Hulladékgyűjtő kocsik

Hulladék összegyűjtése nagy irodákban vagy tágas kültéri területeken? Elképzelhetetlen hulladékgyűjtő kocsik, hulladékszállító kocsik és takarítókocsik nélkül. Segítségükkel gyorsabb, rugalmasabb, ergonomikusabb és kényelmesebb a munka… A praktikus szemétgyűjtők számos előnyt nyújtanak a hulladék és a szemét összegyűjtéséhez és szelektálásához. Győződjön meg róla személyesen!

A Hulladékgyűjtő kocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: FLORA.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Bruttó ár
57137
57137
705993
705993
-
Relevancia szerint
Modell száma: 20

Hulladékgyűjtő kocsik irodákba és kültéri területekreTalán arról álmodozik, bárcsak megjelenne egy jó tündér, aki minden kívánságát teljesíti – például egyetlen mozdulattal tisztaságot teremtene kültéri területein.Bár a kaiserkraft éppenséggel jó tündérről nem tud gondoskodni, különböző kivitelekben elérhető, modern hulladékgyűjtő kocsikról viszont annál inkább. A kocsik olyan praktikusak, hogy a takarítás szinte elvégzi magát.
Gyors és hátkímélő hulladékkezelésHa nem szeretne sokat költeni a hulladékgyűjtésre, elkezdheti egy pár kesztyűvel és egy zsákkal, amelyet a vállára vetve cipelhet. Ennél azonban vannak kényelmesebb megoldások is a mobil hulladékkezeléshez. A kaiserkraft kínálatában megtalálható hulladékgyűjtő kocsikkal az irodák és a kültéri területek gyorsan tiszták lehetnek, így több idő marad a családra, több szabadidő marad a munka utánra. A takarítás emellett hátkímélő is, ami a csekély önsúlynak, valamint a könnyen járó kerekeknek és görgőknek köszönhető.Egy vagy több harapófogóval könnyebb takarítás közben a megfelelő testtartást megőrizni. Végtére is aligha van ok arra, hogy közeli kapcsolatba kerüljön a szeméttel.
A kisebb kocsiktól a nagyobbakigWebáruházunkban belépőszintű és nagyobb igényeket teljesítő hulladékgyűjtő kocsikat is talál bármilyen területre. Választhat szemeteszsákhoz való tartógyűrűvel ellátott szemétszállító kocsit vagy több tárolóval felszerelt takarítókocsit a helyben történő szelektív hulladékgyűjtéshez. A robusztus légtömlős abroncsok kiegyenlítik a talaj egyenetlenségeit, és ideálisak a szabadtéri szemétgyűjtéshez.Defektmentes kerekek, rekeszek a szerszámok tárolásához, tartók a fogóknak – megfelelő felszereltséggel hulladékszállító kocsija szinte minden igényét teljesítheti.