THEA

Stabilitás és formatervezés – a THEA exkluzív irodabútorai
A Thea bútorok alacsony károsanyag-kibocsátással készültek. Mégis megfelelnek minden rugalmassággal, hasznossággal és formatervezéssel kapcsolatos elvárásnak. Fedezze fel a kiváló minőségű választékot.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Magasság [mm]
  520
  520
  1869
  1869
  -
  Szélesség [mm]
  Mélység [mm]
  Tulajdonság
  Szín
  Sorozat
  Magasságállítási tartomány
  Magasságállítás módja
  Alak
  Bruttó ár
  Nettó ár
  Relevancia szerint
  Modell száma: 22
  Thea irodabútor-sorozat alacsony károsanyag-kibocsátású gyártásból
  A Thea irodabútor-sorozattal az irodák funkcionálisan és egészségesen rendezhetők be. A Thea irodabútorok gyártásakor különösen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az irodabútorok csak kismértékű kibocsátást okozzanak. Ez az egészség védelméhez is hozzájárul, ugyanis a bútorok gyártásakor számos felesleges káros anyag mellőzésre került. A Thea irodabútor-sorozat azonban nemcsak a fenntartható gyártási folyamat, hanem a funkcionalitás, a stabilitás és a formatervezés tekintetében is kiemelkedik. A Thea exkluzív irodabútor-sorozatként a SELECT csoportba tartozik. Különösen funkcionális a vízszintes kábelek számára a nagyméretű, lehajtható kábelcsatorna, amely az íróasztal belső és külső oldaláról egyaránt használható. A függőleges kábelvezetést pedig opcionálisan rendelhető kábelkígyó segíti. Az irodabútor-sorozat guruló kisszekrényeinek fiókjai funkcionálisak és erősek, mivel fémből készülnek, emellett központi zárral és kihúzás elleni fiókreteszeléssel is rendelkeznek. A Thea irodabútor-sorozat ezenkívül a 45 mm magas lábazatnak köszönhetően, amely a tömör enyvezésű és faszegecselt házat támasztja, rendkívül erős polcos szekrényeket és szekrényeket is tartalmaz. Ezekben biztonságosan tárolhatók irattartók és iratrendezők, hiszen akár szárnyasajtóval, akár tolóajtóval választja is, mindkét változat zárható. A Thea esetében a formatervezés is fontos szerepet kapott. Az irodabútor-sorozat piszkosfehér, világosszürke és juhar-dekor színben rendelhető. Mivel a sorozat egy teljes irodaberendezéshez tartalmaz minden fontos bútort, így itt biztosan megtalálja a környezetéhez illő bútordarabokat.

  A Thea irodabútor-sorozat és változatai
  Már eldöntötte, hogy a Thea irodabútor-sorozatból választ, és az irodáját ezzel szeretné teljesen berendezni? Most azonban több helyre van szüksége az íróasztalon, vagy megoldásra van szüksége az irodájában tartott megbeszélésekhez? Egyik sem okoz problémát, hiszen a Thea irodabútor-sorozat íróasztal-összekötő elemeket és kerek kiegészítő asztalokat is kínál a megfelelő színekben. Polcos szekrények és szekrények, valamint guruló kisszekrények is megvásárolhatók utólag, ha több helyre van szüksége az iratrendezők számára. Amennyiben az irodái berendezésekor és az irodabútorok optimális elhelyezésekor bizonytalan lenne, igény esetén CAD-tervezésünk segítséget biztosít Önnek.