Napernyők

A vállalati kültéri területről természetesen a napernyők sem hiányozhatnak. A hűvös árnyékban a munkatársak kellemesen tölthetik a szünetüket, és feltöltődhetnek a nap hátralévő részére. Győződjön meg önmaga a termékeink kiválóságáról!

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Magasság [mm]
90
90
100
100
-
Szélesség [mm]
400
400
500
500
-

Napernyők: az optimális védelem a napfénnyel és a hőséggel szembenNyár, nap és – napernyők: a munkatársak motiváltabban és hatékonyabban dolgoznak, ha röviden kifújhatják magukat. Ez természetesen a legjobban a szabadban megy. A friss levegő és a nappali fény ugyanis feltölti a testet és a lelket a folytatásra. Ám vigyázat: a túl sok nap és hőség épp ellenkezőleg hat! Napernyőkkel hűvös árnyékokat és megfelelő napvédelmet teremthet – a kaiserkraft kínálatában pedig biztosan megtalálja a megfelelő felszerelést az Ön kültéri területére.A legfontosabb döntési kritériumokA napernyők rendkívül sokfélék lehetnek! Ráadásul minden vevő más elvárásokat támaszt. Ezért összefoglaltuk a legfontosabb vásárlási kritériumokat, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja a kívánt terméket.Stabil napernyőtartók

  • Gondolja át előzetesen, hogy mobil, görgőkkel felszerelt tartóra vagy egy kifejezetten stabil talpra van-e szüksége.

  • Ügyeljen rá, hogy az anyag hosszú élettartamú és időjárásálló legyen, ilyen például a horganyzott acél.

  • Tipp: Különleges, virágos dekorációhoz válasszon napernyőtartóból és virágcserépből álló kombinációt – így egyszerre lesz árnyék és virágok.


Egyszerű nyitás és összecsukás

Figyeljen rá, hogyan nyitható és csukható a napernyő. Különböző mechanizmusok vannak, pl. tolózárak, forgatókarok vagy akár húzókötelek. Melyik módszert részesíti előnyben?Védőhuzatok és védelem

A napernyőhuzatok megvédik az anyagot az időjárás viszontagságaitól, például az esőtől, a jégtől és a hidegtől. Így az anyag tiszta marad, ráadásul tartósabb lesz.További kialakítási jellemzőkA napernyők különböző méretekben, alakokban és színekben rendelhetők. Gondolja át előzetesen, melyik kialakítás illik a legjobban a vállalatához, és milyen követelményeket kell a napernyőnek teljesítenie. Vannak például dönthető résszel rendelkező napernyők is, amelyek egy mozdulattal a nap állásához igazíthatók.Minden, ami a kültéri területre kell!Tegye fel a koronát a kültéri területe felszerelésére webáruházunk további termékeivel. Mit szólna például virágcserepekhez, amelyekkel a vállalati területen is teremthet egy kis zöldet? Tudta, hogy könnyebben csökkenthető a stressz, ha természet vesz körül? Emellett a növények természetesen kiválóak belátás elleni védelemként is a nemkívánatos tekintetekkel szemben, valamint különböző területek elválasztására is. Állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!