Rólunk

EUROKRAFT

Saját márka újragondolva, átalakítva, bevált minőségben.

Ki állítja, hogy a hagyomány és a haladás nem tartozik össze? Hogy a bevált márkákat nem lehet újra feltalálni? Hogy mindennek örökre változatlannak kell maradnia? Senki!

A EUROKRAFT márkát sem lehet beskatulyázni, és nem is kell így gondolnunk rá. Ezért átalakítottuk saját márkánkat az Ön számára: az erő és a megbízhatóság megmaradt, ahogy a minőség és a hosszú élettartam is. A EUROKRAFT így számos ismert és még több új termékével továbbra is a megszokott módon, minden erejével segíti és támogatja Önt a munkahelyi mindennapokban. Természetesen az eddigi kiváló ár-érték arányt is megőrizve.

ÉS MOST JÖN A DE – VISZONT EZ EGY JÓ DE

Új arculatot kapott viszont a EUROKRAFT a modern, friss és letisztult megjelenés érdekében – valamint új márkastruktúrát is a fokozott kényelemért és egyértelműségért. Saját márkánk minden termékét megtalálja már a teljes KAISER+KRAFT választékban. Kezdve a műhelytől a raktáron át az irodáig és a vállalatig a EUROKRAFT ereje mindenhol megtalálható – és csak arra vár, hogy Ön felfedezze.

EUROKRAFTbasic

A jó munka egyszerű is lehet – a megfelelő termékekkel.

Annak érdekében, hogy a legjobból is a legjobbat kínáljuk Önnek, mindig a lényeggel kezdjük. Ezért a EUROKRAFTbasic esetében is elhagyunk minden szükségtelent, és a funkcionális értékre összpontosítunk: a termék gyakorlatorientált? Ellenáll a nagyobb terhelésnek? Könnyen kezelhető? És teljesíti azt, amit ígérünk?

És a válasz? Határozottan igen! A EUROKRAFTbasic az alapminőségű, masszív és megbízható termékeivel pontosan a megfelelő megoldást kínálja a belépőszintű termékek területén kisebb projektekhez és feladatokhoz. Jó kezelhetőség, kiváló használhatóság és praktikusság jellemzi. Mindenféle sallang nélkül. Ez az árra is igaz: a EUROKRAFTbasic termékek vonzó belépőszintű áron rendelhetők meg nálunk.

Az alábbiak teszik a EUROKRAFTbasic márkát szinte bármilyen projekt szilárd alapjává:

 • Megbízható alapminőség kedvező áron
 • Széles választák a mindennapi használathoz
 • Gyors elérhetőség
 • 3 év garancia
 • A KAISER+KRAFT szabványai szerint kifejlesztve
Saját márkák 251

EUROKRAFTpro

Kiváló termékek profik számára – 100%-os elégedettségi garanciával.

A EUROKRAFTpro saját márkánk ígéretet rejt. Méghozzá a kiváló minőség és megbízhatóság ígéretét. Ebben az új kínálatban az Office Akktiv, a EUROKRAFT és a EUROKRAFT Active Green termékek szakértelmét egyesítettük. Ennek a különleges kapcsolatnak az eredményei jól jellemezhetők egyetlen szóval: több. Több rugalmasság, több prémium és több garancia. A EUROKRAFTpro tehát kimagasló termékeket sorakoztat fel, amelyek számos előnnyel járnak az Ön számára, még a mindennapi intenzív használat során is. A termékek ugyanis erősek és praktikusak, ergonomikusak és biztonságosak. És ha ez még nem lenne elegendő, van itt még más is: igény esetén beépített extrák, legalább 10 év garancia, valamint számos erőforrás-kímélően előállított és ezáltal fenntartható termék az Active Greentől.

Röviden: a EUROKRAFTpro olyan termékeket jelent, amelyeket egyszerűen szeretni fog. Nem érdemes a 100%-nál lejjebb adnia.

Az alábbiak teszik a EUROKRAFTpro márkát professzionális partnerré a munkájában:

 • Kiváló minőségű termékek
 • Folyamatosan magas szintű minőségi standardok
 • Legalább 10 év garancia
 • 5 év utánvásárlási garancia
 • Nagy fokú rugalmasság a tartozék- és kombinációs lehetőségek révén
 • Kimagasló pótalkatrész-ellátás
 • Ügyfélre szabott egyedi gyártmányok az egyedülálló megoldásokért
 • Active Green címke a fenntartható termékek kitüntetéseként
Saját márkák 254

Felismeri a zöld termékeket egy pillanat alatt?Természetesen, az activeGREEN címkével.

Önre szabtuk, activeGREEN címkével. Minden termékünket, amely különösen megfelel a fenntarthatóság kritériumainak.


Ez magában foglal sok EUROKRAFTpro terméket, valamint sok más márkát a jól ismert gyártóktól. Számuk növekedést mutat, mivel folyamatosan növeljük a "zöld" termékek arányát. Önnek. Nekünk. Mindenkinek.

Saját márkák wt$

Fektessen be most a megbízhatóságba, a biztonságba és a hosszú élettartamba. És két erős márkába. A EUROKRAFTbasic és a EUROKRAFTpro márkával minden, ami fontos az Ön számára, mindig pontosan ott lehet, ahol szükség van rá: Önnél.

Ez még azonban csak a kezdet, hamarosan számos további új saját márkás termékre számíthat még az első osztályú KAISER+KRAFT minőségben. Tájékozódjon a kaiserkraft.hu weboldalán!