E-szállítóberendezések

Az e-mobilitás csak az autópályára való? Kizárt dolog! Exkluzív e-szállítóberendezéseink lökést adnak a mérlegnek és az üzemi folyamatoknak.

A E-szállítóberendezések kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, HelgeNyberg, MATADOR.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
255
255
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 39

E-szállítóberendezések: új lendület a vállalati logisztikáhozA szállítóeszközök lehetnek bármilyen fordulékonyak, ergonomikusak és átgondoltak: teljesen megrakodva és nagy távolságokra elég megerőltető őket mozgatni, ráadásul ez néha még gazdasági szempontból sem kifizetődő.Mi erre a problémára is kínálunk megoldást: elektromos szállítóberendezések! Az e-szállítóberendezések nagy teljesítményű és többfunkciós elektromos meghajtással egészítik ki a műhelyben, kisiparban, valamint ipari területeken jól ismert és használt kocsikat. A meghajtás gyorsan és biztonságosan mozgatja a szállítóeszközöket, így munkatársainak sem kell erőlködniük.Használja ki Ön is az elektromos szállítóberendezések előnyeit, hiszen jelentősen megkönnyítik a munkát, így a nehéz terhek gyorsan, könnyen és mindenekelőtt célzottan mozoghatnak. Fáradtság? Túlterhelés? Időveszteség? Mind a múlté!
Elektromos szállítóberendezések felhasználási lehetőségeiAz elektromos szállítóberendezések felhasználási lehetőségei éppoly változatosak, mint a funkciójuk. Ezeket raktárakban, műhelyekben, szupermarketekben, eladótérben vagy egyszerűen olyan helyeken használják, ahol nagyobb mennyiségű anyagot kell előkészíteni, például külső raktárakban vagy kiszállítási zónákban. Mindenhol megkönnyítik a nehéz árukkal és anyagokkal végzett munkát. Miért bonyolítaná a dolgokat, amikor egyszerűen is mehet? Vásároljon elektromos szállítóberendezéseket most!
Milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos szállítókocsiknak vagy e-szállítóberendezéseknek?A legtöbb e-mobilitáshoz kapcsolódó terméket személyszállításra tervezték. A nagy áruforgalommal rendelkező vállalatoknál azonban jobban megéri az elektromos szállítókocsik vagy az e-szállítóberendezések használata. Az E-Modul NEO kompakt lítium-ion akkumulátorai extra energiát biztosítanak, valamint megkönnyítik a közlekedést és a manőverezést. Működtetésük fáradságmentes, akár 500 kg-os terhek is erőfeszítés nélkül mozgathatók. Flottaüzemeltetéshez egyszerűen kapcsoljon össze több kocsit Bluetooth-on keresztül.A műhelyek és az ipar hagyományos szállítóeszközeihez képest az e-verziók beszerzési ára magasabb, és rendszeres energiapótlásra van szükségük. A cserélhető akkumulátorrendszernek köszönhetően azonban mindig készen állnak a használatra. Az ár gyorsan megtérül, mivel a logisztika gördülékenyebbé válik és a munkatársak egészségügyi problémáinak mértéke is csökken.
Milyen termékek állnak rendelkezésre?Szeretjük mi magunk irányítani a jövőt: az elektromos meghajtású szállítóberendezéseink választéka az EUROKRAFTpro folyamatosan bővülő termékkínálatával várja Önt. Prémium kategóriás saját márkánkkal kész e-szállítóeszközöket kap a platós, szerelő-, polcos és ládás kocsiktól kezdve a szekrénykocsikig. Széleskörű felhasználhatóságuknak, kiváló minőségű kivitelezésüknek és fordulékonyságuknak köszönhetően ezek a változatok különösen népszerűek.TAKKTOR elektromos vontatóinkkal akár 1000 vagy 2000 kilogrammos terhelésű kocsioszlopokat és pótkocsikat is mozgathat – külön vezetői engedély nélkül, de maximális rugalmassággal. Ezen kívül üzletünkben megtalálja speciálisan kifejlesztett kapcsolórendszereinket, a standard vonórúdkapcsolók mellett a guruló tárolók és Corlette kocsik szállításához használható speciális csatlakozókat is kínálunk.
Elektromos készletek utólagos felszereléshez meglévő szállítókocsik eseténMár van szállítókocsija? Tökéletes! Az EUROKRAFTpro E-Modul NEO utólagos felszerelési készletünk illeszkedik a legtöbb EUROKRAFTpro szállítókocsihoz, így ezeket kisebb ráfordítással is modern e-szállítóeszközökké alakíthatja. Egy feltöltéssel akár nyolc órányi elektromos támogatást kaphat. Melyik kocsi illik hozzá? Csak keresse az ajánlást az adott termék oldalán. Vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal – szívesen segítünk.
Szükség van speciális töltőinfrastruktúrára az e-szállítóberendezésekhez?Az e-szállítóberendezések lítium-ion akkumulátorai általában nem igényelnek speciális töltőinfrastruktúrát. Ha azonban vállalkozása a kibocsátásmentes jövő felé vezető úton halad, érdemes felszerelkeznie a különböző akkumulátortípusokhoz használható fali töltőkkel és töltőoszlopokkal. Amennyiben e-járműveinek flottája növekszik, valamint az e-rollerek és e-autók is képbe kerülnek, a jól kialakított infrastruktúra megkíméli Önt a vállalatnál telepített csatlakozók kuszaságától – és a megfelelő aljzat keresgélésétől.További kérdése van az elektromos szállítókocsikkal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!