+36 (23) 513 823 

Állványrendszerek

Egyenes. Rendíthetetlen. Erős. Vonzó. És intelligens. Nem az álomnőről vagy az álomférfiről beszélünk. Hanem az állványokról. Aktákhoz és raklapokhoz. Az irodába vagy a raktárba. Elemes állványrendszerben vagy különállóan. Számos egyedi megoldást nyújtunk, amelyeket mind hozzáigazíthat az üzem és a tér adottságaihoz.
Termékkategóriáink
Állványok dobozokhoz
Nyitott tárolódobozai és állványdobozai új otthonra vágynak. Leginkább egy új ...
Állványok speciális árukhoz
Hova kerüljenek az abroncsok, a hordók vagy a kannák? Szokványos állványról szó ...
Csavarkötéses állványok
Csavarkötéses állványaink egészen egyszerűen felépíthetők összecsavarozással, és ...
Irattartó állványok
Hova lenne a világ az irattartó állványok nélkül? Valószínűleg nagy lenne a ...
Irodai állványok
Nézzenek ki jól, legyenek erősek és lehetőleg egyszerűek. Aggodalomra semmi ok, ...
Konzolos állványok
Hosszú, még hosszabb, és még annál is hosszabb: az Ön raktári árui. Jó, még ...
Modulrendszerű állványok
Ha valami már nem jó, így újra azzá teheti: az elemes állványrendszer tökéletes ...
Nagy fesztávú állványok
„Fordítsd az élére.'' „A másik irányba!'' „Be kell férnie.'' „Toljad. ...
Nagy teherbírású állványok
Nagy teherbírású állványaink számára nincs teher, amely nehézséget okozna. A ...
Összedugaszolós állványok
Az összedugaszolós állványok gyorsabban tárolásra készen állnak, mint gondolná. ...
Raklapállványok
A raklapállványok rendkívüli erejükkel a legnehezebb árukat is megtartják. És ...
Táblalemez-állványok
Milyen jó, hogy léteznek lemeztároló állványok és táblaállványok, mivel így a ...

Állványrendszerek: raktározás tudatosan.Gondoljon csak bele: vállalata állványrendszerek nélkül egyáltalán működőképes lehetne? Valószínűleg nem. A megfelelő függőleges raktározással a folyamatszervezés, a logisztika és a biztonság minden követelményét teljesítheti. És mivel ezek a tényezők rendkívül fontosak, részletesen foglalkozunk raktári termékkínálatunknál az állványrendszerek témájával.Mire kell figyelnem a raktáram állványrendszerekkel történő felszerelése során?Még ha állványrendszereink sokoldalúak is, a raktári áru által támasztott követelmények mindig meghatározzák, mely állványok alkalmazhatók az Ön raktárában: • A konzolos állványok elengedhetetlenek a hosszú tárgyakhoz, például falécekhez vagy csövekhez.

 • A nagy teherbírású állványok nemcsak nagy tömegű raktári árukhoz, hanem sok kisebb, összességében nagy tömegű áru tárolásához is alkalmasak.

 • A raklapállványok hűek nevükhöz, emellett segítségükkel az árukat közvetlenül a szállításkor vagy a szállításra készre elhelyezheti a raklapokon – köztes lépés nélkül.


Ami a raktárra érvényes, az az irodára is: mindenféle tárgyhoz megtalálható a megfelelő irodai polcos szekrény is.
Milyen előírásokat kell figyelembe vennem az állványrendszerek biztosításához?Az állványrendszerek felállításával, bevizsgálásával és karbantartásával kapcsolatban az alábbi három szabályozást kell ismerni: • DGUV 108-007. szabály (korábban BGR 234)

 • Német üzembiztonsági rendelet (Betriebssicherheitsverordnung)

 • DIN EN 15635 (acélból készült állványokra vonatkozóan)


Továbbá: még ha nincsenek is törvényi korlátozások az állványrendszerek magassága és mérete tekintetében, egyes német tartományokban 7 méteres állványmagasságtól építési engedély szükséges.Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a raktáriállvány-projektje teljes körű levezénylésében úgy, hogy a törvényi előírásokat is végig szem előtt tartják.Hogyan találhatom meg az arany középutat a standardizálás és az állványrendszerekre vonatkozó különleges igények között?Különösen korlátozott raktárfelület esetén szeretné az ember az állványhelyet a lehető leghatékonyabban és legrugalmasabban használni. Nem minden áru tárolható azonban biztonságosan a nagykönyv szerint.Ezekre az igényekre kínálatunkban speciális árukhoz való állványokat találhat, ráadásul tapasztalatunkra is bátran hagyatkozhat: többek között egy komplett raktárberendezést magában foglaló projektet valósíthattunk meg a Vishay Electronic vállalat számára, és lehetőségünk volt a különleges „állványok a víz alatt'' projekt levezényléséhez is.Projektvezetőink mindig a következő alapvető kérdések mentén járnak el: • Milyen típusú áruk foglalják a raktárban a legtöbb helyet?

 • Milyen méretek, tömegek és tárolási követelmények kerülnek szóba?

 • Hogyan helyezi fel az árukat az állványra és veszi le onnan?

 • Mely árukat kell gyakran használni, melyeket ritkán?

 • Hogyan történik az áruk szállítása a raktáron belül?


Az állványgyártók általában azt javasolják, hogy a raktárt standard állványokkal szerelje fel, mivel ezek rugalmasan használhatók, és gond nélkül át- vagy utólagosan felépíthetők.Ha azonban az állványrendszerekkel kapcsolatos igényei eltérnek a standardtól, és a lehető leghatékonyabb raktározásra keres megoldást, érdemes igénybe vennie a CAD tervezési szolgáltatásunkat.Hogyan segíthetünk még Önnek?Szívesen megválaszoljuk az állványrendszerekkel és az optimális raktárfelszerelésekkel kapcsolatos kérdéseit. Ehhez nem kell mást tenni, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek tudatos állványhasználóvá válni.

Termék-összehasonlítás