Dokumentumtartók

Viszlát, papírkáosz! Üdv, fali tartók és dokumentumtartók! Munkaelőírások, szabadságolási listák, árismertetők, műszakváltások… Jó annak, aki ennyiféle dokumentumot képes átlátni. De még jobb annak, aki ezt a rengeteg információt rendezetten képes tartani – ehhez praktikus fali tartóinkat és dokumentumtartóinkat ajánljuk.

A Dokumentumtartók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: DURABLE, Tarifold, EUROKRAFTbasic, magnetoplan, Justrite, ANKE.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
60
60
1243
1243
-
Relevancia szerint
Modell száma: 100

Fali tartók és dokumentumtartók: nélkülük ugyanis nem megyKépzelje el, hogy ott áll az áruval a kasszánál, a leolvasó nem veszi be a kódot, és a cikkszámhoz tartozó ár nincs meg az összecsukható tartóban lévő listán. Még a digitális világban is sokszor a papíralapú írott dokumentumokra vagyunk utalva. A vendéget az étlapon kell tájékoztatni a specialitásokról, a műhelyben a szerelési útmutató elolvasásához nem mindenhol található meg mobil készülék, és egy alapvető előírás táblarendszer nélkül elképzelhetetlen lenne. A KAISER+KRAFT dokumentumtartóival és fali tartóival biztosíthatja, hogy az üzlet menjen, és a gyártás ne álljon – még akkor is, ha nincs elektromos készülék kéznél.Fali tartók, asztali állványok, kinyitható keretek – számít a megjelenésMegjelenne munkásruhában egy szerződéskötésen? Valószínűleg nem. Mivel a különböző területek különböző megjelenést kívánnak meg, fali regisztereinket különböző kialakításokkal és anyagokból rendelheti meg. A nemesacél eleganciájától kedve a jelzőszínű műanyagig, mágneses vagy fóliával védett kivitelben – a kínálatunk éppen olyan széles körű, mint az igények a vállalatánál.A szervezéstől a megjelenítésig – nálunk mindent megtalálRend a lelke mindennek, főleg a vállalatnál. Ezért termékkínálatunkban táblarendszereink mellett minden mást is megtalál, amire az irodai anyagok közül szüksége lehet. Szortírozás, tűzés, elosztás – a KAISER+KRAFT tárolórendszereivel megkímélheti a munkatársai idejét és idegeit, ugyanis búcsút inthetnek a keresgélésnek. Természetesen vállalata bemutatásánál is ilyen szervezett lehet – kifejezetten javasoljuk a webáruházunkban megtalálható, prezentációkhoz és előadásokhoz való hasznos segédeszközeinket. Előadói táskák, vetítőkocsik, vetítővásznak, valamint fehér táblák és mindenféle tartozék járul hozzá ahhoz, hogy előadása szórakoztató legyen. Mi a következő lépés? Egyszerűen engedje szabadon a fantáziáját, hiszen tudja: ne beszédet tartson – szórakoztasson!