ESD tartozékok

Még az ESD-munkahelyen is a részletek jelentik a különbséget. A nem kívánt kisülések elleni valódi védelmet csak akkor garantálhatja, ha ESD-kiegészítőket használ.

A ESD tartozékok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Treston, NOTRAX, Kongamek, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
70
70
900
900
-
Relevancia szerint
Modell száma: 23

ESD-kiegészítők a munkahelyen – döntő különbség a jó és a tökéletes védelem közöttGondosan kialakította ESD-munkahelyét, de még mindig előfordulnak ellenőrizetlen kisülések? Vizsgálja meg közelebbről! Az ESD-kiegészítők az Ön EPA területének is fontos építőelemei, hiszen gondoskodnak azokról a részletekről, amelyek néha a legnagyobb védelmet biztosítják.
Melyek a fontos ESD-kiegészítők?Minden szakember ismeri a nem kívánt elektrosztatikus kisülések tipikus forrásait az ESD-munkahelyen: munkatársak, berendezések, munkaeszközök és szállítóeszközök. Mindegyik forráshoz léteznek olyan ESD-kiegészítők, amelyek nem csak növelik a védelmet, hanem egyes esetekben lehetővé is teszik azt.Az előírt ESD-munkaruházat mellett minden munkavállalónak ESD-karszalagot kell viselnie. Ez teremti meg a kapcsolatot, így lesz teljes a földelés. A lábak számára használjon ESD-kompatibilis munkacipőt vagy praktikus sarokpántot.Az ESD-székek és ESD-asztalok alapfelszereltsége nem feltétlenül felel meg az ESD-munkahelyen felmerülő igényeknek. Itt az olyan bővítő elemek, mint a polcok vagy perforált lemezek nyújtanak megoldást. Az alkatrészek tárolására és szállítására az ESD-tárolók jelentik a legjobb megoldást – megfelelő ESD-tartozékokkal, például lezárható vagy ráhelyezhető fedelekkel.A földelődugók a legfontosabb kapcsolat a földelő kábel és az előírt padlószőnyegek között, amelyek nélkül az EPA – azaz az elektrosztatikusan védett terület – nem is engedélyezett.Ezen kívül olyan munkaeszközöket kínálunk Önnek, mint az ESD-kompatibilis ipari mérlegek és minden, ami megbízhatóan megakadályozza a szikrázást.
Mire kell figyelni az ESD-kiegészítőknél?A teljes EPA-berendezést, az ESD-polcrendszertől az ESD-szállítóeszközig, rendszeresen ellenőrizni kell, hogy az a szabványoknak megfelelően használható legyen. Az ESD-kiegészítőkkel a legjobb esetben is megkímélheti magát attól, hogy egy teljesen új készletet kelljen vásárolnia. Amint az elektromos vezetési képesség csökken, érdemes a cserét napirendre tűzni.Bár az ESD-tartozékok nélkülözhetetlenek, a legnagyobb védelmet a nem kívánt feszültségkiegyenlítés ellen az ezen a speciális működési területen tanúsított helyes viselkedés nyújtja . Ezért képezze ki munkatársait, és érzékenyítse őket az olyan kiemelten fontos részletekre, mint az ESD-karszalag viselése.Ha többet szeretne megtudni az ESD, az EPA és az elektrosztatikus alapelvek témájáról, tekintse meg ESD: védelem a súlyos következményekkel járó kisülések ellen termékismertetőnket.