Munkaasztalok

Erő és strapabírás: az ipari munkaasztalok rugalmasak, gazdaságosak és ergonomikusak. És jó sokat kibírnak. Választékunkból egyszerűen összeállíthatja egyedi munkaállomását. Ehhez a legkülönfélébb elemeket kínáljuk, hogy a legmegfelelőbb munkaasztalt alkothassa meg.

A Munkaasztalok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: RAU, Treston, eurokraft basic, eurokraft pro, bedrunka hirth.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Szélesség [mm]
1400
1400
1800
1800
-
Relevancia szerint
Modell száma: 72

Munkaasztalok – az ideális alapLegyen szó akár a gyártásról, akár a műhelyről vagy a küldeményezésről, az asztal nem hiányozhat. És minél jobb az asztal, annál könnyebb a munka. Ezért a kaiserkraft csak olyan munkaasztalokat kínál, amelyek nevükhöz hűek maradnak – masszív anyagokból, nagy teherbírással és extrákkal a hátkímélő munkavégzéshez.


Ezt kell tudniuk a munkaasztaloknakFüggően a használat helyétől, a munkaasztal szervezeti központ, tárolóhely és munkahely egyben. Az iparban ez kiegészül azzal, hogy a műhelyasztal érintkezhet nehéz anyagokkal, folyadékokkal és agresszív anyagokkal.


Ezért a munkaasztalaink szívósak. A különböző méretek és alakok, valamint az alap- és a bővítőasztalok kombinálásának lehetősége mind rugalmasságot nyújt. Emellett webáruházunkban különböző magasságú asztalokat is talál. A magasság ugyanis döntő jelentőségű, hogy a hátnak kellemes legyen a munka közben.
Ezért fontos a magasságA megfelelő magasságú munkaasztal egyszerű eszköz a hátfájdalmak, a gerincproblémák elkerülésére. A magasság a saját testmérettől és a tevékenységtől egyaránt függ. Aprólékos ülő munkákhoz jó irányérték az 1000 mm-es magasság, szerelési munkáknál lehet 200 mm-rel kevesebb. Aki gyakran áll munka közben, annak magasabb műhelyasztalra van szüksége.Mivel ez jó sok variációt jelent, munkaasztalaink állítható magasságúak. Így nem okoz gondot, ha különböző méretű emberek dolgoznak egy asztalnál. Az elektromos motornak köszönhetően az állítás gyors és könnyű. Amire még szüksége van, az egy munkaszék. Ezt is megtalálja a kaiserkraft kínálatában.A munkaasztalok anyagaiA legtöbbet az asztallapnak kell kibírnia, különösen akkor, ha a munkatárs nehéz alkatrészekkel, forrasztópákával vagy fúróval dolgozik. Ebben az esetben a legjobb, ha tömör fából készült, acéllemez burkolattal ellátott vagy – kifejezetten a forrasztáshoz – linóleumbevonattal rendelkező munkaasztalt választ. Könnyű tevékenységekhez, például íráshoz, csomagoláshoz és ellenőrzésekhez a melamin bevonatú műhelyasztal javasolt. A kedvező árú megoldást az MDF-lapok adják. Érzékeny elektronikus alkatrészekkel dolgozik, amelyeket elektrosztatikus feltöltődés károsíthat? Akkor feltétlenül elektromosan vezetőképes munkaasztalt válasszon.A legtöbbet az asztallapnak kell kibírnia, különösen akkor, ha a munkatárs nehéz alkatrészekkel, forrasztópákával vagy fúróval dolgozik. Ebben az esetben a legjobb, ha tömör fából készült, acéllemez burkolattal ellátott vagy – kifejezetten a forrasztáshoz – linóleumbevonattal rendelkező munkaasztalt választ. Könnyű tevékenységekhez, például íráshoz, csomagoláshoz és ellenőrzésekhez a melamin bevonatú műhelyasztal javasolt. A kedvező árú megoldást az MDF-lapok adják. Érzékeny elektronikus alkatrészekkel dolgozik, amelyeket elektrosztatikus feltöltődés károsíthat? Akkor feltétlenül elektromosan vezetőképes munkaasztalt válasszon.A meglévő asztallapja felett eljárt az idő? A kaiserkraft kínálatában talál pótmegoldást. A komplett munkaasztalok és íróasztalok mellett különböző márkák különböző méretű asztallapjait is megtalálja nálunk.A megfelelő tartozékok teszik fel az i-re a pontotAhhoz, hogy a munkaasztal tökéletes munkahely legyen, feláras tartozékokkal egészítheti ki a webáruházunkból – például fordulékony görgős konténerekkel, lámpákkal, monitor állványokkal és sok mással. Szakértő tanácsadást is biztosítunk Önnek az asztalokkal és székekkel, valamint a tökéletes munkahelyi felszereléssel kapcsolatban. A hatékony munkahelynek így semmi sem állhat az útjába. Ha pedig bizonytalan – Vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére!