Összedugaszolós állványok

Az összedugaszolós állványok gyorsabban tárolásra készen állnak, mint gondolná. Ezek a praktikus tárolóállványok seperc alatt összeszerelhetők. A biztonság és a stabilitás szempontjából pedig könnyedén felveszik a versenyt a csavaros társaikkal.

A Összedugaszolós állványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, hofe, eurokraft basic, LaCont.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Állványtípus
Relevancia szerint
Modell száma: 378

Összedugaszolós polcállványok: csak egyszerűen!A raktári logisztika alaptétele: ami ma megfelelő, holnap máshogy lehet szükséges. Ahhoz, hogy a raktári igényeket „just in time'' és „just in place'' teljesíthesse, összedugaszolós állványokat javaslunk. Ezek ugyanis számos előnyt biztosítanak a modern logisztikai igények számára.Összedugaszolás vagy csavarozás: milyen előnyei vannak az összedugaszolós állványnak?Az állványrendszerek szerszám nélküli, összedugaszolással történő szerelése időt és energiát takarít meg, ez pedig mindenképpen kifizetődik, ha raktári igényei gyakran változnak.Az összedugaszolós és a rendszerállványok egyszerűen átalakíthatók, bővíthetők, újraépíthetők vagy máshogy elhelyezhetők. Ezáltal elengedhetetlenek köztes raktárakban, valamint nagy forgalmú áru- és szerszámraktárakban. Lehetősége van ugyanis arra is, hogy dobozokkal és fiókokkal bővítve gyorsan átrendezze a terepet.A beszerzést tekintve az összedugaszolós állványok valamennyivel drágábbak a csavarkötéses állványoknál, mert az összekötők gyártása bonyolultabb. A magasabb ár ugyanakkor gyorsan megtérül a műhelyben és az iparban, éppen azért, mert az átszervezésre és bővítésre szánt munkaórák és kiesett idők mennyisége csökken.A stabilitás, a minőség és a teherbírás tekintetében mindkét kötésváltozat hasonló. Az összedugaszolós változat egyszerűen a csavarkötéses modell modern továbbfejlesztése. Ezért az összedugaszolós állványok megfelelő kivitelben akár nagy teherbírású állványként is használhatók.Hogyan kereshetem meg a megfelelő összedugaszolós állványokat?Az egyik legfontosabb kiválasztási kritérium a teher, ez ugyanis nemcsak a stabilitást és a felhasználási célt, hanem az állványok biztonságát is meghatározza. Alapvetően számítsa ki az aktuális teherbírási igényét, de számoljon nagyvonalúan a jövőre nézve. Ezáltal elkerülheti a költséges új beszerzéseket vagy a túl korai bővítéseket.Ne feledje emellett, hogy a rendeléskor rögtön megjelöléseket és matricákat is beszerezhet az állványhoz – egyrészt a rend, másrészt a biztonság érdekében. A raktár állványokkal és társaikkal történő optimális berendezésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal személyesen.