Flipchartok

Élénk megbeszélést vezet, amikor munkatársai egyszer csak vadul dobálózni kezdenek tényekkel, ötletekkel és kulcsszavakkal. Mit tesz? Jól gondolja, a flipcharthoz fordul, és szorgalmasan írja a hallottakat! Így semmi sem veszik el, és a megbeszélés is igazán hatékony lehet. Vagy mondhatnánk így is: 1:0 flipchartjaink javára!

A Flipchartok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MAUL, magnetoplan, DURABLE.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 28

Flipchartok – a gondolatok rendszerezéséhezMég ha előadóként világosan fogalmazza is meg gondolatait, és le is vonja a szükséges következtetéseket, az nem jelenti azt, hogy a közönsége tudja követni. A legjobb, ha vizuálisan is alátámasztja mondanivalóját. Ez pedig ideális esetben nem feltétlenül a számítógéppel, hanem a bevált flipchartok segítségével történik. Ennek oka egyszerű.Miért ideálisak a flipchartok a prezentációkhoz és az előadásokhoz?Különösen akkor, amikor a prezentáció nem eredményekről, hanem fejleményekről szól, a jó öreg toll-papír kombináció a legjobb választás. Ha a workshop résztvevőivel közösen új termékötleteket szeretne kiötölni, a javaslatokat jól láthatóan rögzítheti a flipcharton, és különböző színekkel és tollakkal meghatározhatja a viszonyokat, vagy csoportokat is kialakíthat.


És mivel eközben természetesen írni és beszélni is tud, az ötletgyűjtés sokkal élénkebb lehet – a leírtak pedig hosszabban megmaradnak. Ezenkívül a végére létrejövő ábra nem tűnik el egy digitális mappában, hanem jól láthatóan felfüggeszthető – bárhol és bármikor.Ezért közkedveltebbek a flipchartok workshopokon a fehér tábláknál, amelyek nem tolhatók el olyan könnyen, nem vihetők magunkkal, illetve nem rendezhetők újra. Az előadói kártyák is hátrányosak egy fenti ábrával szemben: mindig újra meg újra fel kell őket tűzni.További profi tippeket talál az előadásról szóló tanácsadónkban, valamint a Prezentáció és előadás című áttekintő oldalunkon.Milyen formátumokban érhetők el a flipchartok?A 680 x 970 mm-es standard méretű írófelülettel a kínálatunkban megtalálható legtöbb flipchart kiválóan használható áttekinthető létszámú workshopokra és szemináriumokra. Ha egy egészen kis körben szeretné a prezentáció és az előadás speciális formáját használni, DIN A4 méretű asztali flipchartokat is talál választékunkban.A felszerelésekkel és a kínálattal kapcsolatos kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.