Sima zacskók

Biztonságosan csomagolva: Az apró alkatrészek, például a csavarok a simítózáras fóliatasakokban gyorsan tárolhatók. A fontos dokumentumok por és nedvesség elleni védelmére használhat sima fóliát. Ha viszont törékeny tárgyakat szeretne küldeni vagy tárolni, a légbuborékos tasakok védik meg az árut az ütődésektől. A bélelt csomagolóanyagoktól a tiplikhez és hasonló termékekhez használható fóliatasakokig – a tasakok sokoldalú választéka várja Önt a kaiserkraft weboldalán.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Szélesség [mm]
300
300
300
300
-
Relevancia szerint
Modell száma: 1

Fóliatasakok: szállításnál és tárolásnál hasznos segítőkA fóliatasakok a csomagküldés praktikus kiegészítői. Az apró alkatrészeket rendezetten tarthatja bennük, és a tároláshoz is hasznos segédeszközök. A feliratmezővel ellátott nyomózáras tasakok áttekinthetőséget biztosítanak a raktárban vagy a komissiózás során. A légbuborékos tasakok pedig megvédik a törékeny szállítmányokat a szállítás során. Nem számít, mit szeretne küldeni vagy tárolni – az árut a por és a víz ellen a PE-tasakok vagy a polipropilénből készült változatok védik.Mire érdemes ügyelni a fóliatasakok kiválasztásánál?A fóliatasakok kiválasztásakor a csomagolandó tartalom mennyisége, a csomagolás célja és az áru érzékenysége a döntő szempont. A sima tasakok különösen sokoldalúak. Ezeket például a bútorszállításnál szükséges kis csavarokhoz vagy a szállítási papírokhoz használják. Sima nyílással rendelkeznek, így kapcsokkal vagy fóliahegesztő készülékkel is lezárhatók.Az érzékeny alkatrészeket, például az áramköri lapokat megfelelően ki kell bélelni, ezért számukra a megfelelő választás a légbuborékos tasak. Fontos, hogy a fólia antisztatikus legyen, és teljesen körülvegye az alkatrészt. A légbuborékos tasak ne legyen túl nagy, benne a mozgástér legyen a lehető legkisebb. Ez megakadályozza, hogy az alkatrész elcsússzon és esetleg megsérüljön. Ezenkívül ez a fajta csomagolás portól védett és öntapadó lezárással rendelkezik.Ha viszont a raktárban szeretne bizonyos, összeszereléshez használt kis alkatrészeket megfelelő mennyiségben és összetételben nyitott tárolódobozokban tárolni, a csomagolásra a nyomózáras tasakok a legpraktikusabbak. A záródásnak köszönhetően az apró alkatrészek nem eshetnek ki. További előny: ezek a fóliatasakok többször is felhasználhatók, valamint könnyen kinyithatók és újra lezárhatók.Mit mond a fóliavastagság a fóliatasakról?A választott fólia vastagsága a tartalmának súlyától és jellegétől függ. A filmvastagság mikrométerben adja meg, hogy a tartalom milyen nehéz lehet anélkül, hogy az anyag elszakadna. Ha éles tárgyakat, például csavarokat szeretne szállítani a fóliatasakban, akkor legalább 100 µm vastagságú modellt kell választania. Ezek a modellek akár egy tíz kilogramm súlyú tartályhoz is elég masszívak. Könnyebb, tompa tartalom esetén viszont a 25 µm vastagságtól kezdődő fóliatasakok is elegendőek.A megfelelő csomagolásról szóló útmutatónkban hat tippet állítottunk össze. Ebben a mérlegekről és más, a szállítási logisztikában nélkülözhetetlen termékekről is talál információkat.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Elforgatva egymásra rakható tárolók | Sarokvédő | Töltőanyag | Tűzőkészülékek | Zsugorfóliák | Pántológépek | TRESTON csomagolóasztalok