Csomagolóasztalok, vágóállványok

A csomagolóasztalhoz, kész, mehet: doboz fel. Összehajtás. Leragasztás. Elforgatás. Légbuborékos fólia bele. Még egy is fólia. Kell a szállítólevél is. Még egy kis hajtás. Ragasztás. Címet tartalmazó címke rá. Csomag a kocsira. Kész. És még folytatódik: csomagolóasztalainkon mindezt könnyedén kivitelezheti.

A Csomagolóasztalok, vágóállványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Treston, Kongamek.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
20
20
1905
1905
-
Relevancia szerint
Modell száma: 51

Csomagolóasztalok – praktikus és egészségesA jó bútorok a legjobbat hozzák ki az alkalmazottakból. Remek példa erre csomagolóasztalaink kínálata, melyek a hátat és az idegeket egyaránt kímélik. Emellett arról is gondoskodnak, hogy a munka gyorsabban menjen, és kevesebb hiba történjen. Szerintünk ezeket az asztalokat meg kell ismernie.
A csomagolóasztalok felépítéseA csomagolóasztal vagy postázóasztal alapvetően egy asztal. Azok a tartozékok teszik csomagolóasztallá, amelyeket Ön az asztalhoz rögzíthet, vagy amelyeket mi már rögzítettünk hozzá.
Az előnyök  • Alkalmazottai azonnal megtalálnak mindent, amire a csomagoláshoz és a postázáshoz szükségük van.

  • Gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatnak, különösen a nagyobb munkáknál, és kevesebb hibát követnek el.

  • A kézi magasságállítás ergonomikus munkavégzést biztosít és megelőzi a hátfájást.


A kaiserkraft csomagolóasztalaival még helyet is spórolhat, mert a csomagolóanyagokat és egyéb tárgyakat rendezetten, egy helyen tárolhatja.
Hogyan és hol használhatja a csomagolóasztalokatA csomagolóasztalok elsősorban csomagolásra szolgálnak, ezért különösen alkalmasak olyan cégek számára, amelyeknek rendszeresen van csomagolnivalójuk, vagy akár saját postázási részlegük. Ezenkívül csomagolóasztalaink egymással is kiválóan kombinálhatók. Így egyetlen asztalból pillanatok alatt olyan sort alakíthat ki, amelynél többen is dolgozhatnak. Ennek tökéletes kiegészítői a praktikus csomagológépek.Jelenleg nincsen csomagolnivalója? A csomagolóasztalokat komissiózáshoz vagy más olyan tevékenységekhez is használhatja, amelyeknél sok tartozékra van szükség.
Mire kell figyelni a csomagolóasztaloknálA csomagolóasztalok kiválasztásához a két legfontosabb megválaszolandó kérdés: Mekkora helyre van szükségem? Milyen tartozékokra vagy kiegészítőkre van szükség?Nálunk különböző méretű csomagolóasztalokat talál alapelemként vagy tartozékokkal, például polccal és fiókkal. Ezenkívül a megfelelő feláras tartozékokkal tökéletesen az igényeihez és a környezethez igazíthatja asztalát. A postázási részleg berendezését a megfelelő polcrendszerek teszik teljessé.
Melyek a különösen fontos tartozékokA csomagok, szerszámok és irodaszerek tárolására szolgáló polcok elengedhetetlenek a tökéletes rendhez. A kartontároló polcokon elválasztók segítségével különböző típusú kartonokat tárolhat rendezetten. A perforált hátlapokra az olyan eszközök, mint például a ragasztószalag-lecsévélők, könnyen elérhető távolságba akaszthatók. Az asztallap alatti tároláshoz fiókok és guruló tárolók közül választhat.Ezenkívül a magasságállításról sem szabad lemondania. Végül is a laza és egészséges hát fontos előfeltétele a munkatársak motivációjának fenntartásához.
Ezenkívül a kaiserkraft vállalatnál a következőket is megtalálja  • Csomagolóasztalhoz való lámpák

  • Elosztók

  • Válaszfalak

  • Vágóállványok különböző kivitelben és méretben, papírhoz és fóliához

  • Doboz- és üvegtartók


Keresi a módját annak, hogyan tudna elektronikus készülékeket építeni a csomagolóasztalba? Nem probléma. Kifejezetten erre a célra CPU-tartókat, billentyűzettartókat és csuklós karokat is kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot!Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Hengeres vágógépek | Fóliatekercsek | Pántológépek | Levélmérlegek | Szállítóleveles tasakok | Ipari raklapok | MAUL mérlegek | Tesa ragasztószalagok