Szállító dobozok

Az aprócikkek szállításától kezdve a nehéz áruk szállításáig − a megfelelő szállítódobozokkal bármit átmozgathat A-ból B-be. Választékunk éppoly sokoldalú, mint a szállítódobozok alkalmazhatósága: akár raktári tárolókat, bemutatótáskákat vagy alumínium szállítóládákat keres, nálunk nincs olyat, amit ne találhatna meg.

A Szállító dobozok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: ZARGES, eurokraft pro, CEMO, KS Tools, eurokraft basic, VISO.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 171

Szállítódobozok minden igényhezMivel mérhető a fejlődés? Például szállítódobozainkkal. Elvégre nem is volt olyan régen, amikor az árukat, a szerszámokat és az alkatrészeket ingatag fadobozokban és nehéz vasládákban szállították A-ból B-be. Szerencsére ezeknek az időknek már búcsút inthettünk, legalábbis a kaiserkraft-nál. Kínálatunkban könnyű dobozokat és szállítóládákat talál modern anyagokból. Ezek stabilak, érzéketlenek, és praktikus kiegészítő felszereléssel rendelkeznek.Szállítódobozok: kényelem és biztonság szállítás közbenA fejlődéshez tartoznak a daruk, a targoncák és a további modern szállítóeszközök is. Ezért számos dobozunk raklapokra rakásolható. Bizonyos tárolóink kiegészítőleg praktikus daruszemekkel és villafészkekkel is rendelkeznek. Az emelést és a „gyalogos'' szállítást fogantyúk vagy görgők és kihúzható fogantyúk könnyítik meg.Aggódik, hogy a tartalom a rakásolásnál, a hordozásnál és a húzásnál esetleges megsérülhet? A kaiserkraft szállítódobozai modelltől függően  • alaktartók és ütésállók

  • hő- és hidegállók

  • nedvességre érzéketlenek

  • ellenállnak sok savnak és lúgnak

  • zárhatók


A tökéletes szállítódoboz kiválasztásakor tekintse meg alaposan a termék adatait, vagy kérdezzen minket. Szívesen segítünk Önnek raktárfelszerelései kiválasztásában.Táskák aprócikkekhez, szerszámokhoz és érzékeny készülékekhezHa egy láda túl nagy, választhat táskát is. Például szerelő- és szerviztáskáink valamelyikét. A bemutatótáskák ideálisak az aprócikkek rendszerezett szállításához. A praktikus tároláshoz webáruházunkban több bemutatótáskát is rendelhet készletben a hozzátartozó toronnyal együtt.


A következők is rendelhetők: védőtáskák szivacsbetéttel, műanyag táskák és törhetetlen keményfedeles táskák rendkívül érzékeny cikkekhez, például elektronikus és optikai készülékekhez. Üzleti gurulós táskáink vagy pilótatáskáink valamelyikével a laptopját és a fontos dokumentumait megfelelően tárolhatja az üzleti utak során. A fejlődés természetesen itt sem állhat meg.