Klímaberendezések

Tökéletesen kiegyensúlyozott. A kaiserkraft klímaberendezéseivel a munkahelyen minden évszakban megfelelő a hőmérséklet.

Klímaberendezések – mindig a megfelelő hőmérsékletTúl meleg, túl hideg, túl száraz? Biztosítsa minden helyzetben az optimális munkahelyi klímát. Legyen szó beltérről vagy kültérről, nyárról vagy télről, klímaberendezéseink sokoldalúan használhatók.
Miért van szükség klímaberendezésre?Több nyomós ok is szól a klímaberendezésekbe való beruházás mellett:  • Amikor az irodában sivatagi hőmérséklet uralkodik, vagy az építkezéseken megfagy a lehellet, a munka iránti motiváció és a teljesítmény gyorsan csökken. Ugyanez vonatkozik természetesen a munkahelyi fülledt levegőre is. Ugyanakkor viszont nő a balesetek kockázata.

  • A szélsőséges hőmérséklet és a rossz levegő káros hatással lehet az egészségre.

  • A jogszabályok előírják, hogy a munkahelyen biztosítani kell az egészséges beltéri klímát. 26 fok felett a munkahelyen már intézkedéseket kell tennie, például klímaberendezések használatával.Milyen klímaberendezéseink vannak?A munkahelyi klímával szemben támasztott elvárások másképp alakulnak attól függően, hogy a munkatársak hideg őszi napokon egy építkezésen dolgoznak, vagy nyár derekán az irodában ülnek.


Ezért nálunk van választási lehetősége:  • Fűtőkészülékek: Legyen akár elektromos, gáz- vagy olajfűtés, fűtőkészülékeink a hideg évszakban meleg hőmérsékletet biztosítanak a műhelyekben, az építkezéseken vagy más fagyos helyeken.

  • Hűtőegységek: Ha a trópusi hőmérsékletet szeretné megőrizni a nyaralás idejére, mi a hűtőberendezések széles választékát kínáljuk Önnek. Klímaberendezéseink rugalmasak. Fűtenek, hűtenek, szellőztetnek és párátlanítanak.

  • Légtisztítók és légmosók: Légtisztítóink és légmosóink segítséget nyújtanak a száraz levegő ellen.

  • Ventilátorok: Nálunk kaphat ventilátorokat a mennyezetre, a padlóra és az íróasztalra, extra erős teljesítménnyel a nagy szobákhoz vagy kicsi és kézreálló változatokat.


Tipp: rovarmentesítőnk segít a szúnyogok, legyek és társaik ellen is!
Így válasszon megfelelőenA klímaberendezések kiválasztásakor vegye figyelembe az adott munkahely egyedi sajátosságait. Mekkora a terület, hány alkalmazott dolgozik ott, milyen körülmények között, és mit szeretne elérni? Nem mindegy, hogy egy kis irodát vagy egy csarnokot szeretne klimatizálni. Figyeljen olyan tényezőkre is, mint az energiafogyasztás és a zajterhelés.Végül pedig más módon is tehet azért, hogy a munkavállalói egész évben jól érezzék magukat a munkahelyükön. Ez a munkahelyek ergonomikus kialakításával kezdődik, és a vonzó pihenőhelyiségektől kezdve az egészségmegőrzésre vonatkozó lehetőségekig terjed.Nem tudja, hol kezdje? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek, egy minden tekintetben megfelelő munkahelyi klíma kialakításában.