+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Ajtómagasság
Ajtószélesség max.
Magasság
Rácsosztás
Szélesség
Szín
 

Védőrácsok

A működésben lévő gépek és berendezések mellett elengedhetetlen a biztonsági kerítés vagy védőrács a személyek és berendezések védelme érdekében. Akár rugalmas rácsos válaszfalat, akár rögzített gépvédő rácsot keres – nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!
14 termék található
| | |
Nettó
22.600,- Ft -tól
Nettó
27.200,- Ft -tól
Axelent - Oszlop
X-GUARD LITE gépvédő rácshoz
Nettó
21.400,- Ft -tól
Axelent - CONTOUR 90°-os sarokelem
X-GUARD CLASSIC gépvédő rácshoz
Nettó
135.000,- Ft -tól
Nettó
32.500,- Ft -tól
Nettó
110.000,- Ft -tól
Axelent - Oszlop
X-STORE válaszfalrendszerhez
Nettó
9.230,- Ft -tól
Axelent - Oszlop X-GUARD CLASSIC gépvédő rácshoz
cinksárga, padlótól mért távolság 100 mm
Nettó
23.200,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Védőrácsok
14 termék található

Védőrácsok: erősek, rugalmasak, költséghatékonyakRitka az olyan intelligens munkavédelmi és térfelosztó koncepció, amelynek ennyire jó az ár-érték aránya. A KAISER+KRAFT kínálatában megtalálható rácsos válaszfalak nem csak azért hasznosak, mert megfelelő távolságban tartják a munkatársakat a gépektől. Az egymáshoz illeszkedő darabok moduláris rendszere révén ugyanis gyorsan és egyszerűen szerelhetők. Oszlopok, falak, ajtók, sarkok – itt minden illeszkedik mindenhez. A legfeljebb tizenhárom elemszélesség és az 50 mm-es padlótól mért távolságot biztosító öt rendszermagasság számos különböző, testre szabott térkialakítási megoldást biztosít bármilyen vállalatnak. Ez pedig kifizetődő, ugyanis ahol nem kell keverni a dolgokat, ott pénzt lehet megtakarítani.Átgondolt, erős, mégis mobil: helyiségek biztosítása védőrácsokkalGépek, robotok, raktár és logisztika – az Axelent márka védőrácsai mögött a munkatársak biztonságban vannak. A horganyzott, porszórt bevonatú acélszerkezet csekély tömeg mellett biztosítja az egyes elemek számára a szükséges stabilitását. Ez elsősorban a felépítéskor előnyös – és persze az átépítésnél vagy a lebontásnál is. Új gépei vannak, vagy új munkahelyeket rendez be? Gépvédő rácsaink sokoldalúságával ez nem lehet probléma! A falelemek, az oszlopok és az ajtócsomagok sokfélesége révén könnyedén kibővítheti vagy lekicsinyítheti biztonságos helyiségeit és munkahelyeit. A falelemek néhány lépésben szárnyas vagy tolóajtós elemekké alakíthatók, a rugalmas ajtórögzítés pedig egy pillanat alatt átszerelhető a másik oldalra. A 250 és 1500 milliméter közötti elemszélességeknek köszönhetően még a megfelelő rácsos válaszfalnak is akad hely. Változó területeket kell biztosítania? A mobil védőrácsok ugyanolyan gyorsan összeszerelhetők, mint ahogy szétszerelhetők, és a későbbi használatig tárolhatók. Egyébként a rögzítési anyagok a szállítási terjedelem részét képezik, és a hab a tortán, hogy a termékekre három év garanciát adunk.Védőrácsok: védőrendszerből helyiségrendszerTermészetesen előfordulhat, hogy a meglévő teret szeretné még jobban meghatározni. Ez elvégezheti a területen például lezárásokkal és jelölésekkel, illetve hosszában, széltében és még felfelé törve is térrendszerekkel a KAISER+KRAFT webáruházából. Mik az igényei? Forduljon hozzánk bizalommal. Összeállítunk az Ön számára egy kínálatot.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás