Postai csomagolóanyagok

Sokoldalú, strapabíró és újrahasznosítható: így adja fel küldeményét strapabíró csomagolásban. Legyen szó könyvekről, tervrajzokról és poszterekről, elektronikai cikkekről vagy dokumentumokról – a kaiserkraft weboldalon megtalálja az igényeinek megfelelő csomagolóanyagokat. A küldeményes tasakok és csomagolóanyagok szabványosítottak, és biztosítják a zökkenőmentes szállítási folyamatokat. Olyan további jellemzőkkel pedig, mint az öntapadós lezárás, időt is megtakaríthat a csomagolás során.

A megfelelő csomagolással hatékonyan és biztonságosan küldheti el a postai küldeményeketA küldemények csomagolóanyaga alapvető fontosságú, hiszen ez védi meg az árut a szállítás során az ütődésektől, a gyűrődésektől és a szélek kirojtosodásától. Ha pedig a postai csomagolás a tartalom méretéhez is igazodik, akkor a térkitöltő anyagon, a tárolóhelyen és a postaköltségen is spórolhat. Környezetbarát postai csomagolóanyagaink visszaküldésre is alkalmasak, és többször is felhasználhatók. Számos modell újrahasznosítható fűpapír csomagolóanyagból készül.Milyen postai csomagolóanyag megfelelő az áruimhoz?Minden típusú küldeményhez létezik megfelelő csomagolás – a könyvekhez való élvédőktől a dokumentumokhoz való átlátszatlan borítékokig. Termékeink áttekintése:  • Csomagolóanyagok könyvekhez és naptárakhoz: különleges védelmet igénylő elektronikai és papírárukhoz könyv- és naptárcsomagolások széles kínálatából választhat. A szabványosított szállítási csomagolóanyagok beférnek a postaládákba, és tartalmuk könnyen kivehető belőlük – ideálisak könyvekhez, naptárakhoz, mobiltelefonokhoz és CD-khez.


  • Rögzítő és bütykös habszivacs csomagolóanyagok: hatékony anyagfelhasználás és gyors csomagolás – ezt nyújtják rögzítő csomagolóanyagaink. A laptopokat, elektronikai alkatrészeket, képeket és áramköri lapokat helytakarékos csomagolásban érdemes postázni. A csúszásgátló fóliával ellátott szállítási csomagolóanyagok nagyobb védelmet nyújtanak az árunak.


  • Postázóhengerek és csomagolótokok: a szabványos dobozoktól és kartondobozoktól eltérő méretű áruk különleges védelmet igényelnek. Ezért kínálunk megfelelő postázóhengereket és csomagolótokokat hosszú árukhoz, például plakátokhoz vagy tervrajzokhoz. Ez a postai csomagolás megóvja az árut a gyűrődéstől, ráadásul az áruk helytakarékos tárolásához is ideális.


  • Küldeményes tasakok és borítékok: ha aprócikkeket, leveleket és dokumentumokat szeretne feladni, nagy választékban kínálunk strapabíró és környezetbarát csomagolóanyagokat a postai küldeményekhez. Válogathat például kartonból készült küldeményes tasakok és átlátszatlan fóliák között. Ezek a szállítási csomagolóanyagok különösen praktikus kiegészítők szabálytalan alakú árukhoz. A dokumentumtasakok segítségével ugyanis az áruk beérkezésekor és feladásakor gyorsan megtekinthetők a fuvarlevelek és a kísérő exportdokumentumok.


A posta bizonyos méretekre és súlykategóriákra fix árakat alkalmaz. A postaköltség pontos előzetes kiszámításához a legjobb, ha levélmérleget használ.
Mire kell figyelnem postai küldeményem csomagolásánál?A leghatékonyabb módja az áru csomagolásának és feladásának, ha a megfelelő méretű postai csomagolóanyagot választja. Így nemcsak helyet takarít meg a tárolás és a szállítás során, hanem a térkitöltő anyagon is spórolhat, ami a környezetet is kíméli. Emellett a postaköltség is alacsonyabb, ha nem túlméretes postai csomagolásban küldi el az árut.
Postai csomagolóanyagok online vásárlásaA kaiserkraft webáruházban gyorsan és kényelmesen megrendelheti a kívánt terméket. Ha egyedi termékre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértők vagyunk a postázás és a csomagolás terén, és szívesen megosztjuk Önnel is tudásunkat. Együtt megtaláljuk az Ön igényeire szabott megoldásokat.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Levélmérlegek | Öntapadós címkék | Szállítóleveles tasakok | Tűzőkészülékek | Raktári állványok | Emeléssegítők