Márka
Magasság [mm]
1400
1400
1400
1400
-
Szélesség [mm]
400
400
400
400
-

Szemeteszsákok

Be a zsákba, és ki vele: papír, szerves hulladék, nehéz hulladék, egyéb hulladék. Nálunk minden hulladéktípushoz megtalálja a megfelelő zsákot. A szemeteszsákok elérhetők különböző méretekben és színekben. A húzófüllel és a szemeteszsáktartóval pedig még egyszerűbbé teheti a zsákok kezelését.

A Szemeteszsákok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CEMO, Rubbermaid, Justrite, VAR, Deiss, TORK, Unger, Wolf.

Legkeresettebb
Modell száma: 88
Nézet:

Szemeteszsákok az egyszerű hulladékkezelésért


Nincs több hely, és így már nem mehet? A KAISER+KRAFT szemeteszsákjaival mozgásban tarthatja a hulladékkezelést, és megakadályozhatja, hogy a szemét felhalmozódjon.


Webáruházunkban megtalálhatók kisebb zsákok az irodák számára, nagyobbak a raktárakba, valamint univerzális zsákok a nehezebb hulladékhoz és speciális zsákok a biohulladékhoz. Megfelelő tárolókkal való kombinációkban pedig megteremtheti a jól működő hulladékkezelés ideális előfeltételét.Minden tárolóhoz és minden vödörhöz a megfelelő zsák


A 6 literestől az 1000 litert is meghaladó űrtartalmakkal a hulladéktárolóink között bármilyen hulladékmennyiséghez megtalálhatja a megfelelőt.


Nem csak a megfelelő mérettel rendelkezünk. Különböző anyagokból készült szemeteszsákokat és szemeteszacskókat is kínálunk irodai szelektív hulladékgyűjtőkhöz, műhelyi szemetesvödrökhöz és raktárcsarnokban álló szeméttárolókhoz:


  • Szakadásálló műanyag zsákok környezetbarát polietilénből különböző méretű hulladékgyűjtő vödrökhöz

  • Biohulladékos zsákok papírból a komposztálható hulladékokhoz

  • Rendkívül erős, nagy teherbírású szemeteszsákok LDPE-ből

  • Zsákok szennyestartó szekrényekhez

  • Alumínium bevonatú speciális szemeteszsákok hulladéktartó-hamutál kombinációhoz

A különböző anyagokból készült szemeteszsákok közötti különbségekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg a megfelelő szemeteszsák kiválasztásáról szóló tanácsadónkat.Tartozékok a tároláshoz és a szállításhoz


Minden a zsákban van? A gyorskötözők arról gondoskodnak, hogy minden ott is maradjon. Vagy használhat zsákkötöző készüléket is: egyszerűen csak be kell csavarni a zsákot, rátenni a huzalhurkokat és beakasztani a zsákkötőző készüléket. Itt aztán keresheti a kákán a csomót – ha tudja.


Természetesen a KAISER+KRAFT megfelelő tárolókat is kínál, amelyekbe kényelmesen behelyezheti a szemeteszsákokat. A hulladékfogókhoz és a hamutartókhoz vagy a hulladékgyűjtő kocsikhoz hasonlóan arra törekszünk, hogy a munkához teljes mértékben tiszta körülményeket biztosíthasson.