Komplett irodák

A vizuálisan vonzó munkakörnyezetért: a komplett irodák harmonikusan összehangolt irodabútorokból állnak. Így tud kellemes légkört teremteni vállalatánál. Az asztalból és guruló tárolóból álló irodabútor-készletektől az asztalt, széket és polcokat tartalmazó komplett irodákig – nézzen szét a kaiserkraft weboldalon, és állítsa össze irodáját pillanatok alatt!

A Komplett irodák kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mauser, eurokraft basic.

Az Ön szűrőjének beállítása
  Márka
  Terméktípus
  Fenntarthatóság
  Szállítási terjedelem
  Sorozat
  Bruttó ár
  Nettó ár

  Komplett irodák: a harmonikus irodai berendezésért  Szeretné irodáját teljesen – és különösebb erőfeszítés nélkül – berendezni? Akkor az irodabútor-készlet a megfelelő választás. Néhány kattintással hatékony, ergonomikus és vizuálisan tetszetős bútorokat rendelhet. A kaiserkraft webáruházban komplett irodákat is talál különböző kivitelben.  Milyen előnyei vannak a komplett irodáknak?  Az irodabútor-készleteket különböző igényekre lehet szabni. Ha nincs sok helye, válassza az íróasztalból és guruló tárolóból álló alapkészletet. Ha több hely áll rendelkezésére, a praktikus, irattartó szekrényeket és irodai székeket tartalmazó komplett irodák is megfelelőek lehetnek – a modern munkakörnyezethez. Ezenkívül a készletek vizuálisan is össze vannak hangolva, hogy harmonikus összképet alkossanak. Számos komponens külön-külön is kapható kínálatunkban. Ez lehetővé teszi, hogy szükség szerint egyedileg bővítse irodabútor-készletét.  Mit tartsunk szem előtt az irodabútor-készletek kiválasztásakor?  A komplett iroda kiválasztásánál a rendelkezésre álló hely meghatározó. A munkatársak számára is biztosítani kell a mozgásszabadságot. Kisebb alapterület esetén például érdemes tolóajtós szekrényeket választani. Ezek elegendő tárolóhelyet kínálnak az irodaszerek számára, és helytakarékosan nyithatók.  Az íróasztalt, szekrényeket és irodai széket tartalmazó irodabútor-készlet különösen praktikus, ha van elég hely. Ha a munkatársak különleges igényeket támasztanak a munkaszék ergonómiájával szemben, akkor választhat komplett irodát szék nélkül is – és az ülőalkalmatosságokat az egyéni igényekhez igazíthatja.  A modern irodai bútorokkal szemben támasztott követelményekről további információkat az Irányelvek munkahelyek felszereléséhez című útmutatónkban talál.  Ha tanácsot szeretne a komplett irodák kiválasztásával kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek. Egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk!
  Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:  Bútortrezorok | Fali táblák | Függő irattartók | Hangszigetelő falak | Fiókelválasztók | Fiókos szekrények | interstuhl konferenciaszékek