Fiókos szekrények, függőmappatartó szekrények

A függő irattartós szekrények orvosi rendelőkben, ügyvédi irodákban, hivatalokban és még számos további helyen egyszerűen pótolhatatlanok, mivel rendezett tárolóhelyet biztosítanak a függő irattartóknak, A-tól Z-ig. Választékunk is hasonlóan rendezett: kihúzás elleni védelmet vagy inkább központi zárat szeretne? Nálunk bármely igényre megtalálhatja a megfelelő függő irattartós szekrényt.

A Fiókos szekrények, függőmappatartó szekrények kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: BISLEY, C+P, mauser, eurokraft basic, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 112

Függő irattartós szekrények: masszivitás és hosszú élettartam. Első osztályú termékek az irodába.
Hát nem lenne praktikus? Egy olyan fiók a szekrényben vagy egy olyan irattartó szekrény, amely elég mély a DIN A4 méretű függő mappáknak, és amely lehetővé teszi, hogy a futó projektek dokumentumait és űrlapjait gyorsan, mégis rendezetten rendszerezhesse addig, amíg a projekt le nem zárul, és az iratok meg nem érnek az iratrendezőbe való kerülésre. Nagyon is igaza van, és ez a termék már létezik is, úgy hívják, függő irattartó.A kaiserkraft kínálatában függő irattartós szekrények széles választéka várja: különböző szélességek és magasságok, egy- vagy kétpályás kivitel, akár négy fiókkal felszerelt változat. A felszereltség tekintetében a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt: Bisley, Mauser vagy EUROKRAFTpro minőségi márkák, porszórt bevonatú vagy beégetett festéssel ellátott acéllemez ház számos színben, teljesen kihúzható fiókok, modelltől függően csillapított önbehúzással – az adatbiztonságról pedig a hengerzáras központi zár gondoskodik.A könyveléstől a rendelő dokumentumaiig: a rend a sebességhez is hozzájárul.
Mindennapos történet: fiók kinyit, mappa kivesz, fiók becsuk, megint kinyit, nyilvántartást végiglapoz, dokumentumokat kivesz, fiók becsuk – egy függő irattartós szekrény nagyon sokat segít. Már meglévő irodai felszerelések részeként is hozzájárul ahhoz, hogy a dokumentumok között még nagy nyomás alatt is megmaradjon a rend. Annak érdekében azonban, hogy a dokumentumkáosz a rendszer ellenére ne nőjön a fejére, hasznos, ha néha el is lehet távolítani valamit. A webáruházunkban található valamely iratmegsemmisítővel könnyíthet az irattartó szekrényeken azzal, hogy megsemmisíti azt, aminek a tárolására már nincs szükség.
Vásároljon zárat – fontos a biztonság!
Ha már a tárolásnál tartunk, nemcsak az irattartó szekrényekben lévő bizalmas adatokat kell megvédeni. Vállalata veszélyes anyagokkal dolgozik, vagy értéktárgyak megőrzésére van szükség? A kaiserkraft kínálatában zárak és kulcsok széles választéka található meg a legkülönfélébb kivitelekben mindenhez, amit nem szeretne bárki számára hozzáférhetővé tenni, kezdve a lopás elleni védelemtől egészen a mesterkódos elektronikus zárig. Természetesen jól tudjuk, hogy minden vállalat egyedi, és ezért előfordulhat, hogy cége egyedi megoldást igényel: akár a függő irattartóknál, akár a biztonság területén vagy az irodszerek kapcsán: vegye fel velünk a kapcsolatot. Nagyon szívesen segítünk Önnek.