Kerékpárállványok

Adjon munkatársainak és vendégeinek jó okot a kerékpározásra. A kerékpártároló állványokkal és zárt kerékpártároló egységekkel biztonságos helyet kínálhat a kerékpárok tárolásához. Legyen szó padlóállványról, támasztó- vagy fali kerékpártartóról: a kaiserkraft oldalán az ADFC által minősített, egyéni használatra vagy soros összekötésre alkalmas kerékpártároló állványokat, valamint fedett kerékpártárolókat talál – legyen kerékpárbarát és helytakarékos.

A Kerékpárállványok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: PROCITY, Schake, eurokraft pro, eurokraft basic, VAR.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
110
110
2000
2000
-
Relevancia szerint
Modell száma: 94

Kerékpártároló állványok – a kerékpárok biztonságos leállításáhozA kerékpárok biztonságos leállítása és tárolása sok munkavállaló számára fontos szempont abban, hogy úgy döntsön, kerékpárral indul el a munkahelyére. A kerékpártároló állványokkal lehetővé teszi, hogy a munkatársak, ügyfelek, vendégek és üzleti partnerek biztonságosan tudják leállítani kerékpárjaikat a szabadban. A fedett kerékpártárolók előnye, hogy megvédik a kerékpárokat az időjárás viszontagságaival szemben. A kerékpárparkolóknak köszönhetően a kerékpárokat nem véletlenszerűen támasztják a falakhoz vagy kerítésekhez a vállalat területén, hanem rendezetten állítják le a kerékpártároló állványoknál, zárt kerékpártároló egységekben és egyéb hasonló helyeken.Ha nagyszámú parkolóhelyre van szüksége, akkor a kerékpártárolókat bármikor egymás melletti sorokban is felszerelheti. A moduláris kerékpárparkolók az extra széles, felniket védő állványokkal különösen kényelmesek. Ezeket az ADFC tesztelte és magas minőségükért díjazta. Az ADFC által tanúsított kerékpárállványok és kerékpártárolók stabilak, kíméletesek a kerékpárokhoz, helytakarékosak, bővíthetők és elegáns kialakításúak. Amennyiben kültéri kerékpár tárolója felé védőtetőt keres, a kaiserkraft kínálatában ebből is talál megfelelőt.


A munkahely kültéri létesítményeinek berendezéséhez fedezze fel emellett például az ülőpadok, parkoló lezárók és virágcserepek nagy választékát.Kérdése van az építési követelményekkel vagy a rögzítési lehetőségekkel kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek a kerékpártároló állványok tervezésében és telepítésében – vegye fel velünk a kapcsolatot.