Szaniterek

Csendes elvonulás a legkisebb helyiségbe: a kedves kis üzemi manók kvázi titokban látnak el papírral, valamint szappannal vagy fertőtlenítő szerekkel, ám szakmai szempontból a nagyobb higiéniához és tisztasághoz járulnak hozzá. Köszönjük meg nekik hangos tapssal! És persze egy mosdófelszereléseket tartalmazó megrendeléssel.

A Szaniterek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CWS, TORK, AIR-WOLF, Rubbermaid, Kimberly-Clark, VAR, starmix, Bio-Circle, eurokraft pro.

Az Ön szűrőjének beállítása
Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 182

Mosdófelszerelések a higiéniai területekre: tisztaság a legapróbb részletekigA mosdó a higiénikus munkahelyi környezet és a munkatársi egészség fontos eleme. Végtére is a dolgozók és a munkatársak itt megszabadulhatnak a nap szennyeződéseitől, valamint megtisztíthatják és fertőtleníthetik a kezüket, hogy eltávolítsák a nem kívánatos baktériumokat. A megfelelő mosdófelszerelésekkel nemcsak a törvényi előírásokat teljesíti, hanem az optimális munkahelyi feltételekről is gondoskodik.Milyen előírások vonatkoznak a mosdófelszerelésekre?A munkahelyekre vonatkozó rendelet és az ASR A4.1 műszaki szabály pontosan meghatározza, milyen követelményeknek kell egy mosdónak vagy higiéniai területnek megfelelnie. A legapróbb részletekig lefektetik, milyen felszerelésre van szükség, és milyen mosdófelszereléseket kell készenlétben tartani.Alapvetően a „Kéz tisztításához és szárításához szükséges felszerelések'' fontos elemét képezik ennek. Ide tartoznak a kézmosó folyadékok, a kéztisztítók és a papírkéztörlők. Speciális munkakörnyezetek és bizonyos munkaeszközökkel való munkavégzés esetén bőrápolási, fertőtlenítő és bőrvédő termékek is fontosak. A steril helyiségekben való munkavégzéshez megfelelő adagolóban található, egyszer használatos kesztyűket, valamint speciális formulájú bőrtisztító termékeket is folyamatosan készenlétben kell tartani.Melyik változat kevésbé költséges: kéztörlő vagy kézszárító?A takarítási és mosdófelszerelések kategória kínálatában papírkéztörlőket és -tartókat, valamint kézszárítókat is talál. Mindkét változatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.A papírkéztörlők fogyóeszközként folyamatos költséget jelentenek, és mindig kell belőlük tartani. A kéztörlők azonban gyorsan és alaposan szárítják a kezet, felszívják a mosófolyadék-maradványokat, és szakszerűen ártalmatlaníthatók. Emellett az arc szárításához is használhatók. A speciális hajtásnak köszönhetően nem pazarló a használatuk. A kéztörlőtartók karbantartási igénye természetesen elhanyagolható.Az elektromos kézszárítók nem generálnak hulladékot, és a megfelelő felszereltséggel higiénikusak és alaposak – számos esetben még alaposabbak is a kéztörlőknél. Ugyanakkor áramot használnak, valamint rendszeresen tisztításra és karbantartásra szorulnak. Az ár-érték arányát tekintve a kézszárító különösen a nagy forgalmú mosdókban gyakorlatilag verhetetlen, és higiéniai szempontból érzékeny környezetekben is használható.Összefoglalva tehát: áttekinthető forgalmú munkatársi mosdókban és normál higiéniai követelmények esetében a papírkéztörlők költséghatékonyabbak. Nagy forgalom, rendkívül szigorú higiéniai követelmények és a lehető leginkább érintésmentes szárítási igény esetén gyorsan megtérül a kézszárítóba való befektetés. Állunk rendelkezésére tanácsainkkal a mosdófelszerelések témájában.