Márka
Magasság [mm]
740
740
1930
1930
-
Szélesség [mm]
460
460
2400
2400
-

Ládás kocsik, szállító alvázak

Egyszerű és praktikus megoldást keres a kisebb áruk szállításához? Bingó! Kínálatunkban a legkülönfélébb ládás kocsik várják – a huzalrácskosaraktól vagy a huzalrácsos kocsiktól egészen a zárható, lehajtható hosszanti fallal ellátott lemezládás kocsikig mindent megtalál. Itt kiválaszthatja a megfelelő szállítási segédeszközt az alkalmazási terület, a teherbírás és a beltartalom alapján.

A Ládás kocsik, szállító alvázak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, Gmoehling, HelgeNyberg, Kongamek, ZARGES, EUROKRAFTbasic, QUIPO, PRESTAR.

Legkeresettebb
Modell száma: 167
Nézet:

Lendüljön mozgásba! Ládás kocsik, amelyek jól bírják a terheléstMobil multitalentumaink nem hiányozhatnak a vállalati logisztikából: huzalrácsos kocsik, elárusító tárolók, logisztikai dobozok, szállító alvázak – minden elképzelhető felhasználási területre talál a KAISER+KRAFT kínálatában megfelelő mobil teherhordót. Ahogy kínálatunk összes termékénél, a szállítókocsiknál is igazodik a kialakítás, az anyag és a méret az adott célhoz. És egy fő célhoz, ami nem más, mint a maximális használati érték a vállalat és a személyzet számára.Klinikailag tiszta vagy masszív a zord körülményekhez? Ládás kocsik bármely igényreHigiéniai előírásokat kell betartania? Az alumínium ládás kocsik korrózióállók, szagsemlegesek és könnyedén tisztíthatók. A felhajtható oldalfallal a be- és a kirakodás egyszerű, és az akár 1050 literes űrtartalommal mindig találunk még bennük helyet. Vagy esetleg praktikus szállítóeszközt keres küldeményezéshez? Mit szólna egy rácsos falakkal felszerelt elosztókocsihoz? Így működik a hatékony anyagáramlás: egyszerre keskeny, fordulékony és terhelhető az erős acélcső szerkezetnek köszönhetően, amely két-két könnyen gördülő polipropilén beálló és fix görgőn mozog. A padló miatt sem kell aggódnia, mivel a webáruházunkban megtalálható szállító alvázak kopásálló szállítógörgőkön gördülnek, és még nehéz terhek esetében sem hagynak nyomot.Apropó! A nehéz az üzemben bizony nagyon nehéz tud lenni, és erre is van ajánlatunk: a szögacél szerkezetű, MDF-lapokból álló falakkal felszerelt masszív ládás kocsik kifejezetten ideálisak, ha valamit ártalmatlanítani kell. Az akár 500 kg-os teherbírás köztes tároláshoz is különösen jó megoldás, főleg akkor, ha a raktárberendezés szűkös a tárolóhely tekintetében. Ha pedig valami már mehet is, tekintse meg hulladékgyűjtő vödreink széles választékát.Fedéllel szállítjuk. Inkább nyitott kivitelre lenne szükség?Első a biztonság – annak érdekében, hogy a szállítandó árut a ládás kocsiban biztonságosan lehessen tárolni, zárható fedéllel kínáljuk őket. Egyszerűen helyezze a lakatot a gyűrűs fülekbe, és már kész is. Egészen máshogy fest a helyzet, ha könnyedén hozzá szeretne férni a szállítandó árukhoz, vagy ha a guruló tárolót az áruk bemutatásához szeretné használni. Legyen szó akár lehajtható falakról vagy oldalt nyitott kivitelről, sokoldalú segédeszközeink széles választéka itt sem hagy kívánnivalót maga után. Mégis lenne még kívánsága? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.