Csőfóliák

Olyan egyedi, mint az Ön termékei: A csőfóliák tökéletes csomagolási alternatívát jelentenek az előre gyártott tasakokkal szemben. Néha csak egy centiméter hiányzik ahhoz, hogy egy termék beleférjen egy előre gyártott tasakba. Az is előfordul, hogy csak néhány apró alkatrészt kell szállítani, de csak nagyméretű csomagolás áll rendelkezésre. Erre legtöbbször egyetlen praktikus csomagolási megoldás létezik: az egyedileg hegeszthető csőfóliák.

Milyen előnyei vannak a csőfóliáknak?A csőfólia a tasakok végtelenített, egyedi változata: fóliahegesztő készülékkel a csomagolás tetszőleges hosszúságúra alakítható. Így a vegyes aprócikkektől a hosszú csövekig szinte bármi vízálló védőburokban indulhat útjára. Ez a borítás nemcsak a szennyeződéseknek, a sérüléseknek és a nedvességnek áll az útjába, hanem azt is megakadályozza, hogy az aprócikkek ide-oda ütődjenek a csomagban.Az ipari csőfóliák megkönnyítik a küldeményezést és a komissiózást, segítségükkel például felhasználóbarát módon állíthat össze bútor-összeszerelési csomagokat, valamint olyan megoldást kínálnak a fóliázásra, amellyel kiválthatja a csomagolás különböző, nagy tárolóhelyet igénylő változatait.Az előre gyártott simítózáras tasakokhoz vagy a fóliából készült lapos tasakokhoz képest a végtelenített csőfólia-csomagolás gond nélkül hozzáigazítható az olyan árucikkekhez, amelyekhez egyébként több töltőanyagra vagy buborékfóliára lenne szükség. Így csökkentheti a csomagoláshoz felhasznált anyag mennyiségét, esetleg még postaköltséget is megtakaríthat, és mindenképpen spórolhat a szállítási költségeken.Milyenek léteznek?Kínálatunkban különböző szélességű és vastagságúcsőfóliákat talál. Az anyagvastagság döntő szempont a hegesztett termékek lehetséges súlya és alakja szempontjából. A hegyes apróbb tárgyakhoz, például a csavarokhoz ellenálló fólia szükséges – és nehezebb tárgyak esetében szintén figyelni kell a fólia vastagságára.A fólia szélessége határozza meg, hogy az mennyire pontosan illeszkedik az adott alakzathoz. Bár a szélesebb fóliák nagyobb szabadságot biztosítanak a töltésnél, a termék felületéhez szorosan illeszkedő védőréteg jobb megoldás – és ezzel még csomagolóanyagot is megtakaríthat. Ezért speciális célokra kialakított csőfóliákat is kínálunk:  • Antisztatikus az elektrosztatikusan érzékeny elektronikai és műszaki termékekhez

  • Légpárnás, ütéscsillapító tulajdonságokkal

  • VCI csőfólia a fém korrózió és nedvesség okozta károsodásának megelőzésére


Hogyan vágjuk méretre?A végtelenített csőfóliákat természetesen kézi eszközökkel is megfelelő hosszúságúra vághatja, és lezárhatja ragasztószalaggal vagy hasonlókkal is. A fóliahegesztő készülék azonban gyorsabb és mindenekelőtt gazdaságosabb megoldás. A hegesztési varrat egy további megbízható gátat képez a nedvesség és a szennyeződések ellen, ezért különösen az érzékeny áruk esetében ez a megfelelő megoldás.Egyedi vastagságú, élelmiszerekhez alkalmas, nyomtatott mintás vagy különösen korszerű anyagból készült csőfóliát szeretne rendelni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szinte bármilyen különleges kérést teljesíteni tudunk, és a legapróbb részleteket is egyeztetjük Önnel. Addig is tekintse meg például Csomagolási tippek és trendek című cikkünket, és kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal.