Pántolószalagok

A pántolószalag a legpraktikusabb találmány, amióta csak megjelentek a szállítandó áruk. Stabilizálják a nagy kartonokat, és különösebb erőfeszítés nélkül összetartják a raklapos árukat.
A pántolószalag-kínálatunk legjobb része még hátra van: minden csomaghoz – legyen akár kis csomag, akár tele raklap, akár egy komplett gép – találhat nálunk megfelelő rögzítőszalagot.

A Pántolószalagok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft basic, HSM.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 24

Erős, mint a medve: a pántolószalagok biztosítják az árut a szállítás soránSzeretnénk, ha küldeményei sértetlenül jutnának el a címzettekhez. Ezért kínálunk webáruházunkban a rakomány biztosítására szolgáló pántokat. A pántolás során a szállítmányt lezárószalaggal tekerik körbe, amelyet pántolóeszközzel feszítenek meg és rögzítenek. A rögzítés után a raklapok és a csomagok nem tudnak elcsúszni, felborulni vagy kiesni a rakományból szállítás közben. Annak érdekében, hogy a pántolószalagok bírják a terhelést, nagy teherbírású acélból, kompozitból vagy műanyagból készülnek. Különböző hosszúságokban, vastagságokban, szélességekben és szilárdsági osztályokban kaphatók. De honnan tudhatja, hogy melyik anyagjellemző milyen szállítmányhoz illik?
A szállítmány határozza meg a pántolószalagotA csomagok méretétől és súlyától függően a választás a könnyű, polipropilénből vagy poliészterből készült műanyag hevederekre, a nyújtható kompozithevederekre vagy a maximálisan szakadásálló acélhevederekre esik. A tengeri szállításhoz és nehéz rakományokhoz használt acélszalag az éles peremű és terjedelmes árukhoz is ideális. Nehéz csomagok szállításához a nagy rugalmasságú kompozit anyag a megfelelő. A szálas műanyag kompozit az acélhoz hasonló teherbírású, ezenkívül a kompozit pántszalagok a szabálytalan alakú árukhoz is optimálisak. És mi a helyzet a műanyaggal? A PET-pánt rendkívül törésálló, és nem élesek a szélei. A poliészter pántolószalaggal nagy mennyiségű áru is összefogható – hasonlóan szakadásálló, ám ötször könnyebb, mint az acélszalag. A csomagok és más könnyű áruk esetében a PP pántolószalag minden követelménynek megfelel mint szabványos lezárószalag.


Ha már korábban az éles peremekről beszéltünk: a kaiserkraft különböző termékeket kínál a szállítmány él- és felületvédelmére. Válasszon profilok, lécek, szögek, sarkok és egyéb alátétek széles választékából.
Kötözés, lezárás, szállítás. Professzionális szerszámok – készletben isMint azt fentebb leírtuk, a professzionális pántoláshoz speciális szerszámokra és gépekre van szükség. A kaiserkraft oldalon bármilyen típusú pántolóanyaghoz talál felcsévélőket, feszítő- és lezáróeszközöket, valamint lezáróelemeket, igény szerint külön-külön vagy pántolókészletben. Ezzel gyakorlatilag teljes a felszerelése – vagy még több csomagolóanyagotszeretne? Hiszen tudja, valamire mindig szükség van. Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen adunk tanácsot és segítünk Önnek.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Digitális mérlegek | Egyszer használatos raklapok | Pántológépek | Ipari raklapok | Zsugorfóliák | Levélmérlegek | Soehnle mérlegek | EUROKRAFT pántolókészletek