Emelőművek, rakományrögzítések

Emeljen úgy emelőeszközökkel, mint a profik – egészségkímélően és erőkifejtés nélkül! Webáruházunkban az emelőszalagok, a láncos emelők és a futómacskák mellett a professzionális rakománybiztosításhoz is talál termékeket, például drótköteles csörlőket, valamint rögzítő- és feszítőhevedereket.

Emeléstechnika és rakománybiztosítás - függesztőeszközök, rögzítőhevederek és sok másLegyen szó akár konténerekről vagy acéltartókról, amikor nehéz tárgyakat kell a magasba emelni, a megfelelő függesztőeszköz már fél siker. Ezért a kaiserkraft függesztőeszközök, emelőszalagok és hurokkötelek, valamint drótköteles csörlők, fogós emelők, teheremelő mágnesek, szorítók és sok más széles választékát kínálja. Mikor melyik emelőeszköz a megfelelő? És hogyan biztosíthatja a rakományt sikeresen útközben?Biztonságos és sikeres emelés emelőeszközökkel – a kiválasztás fontos kritériumaiA függesztőeszközök megfelelő kiválasztása hozzájárul a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz a raktárban vagy a gyártás területén, és megelőzi a súlyos következményekkel járó leeséseket. A vásárlás előtt gondolja át az alábbi kérdéseket: • Alkalmas a függesztőeszköz az adott tárgyakra történő biztonságos rögzítéshez?

 • Elég nagy a teherbírás?

 • Milyen speciális terhelésekkel szemben kell a függesztőeszköznek ellenállónak lennie (például magas hőmérséklet, ütközés vagy erős szél)?

 • Megfelel az érvényben lévő szabványoknak és előírásoknak?


Vegye figyelembe, hogy a függesztőeszközök néhány tulajdonsága a külső körülményektől függően változik. A láncok teherbírása például nagy dőlésszög esetén csökken. Ugyanez igaz a magas hőmérsékletre is. Ha pedig a kikötőben lévő konténert szeretné megrakodni, a láncnak vagy a szalagnak ellen kell állnia az erős szélnek. Ezekkel a tényezőkkel kapcsolatban fontos információkat talál a termékleírásainkban. Bizonytalan? Forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk Önnek elérni a lehető legnagyobb fokú biztonságot.Lánc vagy szalag?Mindkettőnek vannak előnyei. A függesztőláncok nagy teherbírásúak és masszívak, olyan erős termékek, amelyekkel az emelőszalagok és a hurokkötelek nem tudnak lépést tartani. Utóbbiak viszont rugalmasan használhatók, nincs szükség hozzájuk rögzítési pontra, és megkímélik az érzékeny árukat, mivel egyszerűen a teher köré hurkolhatók.Mit jelent ez a kiválasztásra nézve? Ha nagy tömegű tárgyakat és/vagy szélsőséges körülmények között szeretne emelni, láncot válasszon. Ha fontos az Ön számára a rugalmasság és a kíméletes kezelés, akkor az emelőszalagokat és a hurokköteleket javasoljuk.Így biztosíthatja a nehéz terheket útközbenMiután sikeresen felemelte a nehéz árukat a teherautóra, biztosítania kell, hogy azok még éles kanyarokban is a helyükön maradjanak. Ezt legjobban rögzítőhevederekkel és rögzítőhálókkal érheti el. Ezek a termékek különböző húzóerővel, valamint hosszúkaros vagy rövidkaros rögzítőkilinccsel rendelhetők. A fentiekkel és a megfelelő technikával minden helyzetben biztos tartást érhet el.Mit talál még a kaiserkraft kínálatában?Lehetőségeket keres rakományok biztosításához, rögzítési pont nélküli acéltartókat szeretne az emeléshez, vagy nehéz tárgyakat szeretne önmagához húzni? Fedezze fel emeléshez, húzáshoz és szállításhoz kapcsolódó segédeszközeink széles választékát: • Drótköteles csörlők

 • Emelőmágnesek

 • Fogós emelők

 • Szorítók, lemezfogók és kímélő fogók

 • Rugós, karos és elektromos láncos emelők

 • Homlokkerekes csigasorok

 • Rögzítőhevederek és -hálók

 • Emelőmágnesek

 • Hevederek

 • Fogók

 • Teherhorgok


Már csak egy daru hiányzik? Ez is szerepel kínálatunkban, méghozzá helyhez kötött vagy mobil kivitelben, valamint forgó-, oszlopos, műhely- vagy portáldaru változatban. Ugyanez vonatkozik a villás emelőkocsikra, a miniemelőkre, a targoncákra és számos további emelőgépre és emelőkészülékre is.Szeretne valamiről még többet tudni?Semmi probléma. Ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol kérdéseire az emelőgépekkel és az emelőkészülékekkel, valamint kínálatunk mindegyik másik termékével kapcsolatban. Igény esetén a kiválasztásban is segítünk Önnek. Így minden helyzetben sikeresen emelhet.