Lezáró rácsok, építési kordonok

A munkatársak védelméért vagy akadályként a nemkívánatos kívülállók számára: a lezárórácsok és az építési kordonok megakadályozzák a belépést olyan területekre, amelyek építési munkálatok vagy balesetveszély miatt éppen nem hozzáférhetők. Teremtsen biztonságot!

A Lezáró rácsok, építési kordonok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VISO, Rubbermaid.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Szín
Relevancia szerint
Modell száma: 38

Lezárórácsok és építési kordonok – rugalmas lezárás és baleset-megelőzésA körültekintés igazán divatos napjainkban. A hektikus munkahelyi mindennapokban azonban még a meditációs profik is gyorsan figyelmetlenné válhatnak. Lezárórácsaink és építési kordonjaink megakadályozzák, hogy a munkatársak ilyen helyzetben veszélyes területre tévedjenek, és biztosítják az építkezéseket az illetéktelenek belépése ellen. Kiemelendő, hogy olyan gyorsan lebonthatók, mint amilyen gyorsan felépíthetők.A lezárórácsok megvédik az embert és a gépetA lezárórácsoknak elsősorban három céljuk van:  • Megakadályozzák, hogy a munkatársak vagy a járókelők megsérüljenek, ha rossz időben vannak rossz helyen.

  • Megvédik a drága gépeket és berendezéseket, például targoncával való ütközéstől.

  • Megakadályozzák az illetéktelenek hozzáférését.


Az igényektől függően a lezárórácsokat és az építési kordonokat vállalati veszélyes helyeken, építkezések biztosításához és rendezvényekhez használják. A fix lezárásokkal ellentétben pillanatok alatt felépíthetők és lebonthatók. A kaiserkraft kínálatában minden igényre megtalálja a megfelelő rácsot.Kiemelten fontos tulajdonságok a kiválasztásnálA körültekintő emberek jól tudják: a lényeg a részletekben rejlik. Ez a megfelelő lezárórácsok és építési kordonok kiválasztásánál is így van. Íme néhány tipp arról, mely részletek különösen fontosak:  • Görgőkkel vagy anélkül: a görgős lezárórácsok különösen kényelmesek, főleg akkor, amikor a rácsokat gyakran át kell helyezni vagy át kell építeni.

  • Műanyag vagy acél: a műanyag rácsok könnyűek és költséghatékonyak, az acélrácsok pedig ellenállnak a nagyobb igénybevételnek.

  • Fényvisszaverő vagy sem: ez a kérdés gyorsan megválasztható: ha a lezárás olyan helyen van, ahol még éjszaka is előfordulnak emberek, fényvisszaverő lezárórácsokra van szükség.

  • Tárolás: helytakarékosan tárolhatók például az ollós rácsok, amelyek „összehajthatók''.


Ezenkívül a kaiserkraft kínálatában ajtóelemeket és fali rögzítéshez szükséges elemeket is talál. Komplett készletek és további termékek lezárásokhoz és jelölésekhez: forgalomlassító küszöbök, kábelvezető padlóhidak, terelőoszlopok stb. Ha pedig nem tudja pontosan, mire is van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!