Bisztróasztalok, állóasztalok

Legyen szó akár egy gyors megbeszélésről, akár egy workshop kávészünetéről: A bisztróasztalok sokoldalúan felhasználhatók számos alkalomra. Fedezze fel a kaiserkraft oldalán a cégének megfelelő bisztró- és állóasztalt – a klasszikus állóasztaltól az elegáns bisztróasztalon át a mélyebb társalgóasztalig.

A Bisztróasztalok, állóasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, MAUL.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 25

Bisztróasztalok – kommunikációs találkozóhely a vállalatnálA sokoldalú asztalok már régóta népszerűek a vendéglátóiparban dolgozók körében. A multitalentumok viszont a vállalatoknál, műhelyekben és irodákban is bizonyítják előnyeiket. Kicsi és kompakt kialakításukkal a bisztró- és állóasztalok nagyon kis helyet foglalnak el. Ez azt jelenti, hogy a legkisebb helyen is felállíthatók. Ha nincs rájuk szükség, könnyen eltehetők.Igazából mindegy, hogy vállalatánál az állóasztalokat tartósan, vagy csak bizonyos alkalmakkor, például rendezvényeken szeretné használni: A bisztróasztalok elősegítik a kommunikációt, megkönnyítik a másokkal való kapcsolatfelvételt, és tehermentesítik a hátat az íróasztalnál való sok üléstől.Sokoldalú bisztró- és állóasztalokA bisztróasztalok számos különböző kivitelben kaphatók: magas és alacsony, kerek és négyzet alakú, összecsukható és állítható magasságú. A bisztróasztal felhasználási céljától függően különböző modellek jöhetnek szóba. Ha például csak kevés tárgyalóterem áll rendelkezésére, és rövid megbeszélésekhez kellene egy kapcsolódási pont, akkor egy vagy több állóasztallal máris jól felszerelt lehet.Az állóasztalok kommunikációs találkozóhelyként a műhelyben is használhatók. A megfelelő modelleknek masszívnak és különösen stabilnak kell lenniük. Az összecsukható modellek kifejezetten alkalmasak konferenciákra, míg a reprezentatív bisztró- vagy állóasztalok várakozási pontként alkalmazhatók vállalata recepcióján. Brosúrák és nyomtatványok bemutatófelületeként is szolgálhatnak. Az időjárásálló bisztróasztalokkal kommunikatív szabadtéri találkozóhelyeket is létrehozhat vállalata kültéri területein.További kérdései vannak a bisztró- vagy állóasztalok kiválasztásával és vásárlásával kapcsolatban? Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Hozzáértő és szakértő tanácsokat adunk. Várjuk a találkozást!
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Tálcás kocsik | Elfordítható tartókarok | Fiókos szekrények | Kábelcsatornák | Védőszőnyegek | Öltözőszekrények | Topstar íróasztali székek és főnöki fotelek