+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Anyag
Szélesség
Tulajdonság
 

Csúszásgátló szőnyegek vizes helyiségekbe

A baktériumoknak és a gombáknak esélye sincs a túlélésre ott, ahol a nedves helyiségekbe való burkolatainkat használják. Itt különböző modelleket talál zuhanyzókba, uszodákba és öltözőkbe.
10 termék található
| | |
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 900 mm, folyóméterenként
Nettó
38.300,- Ft
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 1200 mm, folyóméterenként
Nettó
51.100,- Ft
Nettó
175.000,- Ft -tól
Csúszásmentes szőnyeg, PVC
szélesség 600 mm, folyóméterenként
Nettó
25.600,- Ft
Nettó
23.300,- Ft -tól
Nettó
285.000,- Ft -tól
Nettó
35.800,- Ft -tól
PVC-profilú szőnyeg, folyóméterenként
csúszásmentes futófelület kemény PVC-ből
Nettó
13.200,- Ft -tól
10 termék található

Nedves helyiségekbe való szőnyegek: csak semmi csúszásveszélyHa mezítláb találkozunk nedves és sima padlóval, az bizony nagyon balesetveszélyes. Ez épp úgy igaz az üzemi öltözőben, mint az otthoni fürdőszobában. Felelős munkaadóként szereljen fel minden ilyesfajta területet csúszásmentes szőnyegekkel. Ezek megakadályozzák a véletlen elcsúszást, és emellett jelentősen hozzájárulnak a munkatársak egészségéhez is.Hogyan csoportosíthatók a nedves helyiségekbe való szőnyegek?A vállalati vizes helyiségek optimális kialakításával kapcsolatban a DIN 51097 szabványt kell ismernie. Ez a szabvány a padlóburkolatokat a csúszósságuk alapján három csoportba (A, B, C) sorolja. Olyan területeken, ahol mezítláb közlekednek az emberek, és víz kerülhet a padlóra, C kategóriájú, nedves helyiségekbe való szőnyegek jelentik a megfelelő megoldást.Ha még nagyobb elcsúszás elleni védelmet szeretne a közösségi helyiségek felszerelésénél, A vagy B kategóriájú szőnyegeket javaslunk például az öltözőben az öltözőpadok elé. Így biztosíthatja a munkatársak számára a biztos állást átöltözés és felöltözés közben – legyen bármilyen is a padlóburkolat.Milyen előnyei vannak a nedves helyiségekbe való szőnyegeknek?Ahogy minden ipari szőnyegünknél, a nedves helyiségekbe való szőnyegeknél is ügyelünk arra, hogy a lehető legrugalmasabban igazíthatók legyenek a vállalati követelményekhez. Ezért a szőnyegeket egyedileg méretre vágható tekercsekben rendelheti meg. A speciális alsó bevonatnak köszönhetően számos terméknél nincs szükség külön rögzítésre ahhoz, hogy a szőnyeg a helyén maradjon.A Tájékoztató rendszer – padlószőnyegek című cikkünkben egyetlen pillantással áttekintheti az egyes termékváltozatok különleges tulajdonságait, és azt is láthatja, mire érdemes ügyelnie a kiválasztásnál.Mire szolgálnak az antibakteriális nedves helyiségekbe való szőnyegek?A lábgomba és a hasonló betegségek különösen jól terjednek ott, ahol számos ember zuhanyozik vagy fürdik gyakran. Ez a műhelyi és az ipari öltözőben természetesen mindennapos.A terjedés hatékony megfékezéséhez az antibakteriális szőnyegek jelentik a megfelelő megoldást. Speciális bevonattal rendelkeznek, amely megküzd a spórákkal és a baktériumokkal. Emellett ezek a szőnyegek gyorsan elvezetik a nedvességet a felületről. Így a szőnyegek megakadályozzák a kellemetlen kórokozók fennmaradását.Átalakítja a közösségi helyiséget, és szüksége van öltözőszekrényekre, zárható rekeszekre vagy más részletekre, például vállfákra? Gond egy szál sem, kínálatunkban gyorsan fellelheti ezeket is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás