Ablaktisztítás

Homályosak a kilátások? Engedje be a fényt. Itt az ablakok megtisztításához talál termékeket, kezdve a mikroszálas kendőktől az ablakmosókon át a professzionális ablakmosó szerekig.

A Ablaktisztítás kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Unger, eurokraft basic, Vermop.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Bruttó ár
17640
17640
113272
113272
-
Relevancia szerint
Modell száma: 16

Ablaktisztítás – őrizze meg az átláthatóságotAblaktisztítás csíkok és foltok nélkül? A kaiserkraft termékeivel átláthatóságot teremthet.Miért olyan fontos az ablakok rendszeres tisztítása?Képzelje el, hogy belép egy helyiségbe, ahol olyan koszosak az ablakok, hogy alig engedik be a fényt. Most pedig képzelje el ugyanazt a helyiséget fénnyel tele, tiszta ablakokkal. Érzi a különbséget? A munkatársai is. A tiszta ablakok jobbá teszik a hangulatot, és megelőzik a fáradtságot. Emellett az üvegtisztítás kifele is hatással van. Egy tiszta homlokzat ugyanis jó benyomást kelt.Milyen gyakran érdemes megtisztítani az ablakokat?Általánosan érvényes szabály nincs, de évente körülbelül 4-6 alkalom jó átlagnak számít, amelyre támaszkodhat. Az ablaktisztítás tényleges gyakorisága többek között attól függ, milyen szennyezett a külső és a belső levegő, és mennyire vannak kitéve az ablakok az időjárás viszontagságainak. Kirakatok esetében az átláthatóság a forgalomra is közvetlen hatással van. Ezeket az üvegfelületeket hetente érdemes megtisztítani.A legjobb eszköz az ablaktisztításhozA nagy és magas üveghomlokzatos iroda- vagy gyártóépületek professzionális ablaktisztítót igényelnek. Ha viszont a kisebb üvegfelületeket a munkatársak maguk tisztítják meg, pénzt takaríthat meg. Ennek előfeltétele a megfelelő felszerelés az ablaktisztításhoz.Nálunk mindent megtalál a ragyogó eredményekhez:  • Mikroszálas kendők a por és a szennyeződések gyors eltávolításához

  • Ablakmosók a tisztítófolyadék eloszlatásához az ablakon

  • Lehúzók a szennyeződések és a tisztítófolyadék alapos lehúzásához

  • Teleszkópos rudak a nagyobb hatótávolsághoz és a hátkímélő munkavégzéshez

  • Ablaktisztító szerek a professzionális igényekre, jobb hatással a hagyományos üvegtisztító szereknél

  • Üvegkaparók a makacs maradványok kíméletes eltávolításához


Inkább komplett felszerelést szeretne? A kaiserkraft kínálatában mindez egyben is megtalálható. Vessen egy pillantást az ablaktisztító készleteinkre.Tiszta körülmények a tisztítást célzó termékeinkkelA tisztaság és a rend számunkra különösen fontos. Ezért kínálatunkban nem csak az üveg- és kerettisztításhoz talál termékeket. Legyen szó akár seprűkről vagy seprőgépekről, nagynyomású tisztítókról, ipari tisztítószerekről, légtisztítókról vagy porszívókról, takarítási és mosdófelszerelési választékunkban szinte mindent megtalál, amire a porral és a szennyeződésekkel vívott sikeres harcban szüksége lehet. A keresésben segítséget nyújt az ipari tisztítási tájékoztató rendszerünk.Nem találja a kívánt terméket? Egyedi tanácsadásra lenne szüksége? Kapcsolatfelvételi oldalunkon gyorsan megtalálhatja a megfelelő kapcsolattartót.