Szerszámkészletek

Vállalatok és cégek számára: Változatos szerszámkészletek és szerszámos táskák, amelyek magukban foglalják a mindennapi munkához szükséges összes eszközt. Így a kalapácsok, fűrészek és csavarhúzók mindig kéznél lesznek, egy helyen – fedezze fel szerszámkészletek széles választékát a kaiserkraft oldalán!

A Szerszámkészletek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: KS Tools, VIGOR, Gedore, HAZET.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 56

Szerszámkészletek a különféle feladatokhoz


Legyen szó egy egyszerű polc összeszereléséről vagy egy bonyolultabb konyha felépítéséről, a megfelelő szerszám segítségére lesz minden helyzetben. Személyre szabott szerszámkészleteink számtalan eszközt tartalmaznak a fogótól a csavarkulcsig, hogy könnyebbé tegyék a munkáját.


A minőségi szerszámkészletek és szerszámos táskák még a műhelyek és a gyártósorok legnagyobb igénybevétele mellett is megállják a helyüket. A szerszámok precízen készültek, ergonomikus formájúak, ellenállnak a korróziónak és hosszú élettartamúak. Mindezt pedig kedvező áron kínáljuk, így a kisebb költségvetésű szakemberek számára is elérhetőek.


Szerszámtárolás szerszámkészletekben


Amikor szerszámkészletét árnyéktáblákon tárolja, a szükséges szerszámok mindig kéznél lesznek. Csak helyezze a keményhab betéteket a munkapadba vagy a szerelőkocsira, és máris rendet teremthet. A szerszámosládák és -táskák pedig kiválóan alkalmasak a szerszámok szállítására.


Fedezze fel választékunkat: a kaiserkraft oldalon különféle szerszámkészletek és szerszámos táskák állnak rendelkezésére, valamint perforált lemezes rendszerek nagy választéka. Ha szerszámkészleteink mellett dönt, egyes alkatrészekre utólagos vásárlási garanciát is kap. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén, akár évekkel később is könnyedén pótolhatja a készlet egyes darabjait.


Ezek a termékek is érdekelhetik:


Szerszámszekrények | Kötszeres dobozok | Munkahelyi szőnyegek | Szerszámos Dobozok | LED kijelzők | Kézi szerszámok | RAU munkapadok