Ládás kocsik, szállító alvázak

Praktikus megoldás a szállításhoz: a szállító alvázak az operatív logisztika nélkülözhetetlen részét képezik. Lehetővé teszik a kis és közepes méretű áruk könnyed szállítását. A dróthálós kosárral ellátott ládás kocsiktól a zárható szállító alvázakon át a lehajtható oldalfalakkal rendelkező csomagszállító kocsikig: a kaiserkraft weboldalon számos változatot kínálunk Önnek.

A Ládás kocsik, szállító alvázak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Gmöhling, ZARGES, HelgeNyberg, eurokraft basic, Kongamek, PRESTAR.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 168

Szállító alvázak: praktikus segítők a tárolásban és a szállításbanA mobil tehertartók egyszerűsítik a logisztikát vállalatánál. A szállító alvázzal az árukat nagyobb erőfeszítés nélkül szállíthatja A-ból B-be. Online áruházunkban különböző modellek állnak az Ön rendelkezésére. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a megfelelő segítőket vállalkozása számára.Az oldalsó ráccsal ellátott szállító alváz támogatja a hatékony teherautó-rakodást és egyszerűsíti az áruforgalmat. A csomagszállító kocsival viszont kisebb árukat szállíthat a vállalaton belül. Egy zárható ládás kocsival könnyedén a kívánt felhasználási helyre viheti az anyagokat vagy szerszámokat, és ugyanakkor biztonságosan tárolhatja is azokat.Szállító alvázak különböző célokraA szállító alváz kiválasztásakor fontos szempont a tárolófelület, az anyag és a teherbírás. Megmutatjuk a különböző ládás és csomagszállító kocsik típusait, és azt, hogy milyen feladatok ellátására alkalmasak.  • Alumíniumból készült ládás kocsik: Korrózióállóak, szagtalanok és könnyen tisztíthatók. Ezek a tartós modellek rendkívül könnyűek és akár 1050 literes űrtartalommal is rendelkeznek – a hatékony áruszállítás érdekében.

  • Elektromos meghajtású szállító alvázak: Ezek arra alkalmasak, ha nehezebb tárgyakat kell mozgatni. Az ergonomikusan kialakított fogantyúk és a könnyű kormányzás miatt fáradtságmentes a használatuk.

  • Csomagszállító kocsik: A raktárba szánt speciális szállító alvázak alkalmasak kisebb vagy nagyobb csomagok szállítására. Számos modellnél mindkét hosszanti fal eltávolítható. Ez megkönnyíti a be- és kirakodást. A fixen összehegesztett fogantyúkkal, valamint a beálló és fix görgőkkel a csomagszállító kocsit kényelmesen mozgathatja.

  • Zárható szállító alvázak: Az MDF-lemezből készült falak miatt alkalmasak az áruk elhelyezésére. A zárható fedélnek köszönhetően ezeket a ládás kocsikat biztonságos átmeneti tárolásra is használhatja – a tárolóeszközök praktikus kiegészítője.


Legyen szó nagy űrtartalommal rendelkező ládás kocsiról vagy zárható szállító alvázról: webáruházunk minden modellje kopásálló szállítógörgőkön fut. Ez azt jelenti, hogy még nagy terhelés esetén is nyomtalanul gurulnak végig a vállalat padlóján.Kérdése van szállító alvázainkkal kapcsolatban, vagy tanácsot szeretne kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Barátságos szervizcsapatunk szívesen segít Önnek a választásban.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Felhajtórámpák | Alumíniumládák | Kézi emelőkocsik | Teleszkópos rakodók | Zsákszállító molnárkocsik | Öntapadós címkék