Asztalkocsik

A sokoldalú megoldás: asztalkocsi, a mobil „műhely''. Bárhová elér, könnyen mozgatható és könnyű, hosszú élettartamú és erős, rengeteg tárolóhelyet és elegendő rakodófelületet kínál. A különböző kivitelek révén egyedivé is varázsolhatja asztalkocsiját. Stílus és teljesítmény az Ön új műhelykocsija számára.

A Asztalkocsik kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: eurokraft pro, Kongamek, B.PRO, eurokraft basic, HelgeNyberg, Rubbermaid, ZARGES, Gmöhling, RAU, Treston.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
500
500
1806
1806
-
Relevancia szerint
Modell száma: 210

Az Ön új multifunkciós segédeszköze: asztalkocsiAz asztalkocsik a szállítóeszközök és kocsik között többfunkciósnak számítanak. Mobil munkapadként például az összeszerelés számos területén nélkülözhetetlenek, mivel gyorsan és egyszerűen egyik munkaállomásról a másikra vihetők, és sok szükséges anyagnak és eszköznek kínálnak helyet, valamint biztonságos tárolóhelyet. Ideális esetben az asztalkocsik kiegészítik a rögzített munkaasztalokat. Egyes üzemekben azonban már egyáltalán nem állítanak fel fix munkaállomásokat, mivel azok hatósugara gyakran korlátozott. Ehelyett a mobil használatra alkalmas asztalkocsikra és szállítókocsikra támaszkodhat. Ilyen esetekben azonban mindenképp ügyeljen arra, hogy olyan asztalkocsikat használjon, amelyek a lesüllyeszthető mobil váznak köszönhetően továbbra is rendelkeznek a rögzített munkapad kényelmével.Milyen felszerelések állnak rendelkezésre asztalkocsijainkhoz?Ha az asztalkocsik felszereléséről és tartozékairól van szó, nálunk igazán széles választékból, vagy jobban szólva sokféle lehetőségből válogathat. Alapvetően mindegyik modell hosszú élettartamú és robusztus anyagokból, például acéllemezből, multiplex lapokból és műanyagokból készül, a mozgathatóságról pedig a rögzítőrendszerrel ellátott tömörgumi görgők gondoskodnak. Az egyszerű szerkezetű szerelőkocsikat tartalmazó kínálatunkban kiegészítő opciók széles választéka is rendelkezésre áll:  1. A folyadéktömített tálcás polcok és a csúszásmentes felülettel rendelkező polcok tiszta és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé.

  2. Szükség szerint az asztalkocsik választhatók szekrénykiegészítőkkel és fiókokkal is. Ebben az esetben zárható elemek gondoskodnak a kiváló minőségű szerszámok és eszközök biztonságos tárolásáról.

  3. Aprócikkek és ömlesztett áruk tárolásához a beépített nyitott tárolódobozokkal rendelkező kocsik intelligens megoldást kínálnak.

  4. A kábelek, a szerszámok és más munkaeszközök tárolásához szakszerű megoldást jelentenek a perforált lemezes rendszerek.

  5. Az ergonomikus munkavégzés biztosítása érdekében az asztalkocsik választéka állítható magasságú munkalappal rendelkező modelleket is tartalmaz. Így bármely testmagasságra optimális beállítás lehetséges.

  6. Az asztalkocsik teherbírása legfeljebb 500 kg lehet.


Széles választékunkkal hatékony és kiváló minőségű asztalkocsikat kínálunk vállalatának bármely területére. Önnek melyiket adhatjuk?Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Csomagmérlegek | Hevederek | Gumiszőnyegek | Kézi emelőkocsik | ESD szőnyegek | Kötszeres doboz | LISTA ventilátorok