+36 (23) 513 823 

Állványrendszerek

Egyenes. Rendíthetetlen. Erős. Vonzó. És intelligens. Nem az álomnőről vagy az álomférfiről beszélünk. Hanem az állványokról. Aktákhoz és raklapokhoz. Az irodába vagy a raktárba. Elemes állványrendszerben vagy különállóan. Számos egyedi megoldást nyújtunk, amelyeket mind hozzáigazíthat az üzem és a tér adottságaihoz.
Termékkategóriáink
Állványok dobozokhoz, doboztartó állványok
Nyitott tárolódobozai és állványdobozai új otthonra vágynak. Leginkább egy új ...
Csavarkötéses állványok
Csavarkötéses állványaink egészen egyszerűen felépíthetők összecsavarozással, és ...
Irattartó állványok
Hova lenne a világ az irattartó állványok nélkül? Valószínűleg nagy lenne a ...
Irodai állványok
Nézzenek ki jól, legyenek erősek és lehetőleg egyszerűek. Aggodalomra semmi ok, ...
Konzolos állványok
Hosszú, még hosszabb, és még annál is hosszabb: az Ön raktári árui. Jó, még ...
Mobil állványok
A hegy megy Mohamedhez – vagy másként fogalmazva: a raktár gurul a munkahelyhez. ...
Modulrendszerű állványok
Ha valami már nem jó, így újra azzá teheti: az elemes állványrendszer tökéletes ...
Nagy fesztávú állványok
„Fordítsd az élére.'' „A másik irányba!'' „Be kell férnie.'' „Toljad. ...
Nagy teherbírású állványok
Nagy teherbírású állványaink számára nincs teher, amely nehézséget okozna. A ...
Összedugaszolós állványok
Az összedugaszolós állványok gyorsabban tárolásra készen állnak, mint gondolná. ...
Raklapállványok
A raklapállványok rendkívüli erejükkel a legnehezebb árukat is megtartják. És ...
Speciális árukhoz való állványok, abroncsállványok
Hova kerüljenek az abroncsok, a hordók vagy a kannák? Szokványos állványról szó ...
Táblalemez-állványok
Milyen jó, hogy léteznek lemeztároló állványok és táblaállványok, mivel így a ...

Állványrendszerek: raktározás tudatosan.Gondoljon csak bele: vállalata állványrendszerek nélkül egyáltalán működőképes lehetne? Valószínűleg nem. A megfelelő függőleges raktározással a folyamatszervezés, a logisztika és a biztonság minden követelményét teljesítheti. És mivel ezek a tényezők rendkívül fontosak, részletesen foglalkozunk raktári termékkínálatunknál az állványrendszerek témájával.Mire kell figyelnem a raktáram állványrendszerekkel történő felszerelése során?Még ha állványrendszereink sokoldalúak is, a raktári áru által támasztott követelmények mindig meghatározzák, mely állványok alkalmazhatók az Ön raktárában: • A konzolos állványok elengedhetetlenek a hosszú tárgyakhoz, például falécekhez vagy csövekhez.

 • A nagy teherbírású állványok nemcsak nagy tömegű raktári árukhoz, hanem sok kisebb, összességében nagy tömegű áru tárolásához is alkalmasak.

 • A raklapállványok hűek nevükhöz, emellett segítségükkel az árukat közvetlenül a szállításkor vagy a szállításra készre elhelyezheti a raklapokon – köztes lépés nélkül.


Ami a raktárra érvényes, az az irodára is: mindenféle tárgyhoz megtalálható a megfelelő irodai polcos szekrény is.
Milyen előírásokat kell figyelembe vennem az állványrendszerek biztosításához?Az állványrendszerek felállításával, bevizsgálásával és karbantartásával kapcsolatban az alábbi három szabályozást kell ismerni: • DGUV 108-007. szabály (korábban BGR 234)

 • Német üzembiztonsági rendelet (Betriebssicherheitsverordnung)

 • DIN EN 15635 (acélból készült állványokra vonatkozóan)


Továbbá: még ha nincsenek is törvényi korlátozások az állványrendszerek magassága és mérete tekintetében, egyes német tartományokban 7 méteres állványmagasságtól építési engedély szükséges.Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a raktáriállvány-projektje teljes körű levezénylésében úgy, hogy a törvényi előírásokat is végig szem előtt tartják.Hogyan találhatom meg az arany középutat a standardizálás és az állványrendszerekre vonatkozó különleges igények között?Különösen korlátozott raktárfelület esetén szeretné az ember az állványhelyet a lehető leghatékonyabban és legrugalmasabban használni. Nem minden áru tárolható azonban biztonságosan a nagykönyv szerint.Ezekre az igényekre kínálatunkban speciális árukhoz való állványokat találhat, ráadásul tapasztalatunkra is bátran hagyatkozhat: többek között egy komplett raktárberendezést magában foglaló projektet valósíthattunk meg a Vishay Electronic vállalat számára, és lehetőségünk volt a különleges „állványok a víz alatt'' projekt levezényléséhez is.Projektvezetőink mindig a következő alapvető kérdések mentén járnak el: • Milyen típusú áruk foglalják a raktárban a legtöbb helyet?

 • Milyen méretek, tömegek és tárolási követelmények kerülnek szóba?

 • Hogyan helyezi fel az árukat az állványra és veszi le onnan?

 • Mely árukat kell gyakran használni, melyeket ritkán?

 • Hogyan történik az áruk szállítása a raktáron belül?


Az állványgyártók általában azt javasolják, hogy a raktárt standard állványokkal szerelje fel, mivel ezek rugalmasan használhatók, és gond nélkül át- vagy utólagosan felépíthetők.Ha azonban az állványrendszerekkel kapcsolatos igényei eltérnek a standardtól, és a lehető leghatékonyabb raktározásra keres megoldást, érdemes igénybe vennie a CAD tervezési szolgáltatásunkat.Hogyan segíthetünk még Önnek?Szívesen megválaszoljuk az állványrendszerekkel és az optimális raktárfelszerelésekkel kapcsolatos kérdéseit. Ehhez nem kell mást tenni, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek tudatos állványhasználóvá válni.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás