+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Magasság
Mélység
Szélesség
 

Tárolókonténerek

Sok a tárolnivaló, de nincs elég hely? Ez esetben az Ön számára tárolókonténereink jelenhetik a megoldást, mivel rugalmas térkihasználást biztosítanak, és az időjárás viszontagságaitól is védenek − bel- és kültérre egyaránt.
6 termék található
| | |
Izoláló konténer
horganyzott, fapadlóval
Nettó
1.250.000,- Ft -tól
Gyorsan felépíthető konténer
horganyzott, szétszerelve, fapadló nélkül
Nettó
355.000,- Ft -tól
Gyorsan felépíthető konténer
horganyzott, szétszerelve, fapadlóval
Nettó
375.000,- Ft -tól
Gyorsan felépíthető konténer
horganyzott, összeszerelve, fapadlóval
Nettó
400.000,- Ft -tól
Tároló konténer-kombináció
horganyzott, fapadló nélkül
Nettó
1.200.000,- Ft -tól
Tároló konténer-kombináció
horganyzott, fapadlóval
Nettó
1.200.000,- Ft -tól
6 termék található
Tartálykonténerek – a biztonságos tárolásért
Ebben a kategóriában különböző szerkezetű és méretű tartálykonténerek, anyagtároló konténerek, izolálókonténerek és gyorsan felépíthető konténerek állnak a rendelkezésére. A kültérre való anyagtároló konténerek segítségével a nedvességtől és az időjárástól függetlenül biztonságosan tárolhatók az építőanyagok, a munkaeszközök és az áruk. Az egymásra rakható kivitelben készült tartálykonténerek segítségével maradéktalanul kihasználhatók a rendelkezésre álló terek. A gyorsan felépíthető szerkezetű kész helyiségekkel ésszerű időn belül kiegészítő tárolóhelyek alakíthatók ki a jövőbeli projektek számára. A stabilitáson és az anyagon kívül a biztonsági zárak és a jó szigetelés is hozzájárul a tartálykonténerek biztonságos és funkcionális jellegéhez. A logisztika és az átmeneti tárolás számára az anyagtároló konténerek és a tartálykonténerek így ideális választást jelentenek a legkülönfélébb felhasználási célokhoz és mindenekelőtt a biztonságos tároláshoz.

Anyagtároló konténerek, tartálykonténerek és térelválasztó rendszerek
Az anyagtároló konténerek és a térelválasztó rendszerek előre szerelt formában vagy az egyes elemekre szétbontva rendelhetők. Fapadlóval a tartálykonténerek egyszerűen tisztíthatók és tisztán tarthatók. Az, hogy horganyzott, festett vagy más konténerváltozat jelenti-e az Ön számára a megfelelő választást, ugyanúgy függ a felállítási helytől és az anyagtároló konténerben tárolni kívánt áruktól. Az adott szerkezettől függően a tartálykonténerek számára nem feltétlenül szükséges alap. A szabadalmaztatott szerkezetű gyorsan felépíthető konténerek szerszám nélkül egyszerűen felállíthatók. Mint például ez a gyorsan felépíthető konténer horganyzott trapézlemezből. Különösen akkor jelentenek az anyagtároló konténerek és a gyorsan felépíthető konténerek funkcionális bővítési lehetőséget, ha meglévő raktárhelyiség pontosan kiszámítható felületekkel történő bővítéséről van szó. Felállíthatók bármely helyen az udvarban, a csarnokban vagy épp egy út mellett, éppen ott, ahol a leginkább szükség van rájuk. Az egyszerű szerkezet révén a konténerek gyorsan lebonthatók. A vállalatok tehát rendelkezésre álló raktári területeiket változatosan, az aktuális igényeknek megfelelően alakíthatják ki. Tájékozódjon KAISER+KRAFT kiváló minőségű kínálatában a raktári térelválasztó rendszerek részleteiről, és válassza ki új tartálykonténerét, kész helyiségét vagy a legmegfelelőbb kényelmes raktári bővítési opciót, amely a KAISER+KRAFT-nál igény esetén kombinálható rendszerként is rendelhető, és tekintélyes kis raktár alakítható ki segítségével, amely akár 30 m² is lehet.
Termék-összehasonlítás