Emelőművek, rakományrögzítések

Emeljen úgy emelőeszközökkel, mint a profik – egészségkímélően és erőkifejtés nélkül! Webáruházunkban az emelőszalagok, a láncos emelők és a futómacskák mellett a professzionális rakománybiztosításhoz is talál termékeket, például drótköteles csörlőket, valamint rögzítő- és feszítőhevedereket.

Emeléstechnika és rakománybiztosítás - függesztőeszközök, rögzítőhevederek és sok más



Legyen szó akár konténerekről vagy acéltartókról, amikor nehéz tárgyakat kell a magasba emelni, a megfelelő függesztőeszköz már fél siker. Ezért a kaiserkraft függesztőeszközök, emelőszalagok és hurokkötelek, valamint drótköteles csörlők, fogós emelők, teheremelő mágnesek, szorítók és sok más széles választékát kínálja. Mikor melyik emelőeszköz a megfelelő? És hogyan biztosíthatja a rakományt sikeresen útközben?



Biztonságos és sikeres emelés emelőeszközökkel – a kiválasztás fontos kritériumai



A függesztőeszközök megfelelő kiválasztása hozzájárul a zökkenőmentes munkafolyamatokhoz a raktárban vagy a gyártás területén, és megelőzi a súlyos következményekkel járó leeséseket. A vásárlás előtt gondolja át az alábbi kérdéseket:



 • Alkalmas a függesztőeszköz az adott tárgyakra történő biztonságos rögzítéshez?

 • Elég nagy a teherbírás?

 • Milyen speciális terhelésekkel szemben kell a függesztőeszköznek ellenállónak lennie (például magas hőmérséklet, ütközés vagy erős szél)?

 • Megfelel az érvényben lévő szabványoknak és előírásoknak?


Vegye figyelembe, hogy a függesztőeszközök néhány tulajdonsága a külső körülményektől függően változik. A láncok teherbírása például nagy dőlésszög esetén csökken. Ugyanez igaz a magas hőmérsékletre is. Ha pedig a kikötőben lévő konténert szeretné megrakodni, a láncnak vagy a szalagnak ellen kell állnia az erős szélnek. Ezekkel a tényezőkkel kapcsolatban fontos információkat talál a termékleírásainkban. Bizonytalan? Forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk Önnek elérni a lehető legnagyobb fokú biztonságot.



Lánc vagy szalag?



Mindkettőnek vannak előnyei. A függesztőláncok nagy teherbírásúak és masszívak, olyan erős termékek, amelyekkel az emelőszalagok és a hurokkötelek nem tudnak lépést tartani. Utóbbiak viszont rugalmasan használhatók, nincs szükség hozzájuk rögzítési pontra, és megkímélik az érzékeny árukat, mivel egyszerűen a teher köré hurkolhatók.



Mit jelent ez a kiválasztásra nézve? Ha nagy tömegű tárgyakat és/vagy szélsőséges körülmények között szeretne emelni, láncot válasszon. Ha fontos az Ön számára a rugalmasság és a kíméletes kezelés, akkor az emelőszalagokat és a hurokköteleket javasoljuk.



Így biztosíthatja a nehéz terheket útközben



Miután sikeresen felemelte a nehéz árukat a teherautóra, biztosítania kell, hogy azok még éles kanyarokban is a helyükön maradjanak. Ezt legjobban rögzítőhevederekkel és rögzítőhálókkal érheti el. Ezek a termékek különböző húzóerővel, valamint hosszúkaros vagy rövidkaros rögzítőkilinccsel rendelhetők. A fentiekkel és a megfelelő technikával minden helyzetben biztos tartást érhet el.



Mit talál még a kaiserkraft kínálatában?



Lehetőségeket keres rakományok biztosításához, rögzítési pont nélküli acéltartókat szeretne az emeléshez, vagy nehéz tárgyakat szeretne önmagához húzni? Fedezze fel emeléshez, húzáshoz és szállításhoz kapcsolódó segédeszközeink széles választékát:



 • Drótköteles csörlők

 • Emelőmágnesek

 • Fogós emelők

 • Szorítók, lemezfogók és kímélő fogók

 • Rugós, karos és elektromos láncos emelők

 • Homlokkerekes csigasorok

 • Rögzítőhevederek és -hálók

 • Emelőmágnesek

 • Hevederek

 • Fogók

 • Teherhorgok


Már csak egy daru hiányzik? Ez is szerepel kínálatunkban, méghozzá helyhez kötött vagy mobil kivitelben, valamint forgó-, oszlopos, műhely- vagy portáldaru változatban. Ugyanez vonatkozik a villás emelőkocsikra, a miniemelőkre, a targoncákra és számos további emelőgépre és emelőkészülékre is.



Szeretne valamiről még többet tudni?



Semmi probléma. Ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol kérdéseire az emelőgépekkel és az emelőkészülékekkel, valamint kínálatunk mindegyik másik termékével kapcsolatban. Igény esetén a kiválasztásban is segítünk Önnek. Így minden helyzetben sikeresen emelhet.