégítik ki az ügyfél igényeit. Ezért javasoljuk, hogy kérdés esetén forduljon hozzánk egyből bizalommal. Az egyedi igények teljesítése az egyik fő erősségünk. Egyedi színek, mintázat, méretek és szolgáltatások... Szüksége lenne rájuk? Nekünk nem okoz problémát! Szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva. A szolgáltatásért felelős csapatunk segítséget nyújt speciális megoldások megtalálásában, amely megfelel az Ön speciális igényeinek. A követelményektől függően ez akár hosszabb időt is igénybe vehet, de a legtöbb esetben villámgyorsak vagyunk. Határidő? Nem probléma, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk.

Egyedi gyártás wt$

Példák egyedi festéshez

Egyedi gyártás 036

Referenciáink

Egyedi dízájn, ami inspirál minket

Fekete folyosók, higiéniai zárak és kényszerített útmutatások

Szigorú higiéniai előírások vonatkoznak a Zott élelmiszergyártóra. Ennek elérése érdekében teljesen újragondoltuk a helyiségek elrendezését

Egyedi gyártás wt$

Procurement szolgáltatás

A 80.000 termékekkel kapcsolatban, ne lepődjön meg, ha a kívánt termék nem található meg azonnal a katalógusunkban, vagy a weboldalunkon. Mi örömmel segítünk és garantáljuk, hogy megszerezzük, amire szüksége van.

Megoldást találunk az Ön számára. Ha egy termék épp nincs raktáron, egyéb alternatívákat keresünk és Európából beszerezzük. Természetesen, Szakembereink mindig gondoskodnak arról, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van.

Van esetleg valami, amivel ma segítségére lehetünk?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36 (23) 513 823, Mobil: (30) 55 25 400

Email: service@kaiserkraft.hu

Egyedi gyártás 487

*Felhívjuk figyelmét, hogy egyedi gyártású termékeinkre nem vonatkozik a 30 napos visszaküldés