Szivárgásos vészhelyzeti készletek

Megrepedt egy tartály, tönkrement egy hordó, folyadék szivárgott ki? Először is: Ne essen pánikba! Másodszor: Használjon kereskedelmi és ipari szivárgási vészhelyzeti készletet! Egy ilyen csomag ugyanis mindent tartalmaz, amire vészhelyzetben szükség van: felitatókendőt, felitatótömlőt, felitatópárnát, vödröt, törlőkendőt, hulladékgyűjtő zsákot és kesztyűt. Egy csomag, amelynél mindenre gondoltak – a cikkben pedig további hasznos tippeket és trükköket is találhat.

A Szivárgásos vészhelyzeti készletek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: PIG, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Relevancia szerint
Modell száma: 70

Szivárgás elleni vészhelyzeti készletek: hogy készen álljon a vészhelyzetekreNem minden vállalatnál kell tisztában lenni a szivárgáskezelés minden csínjával-bínjával. Ám minden vállalatnak fel kell készülnie a vészhelyzetekre. Egy szivárgás elleni vészhelyzeti készlet mindenre kiterjedő alapfelszerelést tartalmaz az olajok, savak és más veszélyes folyadékok eltávolításához. Ha még mindig kétségei vannak: ezzel nemcsak a környezetet mentheti meg, hanem a törvény is előírja.Mi a szivárgás elleni vészhelyzeti készlet?A szivárgási vészhelyzeti készlet egyfajta elsősegélycsomag veszélyes anyagok kezeléséhez.Veszélyes folyadékok szivárgása esetére mindent tartalmaz az azonnali és biztonságos szivárgáskezeléshez. A célszerűen összeállított készlet kiviteltől függően szekrény, guruló vészhelyzeti állomás, vödör, hulladékgyűjtő vagy doboz formájában elérhető. Így helytakarékosan tárolható például a műhelyben vagy a garázsban, és szükség esetén azonnal kéznél van.Mit tartalmaz egy szivárgás elleni vészhelyzeti készlet?A vészhelyzeti készletek nélkülözhetetlen alapfelszerelésből és hasznos kiegészítőkből állnak. A szivárgáskezeléshez szükséges alapfelszereléshez a következők tartoznak:  • Felitatótömlő a kiszivárgott anyagok egyidejű körülhatárolásához és felszívásához

  • Felitatókendők a kiszivárgott anyagok elnyelésére, akár vízfelszínen is

  • Eldobható védőkesztyű az átnedvesedett anyagok biztonságos kezeléséhez

  • Hulladékgyűjtő zsákok, tartályok, vödrök vagy hasonló tárolóedények


Ezeket az alapdarabokat kibővített készletekben más segédeszközök is kiegészítik, amelyek sok vállalkozás számára ugyanilyen nélkülözhetetlenek:

Hogyan válasszak szivárgás elleni vészhelyzeti készletet?A felitatókendők és felitatótömlők színkódolásához hasonlóan a szivárgás elleni vészhelyzeti készleteket is megrendelheti vegyszer-, olaj- és univerzális szivárgásokhoz alkalmas változatban is. Válassza ki azt a változatot (azokat a változatokat), amely(ek)re az adott területen a legnagyobb valószínűséggel szükség lehet. Univerzális változatokat bármelyik vállalatnak érdemes beszereznie.A készlet felszereltségéből, illetve terjedelméből megkapjuk a teljes folyadékmegkötő kapacitást literben. Ez az érték fontos iránymutató a választáshoz. Ha rendszeresen 50 literes kannákkal vagy hordókkal dolgozik, a 20 literes készletek még puszta óvintézkedésnek sem elegendők.Ne feledje: Ellenőrizze rendszeresen a vészhelyzeti csomagok tartalmát, hogy hiánytalan-e, és szivárgásos eset után pótolja az összes cikket.Ha szeretné ebben kikérni a tanácsunkat, forduljon hozzánk bizalommal!