Ventilátorok

Kiváló megoldást nyújtanak, és nem csak a forró nyári napokon: a ventilátorok. Megmozgatják a levegőt, és hűtik a teret. És még télen is van létjogosultságuk: visszavezetik a mennyezetnél felhalmozódott meleg levegőt az alsó térbe.

A Ventilátorok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: IDEAL, LISTA.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 91

Ventilátorok a beltéri hőszabályozáshozAmikor nyáron megreked a hőség az irodában, a ventilátor mozgásba hozza a levegőt, és kellemes frissességet biztosít. Nagy területű helyiségekben, például üzemcsarnokokban is használjon nagyméretű, különböző kialakítású ventilátorokat, hogy a légáramlás minden sarokba eljusson. A nagy teljesítményű egységek alkalmazása nagyobb helyiségekben is ajánlott – hiszen akár nyolc méteres hatótávolságban is hatékonyak.Hogyan működik egy ventilátor?A ventilátorok a levegő közvetlen hűtése nélkül biztosítják a felfrissülést. A készülékek lapátkerekei csupán mozgásba hozzák a levegőt, így biztosítják a hűtőhatást. Ez leginkább a kerékpározás közben érezhető légáramláshoz hasonlítható. Ráadásul ez a könnyű légáramlás segíti a bőrön lévő izzadság gyorsabb elpárolgását, és ezzel csökkenti a hőérzetet.Az álló, asztali és fali ventilátorok közötti különbségekA ventilátorok különböző változatai különböző üzemi részlegekhez készültek. A modellt mind a megfelelő méret, valamint az elhelyezés helye szerint válassza ki.  • Álló ventilátorok: Az oszlopos és álló ventilátorok nagy hatótávolsággal generálnak erős légáramlást. Ez teszi őket alkalmassá nagy beltéri területek, például üzemcsarnokok vagy nyitott terű irodák számára.

  • Padlóventilátorok: A nagy teljesítményű padlóventilátorok a nagyobb helyiségekben is hatékonyan mérséklik a hőt. Kézreálló méretüknek és a hordozófogantyúnak köszönhetően ráadásul rugalmasan mozgathatók.

  • Asztali ventilátorok: Az asztali ventilátorok az irodai munkaállomások közvetlen hűtésére ideálisak. Kisebb távolságra mozgatják a levegőt, és kíméletes hűtőhatást fejtenek ki. Egyszerűen helyezze a készülékeket egy asztalra vagy egy ablakpárkányra, és állítsa be a kívánt dőlésszöget. Így a légáramlást teljesen az Ön igényei szerint irányíthatja.

  • Fali ventilátorok: A falra szerelhető ventilátorok praktikus kiegészítői az irodai berendezéseknek. Ugyanis anélkül mozgatják a helyiség levegőjét, hogy helyet foglalnának a padlón. A hozzájuk tartozó távirányítóval akár a munkaállomásról is vezérelheti a készülékeket.


A ventilátorok jellemzői és előnyeiA nemesacéltól az alumíniumig – különböző anyagokból készült ventilátorokat talál. Egyszerű kialakításukkal és színeikkel vizuálisan vonzó módon illeszkednek bármely helyiség dekorációjába. A legtöbb készülék több fokozattal rendelkezik, amellyel a légáramlás intenzitását az Ön igényei és az adott hely igényei szerint állíthatja be.A beépített túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy az álló ventilátor magas hőmérsékleten is biztonságosan és erős teljesítménnyel működjön. A kiváló minőségű modellek ráadásul csendesek, így zavartalanul dolgozhat. Mivel a ventilátorok energiafogyasztása alacsonyabb, mint egy légkondicionálóé, megfizethető alternatívát jelentenek.Ha további információkat szeretne a termékcsaládról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a megfelelő ventilátorok kiválasztásában.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Gumiszőnyegek | Tálcás kocsik | Munkaasztalok | Bútortrezorok | Szerszámtartók | Lépcsős létrák