+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Ajtómagasság
Ajtószélesség max.
Magasság
Rácsosztás
Szélesség
Szín
 

Védőrácsok

A működésben lévő gépek és berendezések mellett elengedhetetlen a biztonsági kerítés vagy védőrács a személyek és berendezések védelme érdekében. Akár rugalmas rácsos válaszfalat, akár rögzített gépvédő rácsot keres – nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!
14 termék található
| | |
Nettó
21.900,- Ft -tól
Nettó
26.400,- Ft -tól
Axelent - CONTOUR 90°-os sarokelem
X-GUARD CLASSIC gépvédő rácshoz
Nettó
130.000,- Ft -tól
Axelent - Oszlop
X-GUARD LITE gépvédő rácshoz
Nettó
20.800,- Ft -tól
Nettó
31.600,- Ft -tól
Nettó
105.000,- Ft -tól
Axelent - Oszlop
X-STORE válaszfalrendszerhez
Nettó
8.960,- Ft -tól
Axelent - Oszlop X-GUARD CLASSIC gépvédő rácshoz
cinksárga, padlótól mért távolság 100 mm
Nettó
22.500,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Védőrácsok
14 termék található
Védőrácsok az optimális térfelosztáshoz
A vállalatok számára a védőrácsok, a kész helyiségek és a válaszfalak optimális térfelosztást biztosítanak, amely komplex biztonsági követelményeknek is megfelel. Webáruházunkban olyan térelválasztó rendszereket talál, amelyekkel egy ilyen üzemi berendezés vonzó ár-érték arány mellett valósítható meg. A KAISER+KRAFT már évek óta kiválasztott gyártók és beszállítók céges megoldásait kínálja, amelyek a legmagasabb vállalati igényeket képesek kielégíteni. Egyetlen pillantás elég ahhoz, hogy felismerje a térelválasztó rendszerek sokoldalú rugalmasságát. A különösen egyszerű személy- és berendezésvédelemhez praktikus megoldást kínálnak a szállítható védőrácsok, például egy rácsos válaszfal. A kínálatban megtalálhatók fixen telepített válaszfalak és gépvédő rácsok is, amelyek embermagasságúak vagy a mennyezetbe építhetők. A speciális biztonsági üveggel ellátott válaszfalrendszerek szabad rálátást biztosítanak, és ez a fényviszonyok szempontjából is előnyös lehet. A komplett kész helyiségek emellett megbízható porvédelmet is biztosítanak az érzékeny berendezések és gépek számára.

Védőrácsok – gyorsan telepíthetők és könnyen lebonthatók
A zárt kialakítású átfogó térelválasztó rendszerekkel szemben a mobil védőrácsok (például az Axelent gépvédő rácsa) a gyors felépíthetőségük és lebonthatóságuk révén kifejezetten alkalmasak az átmeneti tároláshoz. A különálló rácsok igény esetén előszedhetők, és használat után újra elpakolhatók. Így a köztes időben megmarad a hely a munkavégzéshez, ha épp nincs szükség kiegészítő védelemre. Még változó géppark vagy a munkahelyek újbóli berendezése esetén is optimálisan reagálhat ezekkel az elválasztórendszerekkel. A védőrácsok rendelhetők porszórt bevonatú acélból, horganyzott kivitelekben és tovább változatokban is. Rendelje meg most kiváló minőségű térelválasztó rendszerét 3 év minimum garanciával az online felületen, és profitáljon Ön is a tartozékok és további bővítőelemek átgondolt választékából.
Termék-összehasonlítás