Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök ideálisak a gépek védelméhez vagy a csarnokok elválasztásához. A PVC-ből készült szalagfüggönyök a csarnokok nagyméretű nyílásainak költséghatékony lezárásaként is jól alkalmazhatók. A függönyök szorosan zárnak, és csak az áthajtó jármű vagy a rakomány széléig nyílnak ki.


Valamennyi szalagfüggöny megbízáson alapuló, egyedi méretre készített függöny. A pontos és megfelelő rendelésfelvétel érdekében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Bruttó ár
19291
19291
465963
465963
-
Nettó ár
15190
15190
366900
366900
-
Relevancia szerint
Modell száma: 9

PVC szalagfüggönyök: rugalmasság a megfelelő munkakörnyezethezPor, szennyeződés, zaj, hőmérséklet-különbségek: számos olyan tényező van, amelyet egyértelműen leválasztott területre szeretnénk korlátozni az üzemben. Még jó, hogy a szalagfüggönyök ezt a problémát különösen rugalmasan oldják még, ráadásul a költségeket és a logisztikai ráfordítást is csökkentik.Mihez van szükség szalagfüggönyökre?Számos esetben a szalagfüggönyök jobb alternatívát jelentenek az ajtóknál és a kapuknál. Az egymást átfedő műanyag lamellák ugyanis áthatolhatatlan felületet hoznak létre a zaj, a hideg, a hőség és a szennyeződés ellen. Ha viszont a targoncával el kell jutnia A-ból B-be, a PVC-függönyökön át lehet haladni anélkül, hogy nyitni, majd csukni kellene őket.A lamellás függönyök ezzel a produktivitásnövelés és a költségcsökkentés fontos tényezői is. Gondoljunk csak arra, hogy a huzat és társai is kívül maradnak, ami csökkenti az energiaköltségeket.Mivel a szalagfüggönyök egyszerűen felszerelhetők és hasonlóan könnyen átalakíthatók, segítségükkel akár (ideiglenes) munkaterületeket is leválaszthat, amihez egyébként például válaszfalrendszerekre és csarnokirodákra vagy speciális térrendszerekre lenne szükség.A választék: eltolható vagy fixen felszerelt szalagfüggöny?Alapkivitelben fixen felszerelt szalagfüggönyöket szállítunk, amelyeknél a lamellák mindig a helyükön maradnak. Ezáltal a leválasztás különösen nagy védelmi és elválasztó hatást biztosít még akkor is, ha nagy méretű, terjedelmes eszközzel kell rajta áthaladni.Igény esetén eltoltható, méretre szabott sínhosszal rendelkező szalagfüggönyöket is szállítunk. Ezek a rugalmas elválasztások tökéletesek olyan területekre, ahol nemcsak a raktári logisztikához használt szokásos szállítóeszközökkel kell áthaladni, hanem nagy teherautókkal és hasonlókkal is. Ezenkívül ezek a változatok optimálisak rugalmas térelválasztáshoz is.Mely területeken fontos, hogy a szalagfüggöny antisztatikus legyen?Az antisztatikus kisülések különösen steril helyiségekben, valamint precíziós gépeknél vagy termékeknél jelentenek kockázatot. Az antisztatikus szalagfüggönyök ezért olyan területeken jelentenek jobb alternatívát, ahol ilyen dolgok fordulnak elő.Szívesen adunk tanácsot személyesen arról, mely szalagfüggönyök alkalmasak hűtőházakba, autómosókba vagy más speciális munkaterületekre. Forduljon hozzánk bizalommal.