Mobil lezárások

A lezárásokkal láthatóan nagyobb a biztonság. Az intenzív jelölőszínek révén a lezárórácsok, az oszlopok, a parkolókengyelek és a lezáróláncok olyan akadályokat képeznek, amelyeket nem lehet nem észrevenni. A veszélyes területeket kifejezetten felismerhető módon jelölheti meg.

A Mobil lezárások kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Schake.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Bruttó ár
31483
31483
431800
431800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 14

A lezárások útját állják a veszélyeknekGyorsabban megtörténik, mint szeretnénk: a tájékozatlan látogató vagy munkatárs a rossz ajtón megy be, vagy a rossz utat választja – és hirtelen olyan területen találja magát, ahol semmi keresnivalója nincs, sőt veszélynek van kitéve. A kínálatunkban megtalálható egyértelmű lezárórácsok vagy más lezárások megfelelő elhelyezésével elkerülheti az ilyen eseteket, és fenntarthatja a biztonságot a vállalatnál – ezek a termékek ugyanis útját állják a veszélynek.
Miért olyan fontosak a lezárások?Ez egyszerű: az üzembiztonsághoz egyszerűen nélkülözhetetlenek a lezárórácsok és más lezárások. Hiszen ezek szavak nélkül, de egyértelmű jelzésekkel megmutatják a veszélyforrásokat. Ezenkívül használatukkal megtakarítja a hosszú betanításokat arról, mely területek számítanak átmenetileg vagy tartósan tabunak – a figyelmeztető és lezárószalagok jelentősen nagyobb jelzési hatással rendelkeznek. Ezenkívül a lezárások akkor is gondoskodnak a biztonságról, ha a veszély már bekövetkezett.Ha nagyvonalúan kijelöli a szállítóeszközök mozgási tartományát, valamint megfelelő jelölésekkel és elválasztókkal leválasztja a gyalogos útvonalakat, akkor a munkatársak elinalhatnak, mielőtt bekövetkezne az ütközés. Az ütközésvédelmi és élvédelmi termékek megakadályozzák, hogy az eszközök teljesen nekiütközzenek a falnak vagy az állványnak, és csökkentik az ütközés erejét, ami szintén jelentősen mérsékli a sérülésveszélyt.Ezeket az útmutatókból, védőelemekből és helyjelölésekből álló vegyes megoldásokat a mi lezáróeszközeink olyan helyeken is helyettesíteni tudják, ahol legszívesebben több felkiáltójellel ellátott utasításokat helyezne el biztonsági figyelmeztetésként.
Hol találhatóak az egyes lezárástípusok?A diszkrét utasítások közé tartoznak a műanyag hevederes oszlopaink, amelyekkel meghatározott beltéri és kültéri területeket zárhat le gyorsan, mobilan és rugalmasan. Így barátságos megoldással jelezheti ügyfeleinek, hogy az üzemlátogatás során mely területekre léphetnek be – anélkül, hogy elriasztaná őket.Láthatja, hogy a kaiserkraft webáruházában megtalálhatja a biztonsághoz és az üzemi folyamatokhoz szükséges lezárások legkülönbözőbb típusait. Ahogyan a többi termékterületen, itt is szívesen segítünk a kiválasztásban. Forduljon hozzánk!