DIN- és szabványelemekből álló készletek

A jó rendszerezés fél siker: a DIN-szabvány szerinti alkatrészekből összeállított dobozokban mindig kéznél vannak a legfontosabb aprócikkek az összeszerelési, javítási és műhelymunkákhoz. A csavaroktól a tipliken és összekötőelemeken át a tömítőgyűrűkig – a kaiserkraft webáruház szabványos alkatrészekből álló készleteivel mindig kéznél vannak a megfelelő, DIN-szabvány szerinti alkatrészek.

A DIN- és szabványelemekből álló készletek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Hossz [mm]
150
150
150
150
-
Relevancia szerint
Modell száma: 18

DIN és szabványos alkatrészek: megfelelő tartozékok a keze ügyébenNélkülözhetetlenek az iparban és a kézműiparban: DIN és egyéb szabvány szerinti alkatrészek. A dobozos válogatásban áttekinthetően és rendszerezve tárolhatja az aprócikkeket. Így az összekötőelemek, tömítőgyűrűk és más nélkülözhetetlen tartozékok mindig kéznél vannak.Melyek a szabványos alkatrészek?A DIN és egyéb szabvány szerinti alkatrészek alakjuk, kialakításuk és felhasználási területük tekintetében megfelelnek bizonyos szabványoknak. Ezek közé tartoznak az iparban és a kézműiparban folyamatosan használt, tipikus beszállítói termékek, mint például a tiplik és a szögek. Ezenkívül mindenféle tömítésnek, csavarnak és rugónak is folyamatosan rendelkezésre kell állnia. Ezeket az alkatrészeket nem érdemes külön-külön megvásárolni – különösen akkor, ha ugyanazon tartozékokból különböző méretekre vagy változatokra van szüksége.A DIN és egyéb szabvány szerinti összeállítások előnyeiA szabványos alkatrész-összeállítások gazdaságosabbak, mint ha egyenként szereznénk be őket. Ezekkel a bennük található nagy mennyiségű alkatrésznek és a széles választéknak köszönhetően gondoskodhat a zökkenőmentes üzemi folyamatokról. Hiszen ha egy szabványos alkatrész tönkremegy, a dobozos válogatásból közvetlenül pótolhatja. Ezért elengedhetetlen a körültekintő készletezés, hogy elkerülhetők legyenek a tartozékok hiányából adódó üresjáratok.Mindegyik készlet jól áttekinthető műanyag dobozban kapott helyet. Ezekben egy adott termékkategória különböző méretei találhatók, szín szerint rendezve. Felmerülhet a kérdés, hogy hol tárolja a dobozokat, ha éppen nincs rájuk szüksége. Nos, ezek egyszerűen egymásra helyezhetők, így helytakarékosan tárolhatók.Valamilyen konkrét kisalkatrészre van szüksége kéziszerszámokkal való használathoz? Akkor forduljon hozzánk bizalommal – ügyfélszolgálatunk barátságos munkatársai szívesen segítenek Önnek személyesen is.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Emelőberendezések | Sarokvédők | Munkahelyi szőnyegek | Emeléssegítők | Kereszttartók | Zsugorfóliák