Közúti küszöbök

A forgalomlassító küszöbök révén minden útvonalon nagyobb biztonság érhető el: a forgalomlassító küszöbök vagy más néven fékezőküszöbök megakadályozzák, hogy a sofőrök túl gyorsan közelítsék meg a főbb közlekedési pontokat, például a rakodóhelyeket, a kijáratokat vagy a gyalogos átkelőhelyeket.

Az Ön szűrőjének beállítása
Terméktípus
Magasság [mm]
25
25
150
150
-
Szélesség [mm]
120
120
900
900
-
Relevancia szerint
Modell száma: 25

Forgalomlassító küszöbök és fékezőküszöbök: alacsonyabb sebessége – nagyobb biztonság!Ha ismét nagy a felfordulás, akkor ezek az eszközök rendkívül értékesek: a kaiserkraft forgalomlassító küszöbei gondoskodnak a megfelelő sebességről, legyen szó akár az üzem területéről, akár az ügyfélparkolóról. De nem csak ez a feladatuk: a lezárások és jelölések kategóriánk termékeivel együtt átfogó rendszert kínálunk a teljes gyalogos és járműközlekedés szabályozására – bel- és kültéren egyaránt.
Haladáslassító küszöbök: biztonság a gyalogosok és a járművek számáraHa rövid az idő, akkor gázt adunk. A forgalomlassító küszöbök a megfelelő helyeken garantálják a gyalogos tempó betartását, és így megakadályozzák, hogy a vállalat területe versenypályává váljon – mindezt éjszakai is a jelzőszíneknek és a fényvisszaverőknek köszönhetően. Nem kell aggódnia amiatt, hogy károsodhat a járműve: a tehergépkocsi-álló gumikeverékek a csúszásmentes profillal óvják a gumiabroncsot és a futóművet. Az oldalsó záróelemek és a kábelcsatornák finom és biztonságos áthaladást biztosítanak a gyalogosok és a kerékpárosok számára.
A megfelelő forgalomlassító küszöbök a megfelelő sebességértA kívánt irányadó sebességtől függően a forgalomlassító küszöbök és fékezőküszöbök különböző magasságokban rendelhetők: a magas küszöb alacsony sebességet jelent. Az anyagok tekintetében is megvan a választási lehetősége. Esetleg hozzájárulna a környezetvédelemhez? Az újrahasznosított kaucsukból készült haladáslassító küszöbök ellenállnak az UV-fénynek, az olajnak és a nedvességnek, és könnyedén megbirkóznak a –40 és +80 °C közötti hőmérsékletekkel.
Forgalomlassító küszöbök terelő- és lezárórendszerekkel kombinálva – nagyobb hatékonyság együttA kaiserkraft az üzembiztonság minden aspektusához a megfelelő terméket kínálja. Ezért a forgalomlassító küszöbök terelőoszlopokkal, lezárószalagokkal, sorompókkal, védőkengyelekkel vagy közlekedési tükrökkel, is felszerelhetők, amelyekkel csomópontokat, rakodóhelyeket vagy gyalogátkelő utakat is jól beláthatóvá tehet. Így megvédheti a munkatársait az üzem területén, és az ügyfeleik máskor is szívesen jönnek, ha biztonságban érzik magukat. Összegzésképpen: az üzembiztonság kifizetődő. További kérdései vannak? Akkor hívjon bennünket – szívesen segítünk Önnek.