Szemetes ládák, gyűjtőkosarak

A munkahelyi mosdókban elhelyezett hulladékgyűjtő dobozok, szemeteskosarak és higiéniai szemetesvödrök az alapfelszereltség részét képezik. Nálunk mindent megtalál, amire mosdójához szüksége lehet, az egyszerű, nyitott szemetesektől a rácsos papírkosarakon át a higiéniai dobozokig és a nyomófedeles hulladékgyűjtőkig.

A Szemetes ládák, gyűjtőkosarak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: AIR-WOLF, CWS.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
250
250
726
726
-
Relevancia szerint
Modell száma: 14

Higiéniai szemetesek: hulladékgyűjtő dobozok és gyűjtőtartályok a mosdó tisztaságáértEgy pár papírtörlő miatt nem lenne szükség higiéniai szemetesre a mosdóban. Ahhoz azonban nélkülözhetetlenek, hogy a mindennapos történések mellett minden eshetőségre fel legyünk készülve. A munkahely tisztasága ugyanis nem ér véget a WC-ben vagy a mosdóban. Egyéni preferenciától függően itt a legkülönfélébb hulladékgyűjtőket találja, legyen szó lengőfedeles kozmetikai hulladékgyűjtőkről, szabadon álló vagy falra szerelhető szemetesdobozokról.Miben más a mosdóban használatos higiéniai szemetes?A mosdóban számos kihívással kell szembenéznünk, amikor biztosítani szeretnénk a higiénikusan tiszta használatot. Itt nem csak a kéztörlő-adagolókból származó papír kéztörlőket kell szakszerűen ártalmatlanítani. A pelenkákat, női higiéniai vagy egyéb testápolási termékeket is tisztán, biztonságosan és szagmentesen kell eltüntetni. Ehhez az adott célra optimalizált, speciális hulladékgyűjtők állnak rendelkezésre.  • A nagy rácsosztású hálós szemeteskosarakba papírtörlőket lehet dobni, és itt biztosított a növekvő papírhalom szellőzése. Ez megakadályozza, hogy a nedves környezetben a baktériumok túlzottan elszaporodjanak. A könnyű kosarak különösen könnyen üríthetők.

  • Az érintésmentes higiéniai hulladéktárolók és hasonló higiéniai szemetesvödrök használatával a használt higiéniai cikkek elhelyezése anélkül oldható meg, hogy a felhasználó látná, szagolná vagy akár véletlenül megérintené a vödör tartalmát. Ez azt is jelenti, hogy a vödör felületéhez sem kell hozzáérni, ami szintén megakadályozza a kórokozók terjedését.

  • A baba-mama mosdókba való speciális pelenkagyűjtők hasonlóan működnek, de nagyobb térfogatúak, és még megbízhatóbban zárják el a szagokat.

  • A fedéllel és belső vödörrel ellátott pedálos hulladékgyűjtők szintén lehetőséget biztosítanak a hulladék érintésmentes behelyezésére, és kisebb forgalmú vécékbe megfelelőek. Minden egyes WC-fülkében rendelkezésre kell állnia egy szemetesnek. Falra szerelhető változat esetén helyet takaríthatunk meg a padlón.

  • A fedeles vagy fedél nélküli nagy méretű hulladékgyűjtők nemcsak a mosdókban, hanem a létesítmény teljes területén használhatók hulladékgyűjtőként.


Mire kell odafigyelni, amikor higiéniai szemetest választunk a mosdóba?Inkább legyen több, mint akár csak eggyel kevesebb: még ha a pelenka és a papírtörlő egyaránt a kommunális hulladékok közé tartozik, akkor sem várakozhatnak a mosdóban ugyanabban a kukában a begyűjtésre – már csak a keletkező szagok miatt sem. Ezért álljon rendelkezésre megfelelő szemetesvödör minden jellemző hulladéktípushoz!A kozmetikai, ill. pedálos szemétgyűjtők elhelyezése minden WC-fülkében kötelező, nemcsak a női, hanem a férfi mosdóban is. Ellenkező esetben gyakrabban kell majd csőtisztító eszközökhöz folyamodni.Még ha a mosdó higiénikus használatának magától értetődőnek is kellene lennie, célravezetőbb, ha címkékkel és táblákkal jelöljük, melyik típusú hulladék melyik szemetesbe való. Az információra is igaz, hogy jobb a túl sok, mint a túl kevés.Van még mondanivalónk. Például az irodai higiéniáról, a munkahelyi rendről és tisztaságról , valamint a cégeknél alkalmazandó fontos higiéniai intézkedésekrőlszóló útmutatóinkban. Ha Önnek is van még mondanivalója (vagy kérdése), forduljon hozzánk bizalommal!