Válaszfalak, térelválasztók

Fedezze fel a rugalmas tér- és munkahely-kialakítás leggazdaságosabb megoldását a kaiserkraft által: a válaszfalakat és a térelválasztókat. Ezzel a gyorsan összeállítható és átalakítható megoldással egy szempillantás alatt kialakíthatja saját munkakörnyezetét. A válaszfalak jelentősen csökkentik a zajokat, és hatékonyabb koncentrációt tesznek lehetővé.

A Válaszfalak, térelválasztók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, eurokraft basic, magnetoplan, ANKE.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 164

Irodai válaszfalak és térelválasztók – ennyi privát tér mindenkinek jár!Próbált már egy nyüzsgő egyterű irodában lefolytatni egy nyugodt beszélgetést egy ügyféllel? Vagy a folyamatosan csörgő telefonok zajában koncentrálni? Akkor Ön jól tudja, miért tartoznak a válaszfalak és a térelválasztók a modern irodaberendezés legfontosabb és legokosabb megoldásai közé. A műhelyben és az iparban is nagyobb nyugalmat és rendet teremtenek a rugalmas válaszfalak a munkahelyi mindennapokban.Mit nyújtanak a válaszfalak és a térelválasztók a vállalatnak?Az irodai termékcsoportban található válaszfalaink és térelválasztóink a nagy méretű raktár- és gyártócsarnokok térkialakítási koncepcióját viszik át az adminisztratív területre: lehetőséget nyújtanak Önnek, hogy a nyitott alapterületet a hely- és a rendszerezési igények fényében alakítsa ki, és ezzel egyidejűleg a nyitott térkialakítások hátrányait is ellensúlyozhassa:
  • A – például a nagyterű irodákban jellemző – magánterület hiánya nem átlátszó és hangszigetelt válaszfalakkal csökkenthető.

  • A stílusos állíthatófal- és paravánrendszerek optikailag felosztják a teret, és kellemes hatást kölcsönöznek anélkül, hogy csökkentenék a térkialakítás nyitottságát.

  • A prezentációs válaszfalak leválasztott felületet biztosítanak a vállalat prezentációjához – például vásárokon.

  • Ha a helyigény és a csapatok összetétele projektenként változik, térelválasztókkal munkaterületek alakíthatók ki anélkül, hogy először megfelelő helyiséget kellene keresni.A válaszfalak ezzel modern megoldást jelentenek a munka megváltozott világában: a tervezés szempontjából mindig rugalmasak, és pár mozdulattal leválasztható velük egy adott munkaterület, amely aztán megfelelő irodabútorokkal tölthető meg.


Emellett térelválasztókkal harmonikus egyensúlyt teremthet a nyugodt munkakörnyezet és a szoros csapatmunka között, valamint a zajkibocsátás szempontjából a fontos munkavédelmi követelményeknek is eleget tehet.


Milyen válaszfalak vannak, és melyik modell mire alkalmas?Minden esetben érdemes a válaszfal- és térelválasztó-kínálatunkból meghatározott szempontok szerint választani:
  • Az állítható térelválasztó falak és a paravánok esetén az (opál-) üveg a nagyfokú reprezentativitás, a nagyobb magánterület és a nyitott térkialakítás ideális egyvelegét kínálja.

  • A prémium hangszigetelő válaszfal rendszerek különösen a sok hangos beszélgetéssel működő irodákban elengedhetetlenek. Ide tartoznak a callcenterek, a szerkesztőségek, de a nagy ügyfélforgalmú irodák is.

  • A szövetkárpittal bevont paravánok és más, nem átlátszó bevonatú válaszfalak például elrejthetik a nyitott irodában a visszatetsző tárolófelületeket vagy a vásári standon az ideiglenes raktárterületet.

  • Egyes, közvetlenül az íróasztalon használható hangszigetelő térelválasztók a kevesebb zajról gondoskodnak (pl. telefonálásnál), de lehetővé teszik az intenzív beszélgetést a szomszéddal. Ez elengedhetetlen az együttműködéshez projektek esetén.

  • A prezentációs falak egyidejűleg térelválasztók és reprezentatív felületek a vállalati arculat bemutatásához. Vásárokon ugyanolyan eredményesek, mint irodai tájékoztató- és emlékeztetőtáblaként.Még egy tipp: válaszfalaink számos változata egyénileg összeállítható vagy összedugaszolható sikeres térkoncepcióvá. Ráadásul szerszám nélkül. Arról, mire érdemes ügyelnie, a példákat is tartalmazó ''Tervezési információk a Connect válaszfalakhoz'' című vásárlási tanácsadónkban olvashat.


Van olyan térelválasztó is, amely alkalmas érzékeny munkahelyeken, például steril helyiségekben, illetve műhelyekben való használatra?Nemcsak az iroda, hanem a műhely és az ipar számára is modern térkialakítási megoldást jelentenek a kaiserkraft állítható válaszfalai. Ezeknek a változatoknak ugyanakkor magasabb követelményeknek kell megfelelniük a felületkialakítás, a masszivitás és a hangszigetelés tekintetében.
Ezzel kapcsolatban különböző megoldások állnak rendelkezésére, és választhatja masszív perforált lemezből készült és speciális hangszigetelő lappal ellátott ipari válaszfalainkat. Ez a megoldás az egyes műhelyi területek leválasztására ideális a zajvédelem érdekében. Ha csarnokirodát vagy hasonlót szeretne rugalmasan berendezni, ehhez is talál megfelelő válaszfalrendszereket a kínálatunkban.


Ha még egyedibb megoldást szeretne, vagy érzékeny területekre, például steril helyiségekbe való megoldásokra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Akkor is ezt javasoljuk, ha kérdései vannak a kínálatunkkal kapcsolatban. És arra is tudunk válaszolni, hogyan valósíthat meg vállalatánál rugalmas térkoncepciót válaszfalainkkal, székeinkkel és irodai asztalainkkal.