Fertőtlenítőszerek

Legyünk őszinték: még ha a megfázás eleinte enyhe is, bárki gyorsan valóságos baktérium-tenyészetté válhat. Milyen jó, hogy léteznek professzionális fertőtlenítőszerek – így megvédheti magát és munkavállalóit is. Vásároljon most professzionális fertőtlenítőszer-készletet cégek és irodák számára!

A Fertőtlenítőszerek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: VAR, CWS, Bio-Circle, eurokraft pro, Rubbermaid.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
320
320
1700
1700
-
Relevancia szerint
Modell száma: 20

Fertőtlenítőszerek: Termékek vállalatok számáraBár úgy tűnik, hogy a Covid-19 már túl van a csúcspontján, a higiénia továbbra is fontos kérdés minden vállalat számára. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kéz- és felületi fertőtlenítőszerek hatékony fegyverek a betegségek ellen. Ezért a fertőtlenítőszer-adagolók és hasonló termékek továbbra is minden vállalat felszerelésének központi elemei.
Miért fontosak a fertőtlenítőszerek a munkahelyeken?Csak egy billentyűzeten körülbelül 400-szor több baktérium található, mint egy nyilvános WC-ben. Ráadásul az összes tipikus betegség 80 százaléka a kezeken keresztül terjed.A világjárvány megtanított minket arra, hogy az alapos kézmosás és a kézfertőtlenítőszerek használata jelentősen csökkenti a baktériumátvitel és a fertőzés kockázatát. A világjárvány arról is gondoskodott, hogy a rendszeres fertőtlenítés a második természetünkké váljon. Ha ezeket a higiéniai intézkedéseket az irodában és az üzemben fertőtlenítőszerekkel, higiéniai állomásokkal és fertőtlenítőszer-adagolókkal támogatja,  • csökkennek a betegszabadságok miatti hiányzások,

  • növeli a munkavállalók biztonságérzetét és jólétét, még akkor is, amikor az ügyfelekkel érintkeznek,

  • optimalizálja az általános higiéniát a vállalatnál,

  • ösztönzi ugyanerre az ügyfeleket és a látogatókat.Melyik fertőtlenítőszer melyik területen a legjobb a vállalatok számára?Egy kórokozómentes vállalat mosdófelszerelése kézfertőtlenítő és felületi fertőtlenítőszerekből áll. Az egyszerű kézfertőtlenítés érdekében az ügyféltereket és az irodákat stílusos adagolóoszlopokkal szerelje fel. A termelési területeken vagy a nagy ügyfélforgalmú üzemekben a higiéniai állomások további helyet biztosítanak az eldobható kesztyűk, papírtörlők stb. számára.Mindenki, aki gyakran fertőtleníti a kezét – akár személyes biztonsága érdekében, akár vállalati és törvényi előírások miatt – hálás a hidratáló tulajdonságú kézfertőtlenítő szerekért. A kézfertőtlenítő hab ilyenkor különösen alkalmas. A hidratáló habok és kézzselék azonban gyakran csak korlátozottan vírusölő hatásúak. Az antiszeptikus fertőtlenítőszerek viszont mindenféle vírus ellen hatásosak. Folyékony formulájuk optimálisan oszlik el, amikor megnyomjuk az adagolót, valamint kiváló hatékonyságú, amikor a tenyérbe dörzsöljük. A kezüket gyakran fertőtlenítő munkavállalóknak készüljön a fertőtlenítőszer mellett testápolóval vagy krémekkel.Az íróasztal, a billentyűzetek és más munkafelületek felületi fertőtlenítőinek mindig könnyen hozzáférhetőnek és eltávolíthatónak kell lenniük. A papírtörlőket is közvetlenül az adagoló mellett kell elhelyezni. Annak érdekében, hogy a kéz- és felületi fertőtlenítőszer ne legyen összetéveszthető, jó ötlet az adagoló felcímkézése.Sok gondolatot összeszedtünk a munkahelyi higiéniáról. A jól szervezett irodai takarításról szóló útmutatónkban ennél többet is megtudhat. Kérdéseire mindig készséggel válaszolunk – csak vegye fel velünk a kapcsolatot.