+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Alak
Anyag
Használható
Mélység
Szélesség
Szín
Tulajdonság
 

Padlóvédő lapok

Padlóvédő lapjainkat megtalálja szőnyegpadlókhoz és kemény padlókhoz való kivitelben is. Ezzel a környezetbarát, újrahasznosítható megoldással jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy megőrizze a padlók jó állapotát: a szennyeződések, a karcolások és a használatból eredő kopás padlóvédő lapjainkkal jó hosszú ideig elhanyagolható téma.
19 termék található
| | |
Nettó
21.400,- Ft -tól
Rollsafe - Padlóvédő lap
rövid, kör alakú felső részhez
Nettó
38.600,- Ft
Rollsafe - Padlóvédő lap
közepes szálú szőnyeghez, kör alakú
Nettó
58.100,- Ft
Nettó
19.300,- Ft -tól
Rollsafe - Padlóvédő lap
sima és kemény, kör alakú padlóburkolathoz
Nettó
37.000,- Ft
Nettó
19.800,- Ft -tól
Nettó
21.100,- Ft -tól
Nettó
17.200,- Ft -tól
Nettó
18.900,- Ft -tól
Roll-o-Grip - Padlóvédő lap polikarbonátból
tapadóréteggel sima és kemény padlóburkolatokhoz
Nettó
24.700,- Ft -tól
Roll-o-Grip - Padlóvédő lap polikarbonátból
rögzítő csomókkal szőnyegekhez és szőnyegpadlókhoz
Nettó
27.000,- Ft -tól
Rollsafe - Padlóvédő lap
rövid felső részhez
Nettó
39.400,- Ft -tól
Rollsafe - Padlóvédő lap
közepes szálú szőnyeghez
Nettó
48.900,- Ft -tól
Rollsafe - Padlóvédő lap
sima és kemény padlóburkolatokhoz
Nettó
37.300,- Ft -tól
Nettó
60.700,- Ft -tól
19 termék található

Padlóvédő lapok az irodábaAz utóbbi időben rejtélyes karcokat és csíkokat fedezett fel az iroda padlóján? Az íróasztal közvetlen közelében különösen rossz a helyzet? Itt az idő a padlóvédő lapok használatára. Könnyen kezelhető és igénybevételt álló alátétként védenek a bútorgörgők okozta károktól, az éles peremektől és a leeső tárgyaktól.Padlóvédő lapok: védelem a szőnyeg, a parketta és a beton számáraA KAISER+KRAFT padlóvédő lapjai olyan feltűnésmentesek, hogy gyorsan meg is feledkezik arról, hogy egyáltalán van egy a lába alatt. Ez a diszkrét színüknek és annak köszönhető, hogy kompletten károsanyag-mentesek és szagsemlegesek. Így még az allergiásoknak sem okoznak gondot a munkavégzés során. Ráadásul a nagy terhelésnek is ellenállnak.A padlótól függ, melyik a megfelelő lap az Ön irodaberendezése számára. Kínálatunkban kemény padlókhoz, például PVC-hez, parkettához vagy kőhöz, valamint szőnyegpadlóhoz való padlóvédő lapokat is talál. Előbbiek egy speciális tapadóréteggel rendelkeznek, utóbbiak pedig tapadócsapokkal. Így a lehelyezés után mindkét típus fixen a helyén marad. Az már az Ön egyéni döntése, hogy íróasztali széket, szekrényt vagy állványt helyez rájuk. A különböző méretű lapok széles választékának köszönhetően Ön rugalmas maradhat.Környezetbarát és hatékony: a KAISER+KRAFT padlóvédő lapjaiIrodaiszék-alátéteink megelőzik a karcolásokat és más sérüléseket a padlón – ráadásul hosszú éveken át. Ennek és kedvező beszerzési áruknak köszönhetően hosszú távon pénzt takaríthat meg. A természetes kaucsukból készült antisztatikus lapok további előnnyel rendelkeznek: gyorsan és megbízhatóan bontják le a statikus energiát. A környezet számára is megérik a pénzüket. Ezt a célt szolgálja, hogy lapjainkat olyan anyagokból állítjuk elő, mint például az újrahasznosított PET-palackok.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás