The Expertise Collection.

EUROKRAFT. Ezek a termékek bírják.

Semmi sem állíthatja meg Önt.

Ezért Önnek olyan termékekre van szüksége, amelyek bírják. Több mint 75 éve mindent megteszünk a vállalatok ellátásáért. A szakértelem, a minőséghez való érzék, az irodai és üzemi felszerelés iránti szenvedély – mindez megtalálható a mi saját EUROKRAFT márkánkban. Ennek eredménye az időtálló termékek kínálata. A munka hétköznapi világának ugyanúgy megfelelnek, mint az Ön igényeinek.

A legjobb hír, hogy az EUROKRAFT termékek között választhat a márkás minőségű, kedvező árú modellek és a bizonyos pluszt nyújtó prémium modellek között. Ami viszont minden terméknél megvan: a garancia, amely három, illetve legalább tíz évvel meghaladja a minimális törvényi követelményeket.

Takktor fekete-sárga színben

Mert az olcsót nem engedheti meg magának az ember.

Márkás minőség, csúcs áron.

Ha az olcsó termékeket folyamatosan kifogásolni, javíttatni vagy cseréltetni kell, akkor lehet, hogy a végén nagyobb árat fizet értük. Ezért kínáljuk Önnek az EUROKRAFTbasic modelleket vonzó áron, amelyek nemcsak az árukkal, hanem a minőségükkel is lenyűgözik az embert. Erre a szavunkat adjuk, és a jogszabályi előírások által előírtnál hosszabb garanciát.

Saját márkák ler

Megbízható minőség

Szigorú KAISER+KRAFT standardok alapján fejlesztettük és gyártottuk.

Gyors elérhetőség

Mindig raktáron, gyorsan szállítható.

Kiváló ár

Verhetetlen ár-érték arány.

Garancia

3 év garancia.

Minden igénynek megfelelő EUROKRAFTbasic termékek.

Válogatás az EUROKRAFTbasic választékunkból.

Csúcsteljesítmény a csúcsigényekhez.

Prémium minőségű termékek.

Néha arra van szükség, hogy nagyobb, robusztusabb vagy egyénibb legyen. Ha olyan termékekre van szüksége, amelyek a legnagyobb terheléseket is kibírják, akkor az EUROKRAFTpro a megfelelő választás Önnek. Hogy mire hagyatkozhat? Minőségi anyag, precíz megmunkálás és egy olyan garancia, amely szinte keresi a párját. Ráadásul a termékeket teljesen a saját igényeire igazíthatja.

Saját márkák wt$

Prémium minőség

Az anyag, megmunkálás és a funkcionalitás megfelel a legnagyobb igényeknek. Intenzív felhasználásra.

Tervezésbiztonság

Vásárlás után 5 év ügyfélszolgálat, kiváló pótalkatrész-ellátás.

Egyedileg alakítható

Számos termék az Ön igényeinek megfelelően állítható be.

Garancia

Legalább 10 év garancia.

Minden igényre a megfelelő EUROKRAFTpro termék.

Válogatás az EUROKRAFTpro választékunkból.

A sokoldalú tehetség.

Fedezze fel az innovatív EUROKRAFTpro E-Modul NEO-t.

A NEO e-modul egy olyan elektromos meghajtás, amely egyesíti az ergonómiát, a munkavédelmet és a rugalmasságot. Ez lehetővé teszi a rakományok könnyebb mozgatását, ami viszont tehermentesíti az munkatársakat, és összességében biztonságosabbá teszi a munkát. Különlegesség, hogy a NEO e-modult külön is megvásárolhatja, és felszerelheti vele a flottájában lévő kocsikat. Megrendelheti azonban közvetlenül az EUROKRAFTpro saját gyártású termékeinkkel kombinálva is.

Saját márkák ler
Saját márkák mg$

A KAISER+KRAFT saját gyártása.

A Düsseldorf mellett Haanban lévő KAISER+KRAFT gyárunkban számos EUROKRAFT termékünket magunk fejlesztjük és gyártjuk 1954 óta. A legmagasabb szintű minőségi és fenntarthatósági szabványoknak megfelelően.

A legfontosabb részlet? A teljes egész.

Ezért a fenntartható termékek választékát folyamatosan bővítjük, és azokat az activeGREEN címkénkkel jelöljük meg.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a CO2-lábnyomunk a lehető legkisebb maradjon. Az ide vezető úton már sokat értünk el: a KAISER+KRAFT Deutschland például már 2018 óta klímasemlegesen dolgozik. Azonban még mindig nem ott tartunk, ahol szeretnénk, így minden nap teszünk valamit azért, hogy még fenntarthatóbban gazdálkodjunk.

activeGREEN: a fenntarthatóbb termékekre vonatkozó jelölésünk.

A legújabb technológiák, eljárások és kompenzációs projektek segítségével gondoskodunk arról, hogy a CO2-lábnyomunk a lehető legkisebb maradjon. És talán nemsokára el is tűnjön. Figyelje az activeGREEN címkéket.

A különösen környezetkímélően előállított termékeket activeGREEN címkével látjuk el
Saját márkák mg$

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha kérdése van, ingyenesen állunk rendelkezésére.