+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Sorozat
Szállítási terjedelem
 

Komplett irodák

Mi teszi kellemessé az irodai munkát? Pontosan! A szép iroda. A legjobb egy olyan iroda, ahol minden passzol egymáshoz, és amely harmóniát és vizuális egyensúlyt sugároz. Kínálatunkban tökéletesen összeállított és összehangolt irodabútorokat talál. Fedezze fel komplett irodai választékunkat!
10 termék található
| | |
PETRA Komplett iroda
plusz irodai forgószék
Nettó
360.000,- Ft
mauser - ARCOS komplett iroda
íróasztal, szárnyasajtós szekrény, görgős konténer 3 fiókkal
Nettó
355.000,- Ft
mauser - ARCOS komplett iroda
íróasztal, szárnyasajtós szekrény, görgős konténer függő irattartóval
Nettó
355.000,- Ft
mauser - ARCOS komplett iroda
íróasztal, tolóajtós szekrény, görgős konténer 3 fiókkal
Nettó
380.000,- Ft
mauser - ARCOS komplett iroda
íróasztal, tolóajtós szekrény, görgős konténer függő irattartós fiókkal
Nettó
380.000,- Ft
Új
SATO komplett iroda
íróasztal + görgős konténer, 590 mm mély
Nettó
85.800,- Ft
Új
SATO komplett iroda
íróasztal + görgős konténer, 790 mm mély
Nettó
92.600,- Ft
Új
BISLEY - Komplett iroda
WHITE LINE PREMIUM
Nettó
790.000,- Ft
Új
BISLEY - Komplett iroda
WHITE LINE STARTER
Nettó
340.000,- Ft
MULTI Komplett iroda
1 asztal, 1 állvány, 1 guruló tároló, 1 irattartó szekrény fekete irodai forgószékkel
Nettó
240.000,- Ft
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Komplett irodák
10 termék található

Komplett irodák: egyetlen kattintással munkára készen!Egy új irodaberendezés néha hatalmas feladattá nőheti ki magát. Végtére is át kell gondolni, milyen bútorra hol van szükség, hogy minden munkahelyre vonatkozó előírást be kell-e tartani, és milyen kinézet illik a munkakörnyezethez. Ám van ennél egyszerűbb megoldás is: komplett irodáinknak köszönhetően egyetlen kattintással megrendelheti mindazt, amire a hatékony, ergonomikus és tetszetős helyiségkialakításhoz szükség van. Ilyen egyszerű is lehet!Milyen előnyei vannak a komplett irodáknak?Mivel minden irodabútor már a vásárlás előtt egymáshoz van igazítva, csak egyetlen kérdés marad: melyik irodabútorszett felel meg a rendelkezésre álló helynek és a bútorigénynek?Különböző változataink ugyanis tartalmazzák mindazt, amire egy modern munkakörnyezethez szükség van. Ha egyáltalán nem szeretne sok időt az átgondolásnak szánni, a komplett irodák gazdagabb változatait javasoljuk, ezekben ugyanis megtalálhatók íróasztalok, iratszekrények és konténerek, nem utolsósorban pedig irodai székek is.Természetesen arra is van lehetőség, hogy szettben csak az alapvető komponenseket, mint az asztalt, a görgős konténert és a szekrényt vásárolja meg, a székeket pedig egyedileg, a munkatársaknak megfelelően szerezze be. Ez különösen akkor javasolt, ha a munkatársak különleges ergonómiai igényeket támasztanak a munkahelyi székkel szemben.Ha további információkra van szüksége, vessen egy pillantást az Irányelvek munkahelyek felszereléséhez című tanácsadónkra.Komplettiroda-választékunk különlegessége emellett, hogy kizárólag kiváló gyártók márkáit tartalmazzák, amelyek külön elemekként is megtalálhatók nálunk. Így szükség esetén játszi könnyedséggel új bútorokkal bővítheti a meglévő berendezést, vagy ki is cserélhet egyes termékeket. Az iroda ízléses megjelenése változatlan marad, a produktivitás pedig nő.Hogyan válasszak komplett irodát?Ha harmonikus viszonyt szeretnénk az emberi tényező és a berendezés között, a legfontosabb kiválasztási szempont a rendelkezésre álló hely. Számolja mindig bele, hogy munkatársainak nagy mozgásszabadságra van szükségük.Kisebb alapterületeknél különösen sokat számít, ha az irodabútorokat tolóajtókkal szereli fel, és rugalmas tárolási lehetőségeket használ, amelyek elegendő helyet biztosítanak az irodafelszereléseknek és az irodaszereknek. Nélkülük a hatékony munkavégzés elképzelhetetlen lenne.Szívesen adunk Önnek tanácsot személyesen azzal kapcsolatban, melyik komplett iroda felel meg leginkább egyik vagy másik szabálynak. Forduljon hozzánk bármikor.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás