+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Szélesség
Tulajdonság
 

Csúszásgátló szőnyegek vizes helyiségekbe

A baktériumoknak és a gombáknak esélye sincs a túlélésre ott, ahol a nedves helyiségekbe való burkolatainkat használják. Itt különböző modelleket talál zuhanyzókba, uszodákba és öltözőkbe.
10 termék található
| | |
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 600 mm, folyóméterenként
Nettó
25.600,- Ft
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 900 mm, folyóméterenként
Nettó
38.300,- Ft
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 1200 mm, folyóméterenként
Nettó
51.100,- Ft
Nettó
170.000,- Ft -tól
Nettó
22.700,- Ft -tól
Nettó
280.000,- Ft -tól
Nettó
34.900,- Ft -tól
PVC-profilú szőnyeg, folyóméterenként
csúszásmentes futófelület kemény PVC-ből
Nettó
12.900,- Ft -tól
10 termék található
Nedves helyiségekbe való lapok – védelem és higiénia a mezítlábas területen
A nedves helyiségekbe való szőnyegek elsősorban a mosdóhelyiségekben, valamint vállalati épületek, uszodák és más sportlétesítmények öltözőiben használatosak. Legyen szó akár fitneszteremről, élményfürdőről vagy munkahelyről, az ügyfelek és a munkatársak egészsége és elégedettsége komoly figyelmet érdemel a nedves területek kialakításánál. A csúszásmentes funkcióval rendelkező nedves helyiségekbe való szőnyegek megakadályozzák az elesést és a sérüléseket, a nyitott felület egyszerűen elvezeti a folyadékokat, a csúszásmentes alsó bevonat pedig arról gondoskodik, hogy ne lehessen a szőnyeggel együtt megcsúszni. Webáruházunk azonban jóval többet nyújt a vízelvezetésnél és a csúszásmentességnél. Az antibakteriális nedves helyiségekbe való szőnyegekkel megakadályozhatók a fertőzések, és nem biztosít táptalajt a baktériumok és a kórokozók számára sem. A higiénia végtére is a legfontosabb tényező elsősorban a szaunákban, a wellnessterületeken és a nyilvános fürdőkben. Megfelelő nedves helyiségekbe való szőnyegekkel kifele is felelősségtudatot és ügyfélközpontúságot hirdethet. A csúszásmentes és kényelmes szőnyegek ezenkívül jó közérzetet is biztosítanak az ügyfelek számára.

Nedves helyiségekbe való lapok – funkcionálisak és jól illeszkednek
Az ipari szőnyegekhez hasonlóan a nedves helyiségekbe való szőnyegek is rendelhetők fix méretekben, valamint méteráruként is. Különösen a nagy területeken és lefedendő útvonalakon alkalmasak a megfelelő méretre vágható megoldások. Így a fürdő vendégeit biztonsággal irányíthatja el a pezsgőfürdőtől a büféig anélkül, hogy a sétából csúszkálás lenne. Webáruházunkban emellett széles színválasztékból böngészhet. A nedves helyiségekbe való szőnyegek a színek tekintetében a belső berendezéshez és az összképhez igazíthatók. A különböző szélességek révén a szőnyegek a helyiségek adottságaihoz illeszthetők. A tipikus csúszásmentes szőnyegek és az antibakteriális padlószőnyegek mellett online kínálatunk ezen kategóriájában hőmérsékletálló és korrózióálló munkahelyi szőnyegeket is találhat, amelyek kereskedelmi mennyiségben ellenállóak a vegyszerekkel és savakkal szemben. A szőnyegek gyakran üzemekben és műhelyekben is előfordulnak. Az erős, ráhajtható padlórácsokkal máshol is találkozhatunk, például autómosókban. A hőmérsékletállóságot, a stabilitást és a hosszú élettartamot a gyártáshoz használt kiváló minőségű anyagok biztosítják. A költségek szempontjából is megéri a kiváló minőségű nedves helyiségekbe való szőnyegek beszerzése. Padlószőnyeges terelőrendszerünk segítségével megtalálhatja a felhasználási célnak megfelelő szőnyeget. Ezenkívül természetesen ingyenes tanácsadással is állunk rendelkezésére. A nedves helyiségekbe való szőnyegek kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószerekkel tisztíthatók.
Termék-összehasonlítás